Προς το περιεχόμενο

8ΤΒ νεος seagate σκληρος δισκος ;

thelos257

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας ειμαι στην αγορα νεου σκληρου δισκου 8ΤΒ αυτη την φορα αφου τα 6ΤΒ που πηρα 180 ευρω ειναι ακομα ζωντανα τα δεδομενα μου και δουλευουν μια χαρα. Σκεφτομαι να παρω αυτον εδω: https://www.skroutz.cy/s/13765516/Seagate-Barracuda-8TB-HDD-Skliros-Diskos-3-5-SATA-III-5400rpm-me-256MB-Cache-gia-Desktop-ST8000DM004.html που ειναι στα 124 ευρω απο το Skroutz.cy. Επειδη στην Κυπρο δυστοιχως οι τιμες ξεφευγουν για 8ΤΒ πρεπει να πληρωσω βουν και γαρο. χεχεχεχε. Θελω να πω οτι πρεπει να πληρωσω πολλα χρηματα 250+ βαλτε.
Ειναι καλη επιλογη οι σκληροι δισκοι SEAGATE ;

Επεξ/σία από thelos257
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 05/09/2024 at 15:53, thelos257 said:

Επειδη στην Κυπρο δυστοιχως οι τιμες ξεφευγουν για 8ΤΒ πρεπει να πληρωσω βουν και γαρο. χεχεχεχε. Θελω να πω οτι πρεπει να πληρωσω πολλα χρηματα 250+ βαλτε.

Εγω δεν καταλαβα τα bold.

Δεν εχει τελικα αυτος 124 ευρω?

Παρολο που ειναι αρκετα αργος, για backup ειναι οκ, εαν θελεις να δουλευεις απο αυτον υπαρχουν καλυτεροι αλλα ολα εξαρτονται και απο τι τιμη εχουν.

Edit-> εαν οντως ειναι αυτες οι τιμες στην κυπρο ναι δεν αξιζει καποιος αλλος (ο Toshiba MG09ACA 18tb ειναι σε normal τιμη και ειναι καλος δισκος(εχω 2), ομως εαν δεν εχεις αναγκη απο τοσο μεγαλη χωρητικοτητα δεν εχει πολυ νοημα

Επεξ/σία από @topos

Στις 6/9/2024 στις 9:23 ΜΜ, @topos είπε

Εγω δεν καταλαβα τα bold.

Δεν εχει τελικα αυτος 124 ευρω?

Παρολο που ειναι αρκετα αργος, για backup ειναι οκ, εαν θελεις να δουλευεις απο αυτον υπαρχουν καλυτεροι αλλα ολα εξαρτονται και απο τι τιμη εχουν.

Edit-> εαν οντως ειναι αυτες οι τιμες στην κυπρο ναι δεν αξιζει καποιος αλλος (ο Toshiba MG09ACA 18tb ειναι σε normal τιμη και ειναι καλος δισκος(εχω 2), ομως εαν δεν εχεις αναγκη απο τοσο μεγαλη χωρητικοτητα δεν εχει πολυ νοημα

Καλημερα φιλε μου το βουν και γαρον το λεμε στην ΚΥΠΡΟ. Ταχα εννοω οτι θα τον ακριβοπληρωσω παρα πολλα λεφτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...