Προς το περιεχόμενο

Ο Ian McKellen ετοιμάζεται να φορέσει ξανά το καπέλο του Γκάνταλφ σε νέες ταινίες LOTR


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Sir Ian McKellen, ο αγαπημένος ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Γκάνταλφ στις ταινίες "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών", αποκάλυψε ότι έχει προχωρήσει σε συζητήσεις προκειμένου να συμμετάσχει στις νέες ταινίες του δημοφιλούς franchise.

Σε συνέντευξή του στο The Big Issue, ο 85χρονος ηθοποιός ανέφερε ότι του έχουν πει πως θα γυριστούν περισσότερες ταινίες και ότι ο Γκάνταλφ θα εμπλέκεται σε αυτές.

Ο McKellen, ο οποίος αναρρώνει από πρόσφατη πτώση του στη σκηνή κατά τη διάρκεια παράστασης στο Λονδίνο, πρόσθεσε με χιούμορ: "Πότε; Δεν ξέρω. Ποιο είναι το σενάριο; Δεν έχει γραφτεί ακόμα. Οπότε, καλύτερα να βιαστούν." Σε άλλη συνέντευξή του στο BBC Breakfast, ο βετεράνος ηθοποιός δήλωσε ότι δεν έχει σχέδια να αποσυρθεί από την υποκριτική. "Θα συνεχίσω όσο τα πόδια, οι πνεύμονες και το μυαλό μου λειτουργούν," είπε χαρακτηριστικά.

Η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε τον Μάιο ότι ο Andy Serkis θα σκηνοθετήσει και θα πρωταγωνιστήσει σε δύο νέες ταινίες LOTR, με προσωρινό τίτλο "Lord of the Rings: The Hunt for Gollum". Η πρώτη ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026.

Οι Fran Walsh και Philippa Boyens, που βρίσκονται πίσω από το σενάριο της αρχικής τριλογίας, θα επιστρέψουν και πάλι στη θέση των σεναριογράφων μαζί με τους Phoebe Gittins και Arty Papageorgiou. Ο Peter Jackson θα είναι παραγωγός. Σε κάθε περίπτωση, η πιθανή επιστροφή του McKellen στο franchise θα αποτελούσε μεγάλη επιτυχία για τον Serkis.

Ο McKellen μίλησε επίσης για το πρόσφατο ατύχημά του στη σκηνή, όπου έπεσε ενώ υποδυόταν τον John Falstaff στο έργο "Player Kings". Σε συνέντευξή του στο BBC Radio 4, είπε ότι έχει αναρρώσει σωματικά από το περιστατικό, κατά το οποίο έσπασε τον καρπό του, αλλά συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις συναισθηματικές επιπτώσεις.

Περιγράφοντας τη στιγμή της πτώσης, ο ηθοποιός ανέφερε: "Είπα στον εαυτό μου καθώς σκόνταψα και γλίστρησα από τη σκηνή, 'Αυτό είναι το τέλος'. Αυτές ήταν οι λέξεις στο μυαλό μου, 'Αυτό είναι το τέλος'. Και απ' ό,τι φαίνεται φώναξα, 'Ο λαιμός μου έσπασε, πεθαίνω'. Δεν θυμάμαι να το είπα αυτό, οπότε πολλά συνέβαιναν στο κεφάλι μου καθώς το σώμα αντιδρούσε στην πτώση."


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

O Ιαν ήταν βαρύς και κουρασμένος στο χομπιτ 15 χρονια πριν, τι γκανταλφ να παιξει πάλι τωρα. Όλα αυτά τα σικουελοπρικουελ ειναι απλά μια κακή ιδέα.

  • Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με λίγη βοήθεια από την ΑΙ θα ξανανιώσει -όσο χρειάζεται, για να μη δείχνει σαν μπαγιάτικο μύδι-.. Το θέμα είναι να προλάβει να δει τα νέα σενάρια, πριν χάσει εντελώς την μαγεία του..

You Shall Not Pass Lord Of The Rings GIF

Επεξ/σία από gadgetseek
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
17 minutes ago, Evangelos Anagnostou said:

Όλα αυτά τα σικουελοπρικουελ ειναι απλά μια κακή ιδέα.

Εντάξει, σχεδόν fan fiction θα έιναι το Hunt for Gollum. Απειρο-ελάχιστο πρωτότυπο υλικό...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακαρι να τον ξαναδουμε απο τους πιο εμβληματικους χαρακτηρες του LOTR, αρκει να μην τον παρουσιασουν καπως ετσι με τις καινουργιες μοδες που πανε να περασουν σε ταινιες και σειρες...

6gnzjs8xgdq91.png?auto=webp&s=a9d39b08eb

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Haha 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που θα έπρεπε να γίνει ταινία και όχι σειρά είναι το The Silmarillion. Τώρα με αυτό που θέλουν να κάνουν χωρίς σενάριο, Θεός φυλάξει.

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...