Προς το περιεχόμενο

iPhone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο Forum  , ετυχε ενας συνεργατης και μου εδωσε Apple iPhone απο κινα διοτι ειναι απο εκει , ειναι το μοντελο 15 Pro A3104 , διαβασα οτι δεν υποστηριζει Facetime audio και WiFi , γενικα ομως θελω να ρωτησω οτι αν το ανοιξω και το δουλεψω θα ειναι οπως τα ευρωπαικα η θα εχω προβλημα στο σημα και στα υπολοιπα που ανεφερα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Cellular Bands
  • GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
  • UMTS/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)
  • FDD-LTE (Bands 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 30, 32, 66)
  • TD-LTE (Bands 34, 38, 39, 40, 41, 42, 46, 48)
  • 5G NR (Bands n1, n2, n3, n5, n7, n8, n12, n20, n25, n26, n28, n30, n38, n40, n41, n48, n66, n70, n77, n78, n79)
1 ώρα πριν, pianomonster είπε

Καλησπερα στο Forum  , ετυχε ενας συνεργατης και μου εδωσε Apple iPhone απο κινα διοτι ειναι απο εκει , ειναι το μοντελο 15 Pro A3104 , διαβασα οτι δεν υποστηριζει Facetime audio και WiFi , γενικα ομως θελω να ρωτησω οτι αν το ανοιξω και το δουλεψω θα ειναι οπως τα ευρωπαικα η θα εχω προβλημα στο σημα και στα υπολοιπα που ανεφερα.

Ευχαριστω.

Αυτές είναι οι μπάντες που υποστηρίζει το κινητό.

Δες και ποιες υποστηρίζει η Ελλάδα.

Εδώ είναι της Ελλάδας 

https://www.kimovil.com/el/frequency-checker

Δημοσ.
7 hours ago, pianomonster said:

Ευχαριστω.

Δουλεύει κανονικά, ένα από τα θέματα είναι ότι δεν υποστηρίζει eSIM.

Δημοσ.
Στις 6/9/2024 στις 1:50 ΠΜ, Dinos1973 είπε

Δουλεύει κανονικά, ένα από τα θέματα είναι ότι δεν υποστηρίζει eSIM.

το esim στο κινητό τι χρήση έχει?

• Haha 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimis98 είπε

το esim στο κινητό τι χρήση έχει?

Ότι κ η κανονικη SIM γινεται εισαγωγη στο iPhone σε ψηφιακή μορφη https://support.apple.com/el-gr/118669

Θα μπορείς να το δουλέψεις Ελλάδα αλλά κάποιες  μπάντες δεν υποστηριζονται όπως ηδη αναφέρθηκε.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, aces είπε

Ότι κ η κανονικη SIM γινεται εισαγωγη στο iPhone σε ψηφιακή μορφη https://support.apple.com/el-gr/118669

Θα μπορείς να το δουλέψεις Ελλάδα αλλά κάποιες  μπάντες δεν υποστηριζονται όπως ηδη αναφέρθηκε.

με την χρήση των watch έχουν συσχέτιση?

• Haha 1
Δημοσ.

Το κινητό θα παίξει κανονικά στην Ελλάδα, υποστηρίζει Dual Sim (φυσικές) και το μόνο που δεν θα έχει είναι FaceΤime γιατί απαγορεύεται από την Κινεζική κυβέρνηση. Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος παράκαμψης...

Δημοσ.
16 ώρες πριν, SaFiS είπε

Το κινητό θα παίξει κανονικά στην Ελλάδα, υποστηρίζει Dual Sim (φυσικές) και το μόνο που δεν θα έχει είναι FaceΤime γιατί απαγορεύεται από την Κινεζική κυβέρνηση. Δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος παράκαμψης...

στην Ελλάδα γιατί δεν φέρνουν dual sim?

• Haha 1
Δημοσ.
2 hours ago, jimis98 said:

στην Ελλάδα γιατί δεν φέρνουν dual sim?

Είναι μόνο για την αγορά τις Κίνας. Η apple θέλει να καταργήσει την φυσική σιμ όπως στις ΗΠΑ. Τα κινεζικά δεν είναι όλα dual sim, τα περισσότερα είναι με μόνο 1 και χωρίς eSIM.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Είναι μόνο για την αγορά τις Κίνας. Η apple θέλει να καταργήσει την φυσική σιμ όπως στις ΗΠΑ. Τα κινεζικά δεν είναι όλα dual sim, τα περισσότερα είναι με μόνο 1 και χωρίς eSIM.

γιατί όμως δεν δίνουν dual σε όλους η apple?

• Haha 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, sleepychris είπε

Ειναι σαν να μιλας με τετραχρονο..

Οτι και να του πεις, «ναι,αλλα γιατι;»

δεν είμαστε ξερολες όλοι 

• Haha 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, sleepychris είπε

Ναι,αλλα γιατι;;;

ξέρεις να μου πεις τον λόγο που έχει την συγκεκριμένη πολιτική ή μόνο να ειρωνεύεσαι?

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...