Crash24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Η Acer παρουσιάζει στην έκθεση IFA ένα πρωτότυπο gaming laptop με την ονομασία Project DualPlay, ο οποίος ενσωματώνει ένα αποσπώμενο χειριστήριο παιχνιδιών. Το ξεχωριστό αυτό concept στοχεύει να προσφέρει στους gamers περισσότερες επιλογές για παιχνίδι εν κινήσει. Το Project DualPlay βασίζεται στη σειρά gaming laptops Predator της Acer, με την προσθήκη μιας εσοχής κάτω από το πληκτρολόγιο για την τοποθέτηση ενός ειδικά σχεδιασμένου χειριστηρίου. Η πίσω πλευρά του χειριστηρίου λειτουργεί ως touchpad όταν βρίσκεται στη θέση του. Με το πάτημα ενός κουμπιού στο πάνω μέρος του πληκτρολογίου, το χειριστήριο απελευθερώνεται και ταυτόχρονα αναδύονται δύο ηχεία 5W από τα πλαϊνά του laptop. Μια ενδιαφέρουσα λειτουργία του χειριστηρίου είναι η δυνατότητα διαχωρισμού του σε δύο ξεχωριστά gamepads, όπως έχουμε δει και στο Nintendo Switch. Σύμφωνα με την Acer, αυτό επιτρέπει σε έναν δεύτερο παίκτη να συμμετάσχει εύκολα στο παιχνίδι. Η εταιρεία αναφέρει συγκεκριμένα το Street Fighter 6 ως παράδειγμα παιχνιδιού που μπορεί να αξιοποιήσει αυτή τη λειτουργία, ενώ γίνεται αναφορά και σε παιχνίδια πρώτου προσώπου, αν και αυτά θα πρέπει να υποστηρίζουν λειτουργία split-screen για να έχει νόημα η χρήση του διπλού χειριστηρίου. Ωστόσο, καθώς το Project DualPlay δεν ήταν διαθέσιμο για δοκιμή στην IFA, προκύπτουν ορισμένα ερωτήματα. Η ποιότητα και η εργονομία του χειριστηρίου είναι ένα σημαντικό ζήτημα, όπως επίσης και η εμπειρία χρήσης του laptop όταν το χειριστήριο έχει αφαιρεθεί, αφήνοντας ένα κενό στη θέση του touchpad. Παρά τις αμφιβολίες, η ιδέα ενός ενσωματωμένου χειριστηρίου έχει τα πλεονεκτήματά της. Πολλά παιχνίδια για PC υποστηρίζουν χειριστήρια, και αρκετοί παίκτες τα προτιμούν από το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Η δυνατότητα να έχει κανείς το χειριστήριο πάντα μαζί του, χωρίς να χρειάζεται να το μεταφέρει ξεχωριστά, είναι σίγουρα ελκυστική. Πάντως προς το παρόν το Project DualPlay παραμένει στο στάδιο του πρωτοτύπου, και η Acer δεν έχει ανακοινώσει αν σχεδιάζει να το φέρει στην αγορά. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Περιμένω να μάθω βάρος για να δω αν θα πάρει το βραβείο λαλακίας της χρονιάς. 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zengar Zombolt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου πολύ εργονομικό αυτό το controller.......NOT 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nakis93 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Fixing problems that never existed 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Ποσοι ειναι οι δυνητικοι πελάτες/αγοραστές για αυτο το προϊόν; Ή η Acer βγαζει πολλα λεφτά και κάνει και την τρελα του καθε μανατζερ πραγματικότητα ή ξεπλενουν μαύρο χρημα 🤣. Σε ολη μου την ζωη έχω αγοράσει ενα Acer προϊόν, ενα λαπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tlykog Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Φανταστικό! Ινοβέϊσο... Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νούς... Πραγματικά από τις χειρότερες εμπνεύσεις που έχει βγάλει στην ιστορία της... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από Tlykog 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deafman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Συνηθως ψαρωνω με ολα αυτα τα gaming stuff. δεν υπαρχει φρενο. εδω ειναι σπανια περιπτωση που το εχασα. dual play, σε λαπτοπ, με αυτο το χαλι, και γιατι οχι με αλλα χειρηστηρια που υπαρχουν ηδη και βολευουν? Δε το πιανω το concept καθολου. Ηρθε η ωρα μου να το πω και εγω επιτελους σε αυτο το φορουμ : απατο! (που ειναι το badge μου?) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε πολύ εργονομικό αυτό το controller.......NOT Πρωτότυπο είναι και μάλλον έτσι θα μείνει..! 38 λεπτά πριν, deafman είπε Συνηθως ψαρωνω με ολα αυτα τα gaming stuff. δεν υπαρχει φρενο. εδω ειναι σπανια περιπτωση που το εχασα. dual play, σε λαπτοπ, με αυτο το χαλι, και γιατι οχι με αλλα χειρηστηρια που υπαρχουν ηδη και βολευουν? Δε το πιανω το concept καθολου. Ηρθε η ωρα μου να το πω και εγω επιτελους σε αυτο το φορουμ : απατο! (που ειναι το badge μου?) Επίσης τα rgb συνήθως κρύβουν την πικρή και τραγική αλήθεια: Ότι είναι μια κάκιστη υλοποίηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lbit Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου WTF? Βγαλτε τους μαλαμαρκετίστες απο το την βιομηχανια των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, οχι αλλο καρβουνο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δηλαδή είναι δύσκολο να πάρω οποιοδήποτε άλλο controller ας πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Σαν ιδέα είναι αρκετά καλή, αλλά η υλοποίηση είναι τραγική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torgar Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Τι ειδους ανοησια ειναι αυτη; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα