Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι 50/50 σε μία μικρή εταιρία για να κατασκευάσουμε 4 μικρές κατοικίες προς ενοικίαση σε νησι και φένεται οτι θα χρειαστούν έξτρα λεφτά που ο συνεργάτης θε θέλει να καταβάλει και λόγο κάποιον ασυμφωνιών θέλει να αποχωρήσει και να πάρει το μερίδιο του. Είμαστε σε ένα προγραμα του ΕΣΠΑ για επιδότηση του έργου και περιμένουμε τα αποτελέσματα κάπου στις αρχές του 2025. Αυτο δεν σημαίνει οτι θα πάρουμε επιδότηση γιατι μπορεί κα να μην πάρουμε.

Αυτό που πληρωφορήθηκα είναι οτι θέλει να πουλήσει το μερίδιο του αλλα θέλει να περιμένει να δεί αν θα πάρουμε τα λεφτά απο την επιδότηση.

Απο ότι γνωρίζω απο τρίτους όταν πάρεις επιδότηση υπάρχει ένα χρονικό όριo 5 χρόνων που δεν μπορεί να πουλήσεις η να φύγεις απο την εταιρία.

Μπορεί αυτό να μου δημιουργήσει πρόβλημα πχ αν για παράδειγμα αυτός φύγει και πάρει τα λεφτά απο την επιδότηση να βρώ μετά έγώ τον μπελά μου που θα μείνω και να πρέπει να ξεπληρώσω και τα 2 μερίδια; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά πρέπει να δεις του όρους της επιδότησης. Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά ξέρω από κάποιες άλλες επιδοτήσεις ότι πρώτα κάνεις τις εργασίες με δικά σου λεφτά/δάνειο και μετά πας τα αντίστοιχα τιμολόγια και λαμβάνεις ότι σου αναλογεί.

Επεξ/σία από nick_souvlaki
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nick_souvlaki είπε

Αρχικά πρέπει να δεις του όρους της επιδότησης. Δεν ξέρω για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά ξέρω από κάποιες άλλες επιδοτήσεις ότι πρώτα κάνεις τις εργασίες με δικά σου λεφτά/δάνειο και μετά πας τα αντίστοιχα τιμολόγια και λαμβάνεις ότι σου αναλογεί.

Moλις βρήκα έναν απο τους όρους

Θα πρέπει να παραμείνει ίδια η εταιρική /μετοχική σύνθεση και η νομική μορφή της επιχείρησης κατά την υλοποίηση, μέχρι την ολοκλήρωση του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου και την αποπληρωμή της επένδυσης.

Επεξ/σία από Antiriad

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...