Sokolatopitta Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα Είμαι στην διαδικασία πώλησης ενός αγροτεμαχίου και σήμερα η συμβολαιογράφος προσπάθησε να αντλήσει φορολογική ενημερότητα αλλά δεν μπόρεσε. Υπέθεσα πως μάλλον είναι από την 2η δόση της φετινής εφορίας από τις δόσεις που μπαίνουν αυτόματα εννοώ την οποία δεν είχα πληρώσει. Μπήκα λοιπόν σήμερα στο myaade και την πλήρωσα με κάρτα για να φανεί μάλλον πιο γρήγορα η πληρωμή παρότι δεν έχει φανεί ακόμη. Μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει αν πρέπει να εξοφλήσω όλες τις δόσεις για φορολογική ενημερότητα?
asdfnikos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 54 λεπτά πριν, Sokolatopitta είπε Καλησπέρα Είμαι στην διαδικασία πώλησης ενός αγροτεμαχίου και σήμερα η συμβολαιογράφος προσπάθησε να αντλήσει φορολογική ενημερότητα αλλά δεν μπόρεσε. Υπέθεσα πως μάλλον είναι από την 2η δόση της φετινής εφορίας από τις δόσεις που μπαίνουν αυτόματα εννοώ την οποία δεν είχα πληρώσει. Μπήκα λοιπόν σήμερα στο myaade και την πλήρωσα με κάρτα για να φανεί μάλλον πιο γρήγορα η πληρωμή παρότι δεν έχει φανεί ακόμη. Μήπως γνωρίζει κανείς να μου πει αν πρέπει να εξοφλήσω όλες τις δόσεις για φορολογική ενημερότητα? Πλέον λειτουργεί με ένα αλγόριθμο η φορολογική ενημερότητα πόσο συνεπής είσαι το προφίλ σου λογικά ίσως βγει με παρακράτηση του πλήρη χρέους που έχεις. Μπορεί να έχει μπλοκάρει κιόλας το ΑΦΜ σου κάποιος δήμος για κλήσεις που δεν έχεις πληρώσει κ.α. οπότε αυτό θα ευθύνεται για την μη έκδοση της ενημερότητας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα