pirmen56 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Yeroplatanos είπε Εδω και 8 χρόνια ολα τα μεγάλα παιχνιδια της Ubisoft ειναι πρακτικα το ιδιο παιχνιδι με αλλο skin. Καποια στιγμη πρεπει να τολμησουν να κανουν κατι πρωτοποριακο.. Απο το far cry 3 και μετα απλα αρμεγουν... Είναι τόσο μέτρια, τόσο επαναλαμβανόμενα και τόσο μεγάλα σε διάρκεια που σου δίνουν την αίσθηση κλοπής χρόνου από σημαντικότερα πράγματα. Το τελευταίο που δοκίμασα ήταν το AC Βλαχάρα από την γνωστή "θείτσα" και δεν άντεξα πάνω από δίωρο. Το μόνο που με εδνιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι το Avatar και μόνο για τα γραφικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 47 minutes ago, Bogdi said: Τώρα κάποιοι θα λιθοβολήσετε με αυτό αλλά.. μήπως να σταματήσουμε να υποκρινόμαστε ότι το Star Wars είναι το υπέρτατο franchise? Αφήστε λίγο τη νοσταλγία στην άκρη. Από όλες τις ταινίες που έχει δει (8 νομίζω), 2-3 είναι που μπορώ να πω πως δεν βαριόμουνα που τις έβλεπα. Από ένα σημείο και μετά απλά σταμάτησα να ακολουθώ το franchise. Εμένα που μου αρέσει πολύ το Star Wars θεωρώ τις ταινίες όλες το χειρότερο τους κομμάτι. Και αυτό γιατί κινούνται αναγκαστικά στην λογική των ταινιών, γιατί οι παλιές του 70 είναι από άλλη γενιά, οι νέες σε ταΐζουν woke και άλλους πολλούς λόγους. Το universe του Star wars είναι που μου αρέσει και το απολαμβάνεις όταν τα βαριά χαρτιά κάνουν απλά guest εμφανίσεις. Για αυτό και περίμενα παραπάνω από το outlaws παρά το γεγονός ότι είμαι φανατικά αντί ubisoft. Είχαν τόσο γήπεδο να παίξουν και μάλιστα έτοιμο γήπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bogdi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 23 λεπτά πριν, alexzzz είπε Εμένα που μου αρέσει πολύ το Star Wars θεωρώ τις ταινίες όλες το χειρότερο τους κομμάτι. Και αυτό γιατί κινούνται αναγκαστικά στην λογική των ταινιών, γιατί οι παλιές του 70 είναι από άλλη γενιά, οι νέες σε ταΐζουν woke και άλλους πολλούς λόγους. Το universe του Star wars είναι που μου αρέσει και το απολαμβάνεις όταν τα βαριά χαρτιά κάνουν απλά guest εμφανίσεις. Για αυτό και περίμενα παραπάνω από το outlaws παρά το γεγονός ότι είμαι φανατικά αντί ubisoft. Είχαν τόσο γήπεδο να παίξουν και μάλιστα έτοιμο γήπεδο. Τι να πεις και εσύ... Το χειρότερο από το να σου σερβίρουν ένα μέτριο παιχνίδι, είναι όταν είναι και από ένα αγαπημένο σου franchise. Είναι disrespect στους fans. Άντε να δούμε και AC:Shadows.. μικρό καλάθι και εκεί. Ίσως όταν πατώσει και αυτό να έχουν κάποιο wake-up call. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
svartevarg Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, Bogdi είπε Τι να πεις και εσύ... Το χειρότερο από το να σου σερβίρουν ένα μέτριο παιχνίδι, είναι όταν είναι και από ένα αγαπημένο σου franchise. Είναι disrespect στους fans. Άντε να δούμε και AC:Shadows.. μικρό καλάθι και εκεί. Ίσως όταν πατώσει και αυτό να έχουν κάποιο wake-up call. Κανένα Splinter Cell μάλλον.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yeroplatanos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, pirmen56 said: Είναι τόσο μέτρια, τόσο επαναλαμβανόμενα και τόσο μεγάλα σε διάρκεια που σου δίνουν την αίσθηση κλοπής χρόνου από σημαντικότερα πράγματα. Το τελευταίο που δοκίμασα ήταν το AC Βλαχάρα από την γνωστή "θείτσα" και δεν άντεξα πάνω από δίωρο. Το μόνο που με εδνιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι το Avatar και μόνο για τα γραφικά. Α αντεξες πολυ εσυ! Εγω τα παρατησα στο Odyssey και στο far cry 5 με την Ubisoft.. Εξαιρω το Watchdogs 2 απο τα games της που θεωρω οτι ειναι φοβερο underappreciated παιχνιδι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, Snoob είπε Οι αναλυτές εκτιμούν ότι οι απογοητευτικές επιδόσεις του παιχνιδιού οφείλονται εν μέρει στο υψηλό κόστος ανάπτυξης, το οποίο ήταν σημαντικά υψηλότερο από εκείνο του Assassin's Creed: Mirage. Τι εχει να κανει το budget, με το ποσο θα πουλησει ενα Game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Arkin είπε Τσεκαρε immortal fenyx/far cry primal/motorfest/mirage. Βγαζει τοσα πολλα που καποια μενουν στην αφανεια ενω αξιζουν την προσοχη μας. τωρα τελειώνω το Nioh2 και οταν εχεις παιξει παιχνιδια τετοια οπως και τα Souls , παιχνιδια σαν το immortal fenyx (και το εχω δοκιμασει ) σου φαίνονται αστεία . Τα far cry και τα Assassins καλα ηταν αλλα θα επρεπε να τα εχει κανει reboot γενικα σαν δομη και οχι να βγαζει reskin . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Τι εχει να κανει το budget, με το ποσο θα πουλησει ενα Game? Προφανώς, ένας τίτλος που στοίχισε 1.000 ευρώ πιο εύκολα θα ρεφάρει από ό,τι ένας που στοίχισε 1.000.000. (Τυχαία νούμερα). Δηλαδή, το "δεν πήγε καλά" δεν έχει να κάνει μόνο με τα αντίγραφα που πουλήθηκαν (τουλάχιστον μέχρι να δούμε και τα ψηφιακά, το ρεπορτάζ αναφέρεται σε physical πωλήσεις), αλλά και το πόσα δώσαμε και τι πήραμε πίσω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Snoob είπε Προφανώς, ένας τίτλος που στοίχισε 1.000 ευρώ πιο εύκολα θα ρεφάρει από ό,τι ένας που στοίχισε 1.000.000. (Τυχαία νούμερα). Δηλαδή, το "δεν πήγε καλά" δεν έχει να κάνει μόνο με τα αντίγραφα που πουλήθηκαν (τουλάχιστον μέχρι να δούμε και τα ψηφιακά, το ρεπορτάζ αναφέρεται σε physical πωλήσεις), αλλά και το πόσα δώσαμε και τι πήραμε πίσω. Ναι, αλλα ετσι οπως ειναι γραμμενο, εννοει οτι λογω μεγαλου budget, το παιχνιδι δεν τα πηγε καλα στις πωλησεις. Οχι οτι η Ubisoft δεν εβγαλε κερδος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι τέτοιο. Οι επιδόσεις δεν είναι καλές, λέει, όχι μόνο βάσει των πόσων κομματιών διακίνησε (το λέει παραπάνω) αλλά και του πόσο στοίχισε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, filip123go είπε Για όσους κράζετε (και δικαίως) , δοκιμάστε το καινούριο prince of Persia. Παίζει να είναι το καλύτερο game που έχει βγάλει η ubi τα τελευταία 10 χρόνια. Τώρα για το star wars, όχι το game, ούτε review δεν κατάφερα να δω ολόκληρο. Στα πρώτα λεπτά τα βαριόμουν. Συμφωνώ είναι όντως το καλύτερο της παιχνίδι των τελευταίων ετών και από τα πολύ καλά του είδους, ειδικά στον χειρισμό ακόμα και στο switch με τα joy cons ήταν άψογο και αρκετά ευφάνταστο platforming. Το έπαιξα "μονορουφι" , όχι επειδή βαριόμουν. Προτιμώ το Metroid dread να είναι ειλικρινής, αλλά και αυτό ήταν πολύ καλό και σε κάποια σημεία καλύτερο. Από την άλλη ενώ έχω παίξει όλα τα far cry πήγα να βάλω το 6 μόνο και μόνο επειδή είναι πακέτο με τη συνδρομή και το έκανα uninstall στο 2ωρο Το νέο ac ούτε καν και το outlaws ούτε και τζάμπα. Με το νέο ac θα πάθουν μεγάλο κακό, κάτσε και θα δεις.. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από logistoulis 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris_1981 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, filip123go είπε Για όσους κράζετε (και δικαίως) , δοκιμάστε το καινούριο prince of Persia. Παίζει να είναι το καλύτερο game που έχει βγάλει η ubi τα τελευταία 10 χρόνια. Τώρα για το star wars, όχι το game, ούτε review δεν κατάφερα να δω ολόκληρο. Στα πρώτα λεπτά τα βαριόμουν. Όντως το έχω βάλει ήδη wish list. Μάλλον για Χριστούγεννα μην καώ τώρα. Επιστρέψαν σε 2D και δείχνει να είναι πολύ καλό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 43 minutes ago, logistoulis said: Συμφωνώ είναι όντως το καλύτερο της παιχνίδι των τελευταίων ετών και από τα πολύ καλά του είδους, ειδικά στον χειρισμό ακόμα και στο switch με τα joy cons ήταν άψογο και αρκετά ευφάνταστο platforming. Το έπαιξα "μονορουφι" , όχι επειδή βαριόμουν. Προτιμώ το Metroid dread να είναι ειλικρινής, αλλά και αυτό ήταν πολύ καλό και σε κάποια σημεία καλύτερο. Από την άλλη ενώ έχω παίξει όλα τα far cry πήγα να βάλω το 6 μόνο και μόνο επειδή είναι πακέτο με τη συνδρομή και το έκανα uninstall στο 2ωρο Το νέο ac ούτε για όλα και το outlaws ούτε και τζάμπα. Με το νέο ac θα πάθουν μεγάλο κακό, κάτσε και θα δεις.. Καλά το αυτό που είχαν κάνει οι άνθρωποι στο Dread ήταν απίστευτο. Ένιωθες πραγματικά ότι είναι η Σαμους.! Για εμένα (το dread) είναι το game με τον πιο tight και responsive χειρισμό που έχω παίξει. Το price of Persia είναι στο top 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLHROPPP Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ευτυχώς έδωσα μόνο 17,99€ για συνδρομή στο ubi+ για να παίξω όμως δυστυχώς ένα πολύ μέτριο παιχνίδι. Στην πρώτη μια ώρα το παράτησα. Γιαυτό το παιχνίδι παρατήσατε το division heardland? Κριμα ρε UBI Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από PLHROPPP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Choronzoon Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Έχει χαθεί το ενδιαφέρον για το star wars franchise γενικότερα και αυτό φαίνεται και εδώ . Οι λόγοι είναι γνωστοί . Εκτός αυτού έχουμε ένα παιχνίδι με άλλη μια αχωνευτη και άσχημη πρωταγωνίστρια , με παρωχειμενους μηχανισμούς δράσης και stealth ,κακη enemy ai ,ωραία γραφικά αλλά άθλια physics . Και τέλος έχουμε μια εταιρία σαν την Ubisoft η οποία κοροειδευει το κόσμο μες στη μούρη του ( δηλώσεις περί ιδιοκτησίας παιχνιδιών , debacle με την 100 του early access που μετά το ,release σου έλεγε να αρχίσεις από την αρχή κλπ ) Προσωπικά χαίρομαι για όλα αυτά ,η Ubisoft είναι ένας από τους καρκίνους του gaming πλέον ,μακάρι να αποτύχει και το ac και χρεοκοπήσει ,το εύχομαι από βάθος καρδιάς. . 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα