Προς το περιεχόμενο

H χλιαρή υποδοχή του Star Wars Outlaws οδηγεί σε πτώση τη μετοχή της Ubisoft

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Τι να περιμενει κανεις απο μια εταιρεια που εκλεισε τους servers και αφησε αυτους που ειχαν αγορασει το The Crew στη μοιρα τους.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εδω και 8 χρόνια ολα τα μεγάλα παιχνιδια της Ubisoft ειναι πρακτικα το ιδιο παιχνιδι με αλλο skin.

Καποια στιγμη πρεπει να τολμησουν να κανουν κατι πρωτοποριακο..

Απο το far cry 3 και μετα απλα αρμεγουν...

• Like 5

Εδώ δεν πρέπει απλά να πουλήσει όσο πουλάνε συνήθως τα AC και τα Far Cry αλλά πολύ παραπάνω γιατί η Ubisoft πλήρωσε και για τα δικαιώματα του Star Wars οπότε μια χλιαρή υποδοχή δεν φτάνει...

Το θέμα είναι ότι το Star Wars brand είναι κατακρεουργημένο αυτή τη στιγμή απο τις εκατοντάδες σειρές και ταινίες που βγήκαν τα τελευταία 10 χρόνια και οι fans απλά δεν μαγνητίζονται στο αυτόματο πια..

Το εντελώς αντίθετο έγινε με το Hogwards Legacy οπου οι fans του Harry Potter ήταν διψασμένοι για φρέσκο υλικό, ειδικά στο gaming, και το brand εκτόξευσε τις πωλήσεις.

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πλήρωσε για τα δικαιώματα του Star Wars και εβγαλε τελικα Far Cry reskin .... Aλλα πληρωσε sweet baby συμβουλατορες και μαρκετινγκ κατι τερατωδη ποσα αντι να κατσει να φτιασει το core gameplay ... Τι βγαζουν μετα το assασινσ shadows με χωσιμο μαυρου σαμουρ΄΄αι ; Καλα θα παει και αυτο ΑΧΑΜΠΑΡΟΙ :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 2

Έχω πάψει να ασχολούμαι πολλά χρόνια με Ubisoft. Ούτε καν τα τελευταία AC δεν έχω παίξει ενώ ήμουν φανατικός της σειράς παλιά.

Βέβαια απλά τα πράγματα παιδιά. Για να συνεχίζουν αυτό το μοντέλο, σημαίνει ότι πάρα πολλοί αγοράζουν αβέρτα τα παιχνίδια της. Καλά κάνουν λοιπόν και συνεχίζουν.

Εδώ μερικοί λοβοτομημένοι πληρώνανε και την έκδοση των 100€ για να παίξουν 3 μέρες νωρίτερα....

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος τα καλά game σε κονσόλα. Η Ubisoft βασίλισσα σε ανούσιο και ατελείωτο gameplay. Ας έχει και τα καλύτερα γραφικά που ρίχνουν σαγόνια. Να κλείσει να γίνει το κτίριο mall. 

Επεξ/σία από blacckvodka
  • Haha 1

3 ώρες πριν, fast8 είπε

Εγώ θα πω αυτό που είπα και για το Concord. Γιατί άσχημη γυναίκα πάλι ως πρωταγωνίστρια; Τσουρέκια μας τα κάνανε με τις ασχημες. Θα έπρεπε να βάλουνε τον Harrison Ford ως πρωταγωνιστή σε κάποιο game να πουλάνε το παιχνίδι σαν ζεστά κουλούρια. Γιατί η κοπελία που βάλανε υποτίθεται παραπέμπει σε θηλυκό Han Solo.

Το ΑΙ είναι άθλιο, τα animation ώρες ώρες ερασιτεχνικά, το stealth και οι μάχες άσχημα υλοποιημένα. Μοιάζει με παιχνίδι 2010 πέρα απο τα γραφικά. Ακόμα και έτσι εμένα με άρεσε αρκετά, όχι για 70€-130€ που ζητάνε, αλλά σε έκπτωση σε κανα 2 χρόνια κάτω απο 30€ αξίζει. Φαντάσου και να το προσέχανε.

Η ubisoft από το 2010 με το far cry 3 και τα τότε assassin creed, χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια μηχανή. Καμία βελτίωση, μόνο το περιβάλλον αλλάζει, όλα τα άλλα είναι ακριβώς τα ίδια. Ίδιο παιχνίδι με άλλους χαρακτήρες πουλάει εδώ και 15 χρόνια 

• Like 1

Για όσους κράζετε (και δικαίως) , δοκιμάστε το καινούριο prince of Persia. Παίζει να είναι το καλύτερο game που έχει βγάλει η ubi τα τελευταία 10 χρόνια.

Τώρα για το star wars, όχι το game, ούτε review δεν κατάφερα να δω ολόκληρο. Στα πρώτα λεπτά τα βαριόμουν.

• Like 1

5 hours ago, Snoob said:

Η εταιρεία είχε εναποθέσει τις ελπίδες της στο Star Wars Outlaws και σε επερχόμενους τίτλους όπως το Assassin's Creed: Shadows

Ωωωωω... θα πάει τόοοοσο καλά αυτό. Ο ορισμός του "ποντάρεις σε κουτσό άλογο" 

• Like 1

Τώρα κάποιοι θα λιθοβολήσετε με αυτό αλλά.. μήπως να σταματήσουμε να υποκρινόμαστε ότι το Star Wars είναι το υπέρτατο franchise? Αφήστε λίγο τη νοσταλγία στην άκρη. Από όλες τις ταινίες που έχει δει (8 νομίζω), 2-3 είναι που μπορώ να πω πως δεν βαριόμουνα που τις έβλεπα. Από ένα σημείο και μετά απλά σταμάτησα να ακολουθώ το franchise.

Τώρα για το game, πέρα από το θεματικό του, δεν περίμενα και πολλά από Ubisoft και δεν νομίζω να έχασα και τίποτα. Δεν το έχω παίξει, αλλά αν κρίνω από τα reviews και κάνα δυο gameplay που είδα για μένα εντελώς αδιάφορο.

• Like 3

Πωτς γένεν αυτό; Αφού έχει Denuvah !!!

υ.γ.: Εν τω μεταξύ γίνεται πάρτι από offline activations για ψίχουλα. Και με έως και 128 bootable partitions(π.χ. κλώνους) ανά δίσκο είναι σαν τα τα έχεις δικά σου. Δίνεις και κάτι πενταροδεκάρες κάθε τόσο αν ανανεώσεις drivers, κάρτες κτλ. και είσαι ταμάμ.

Πόσο ντουβάρια πρέπει να είναι οι publishers για να νομίζουν ότι τα DRM είναι πανάκεια; Όχι μόνο αυτό, αλλά αν σε έχει φοβηθεί το μάτι των legit gamers χάνεις έτσι και από το word of mouth, στην περίπτωση που έχεις φτιάξει κάτι καλό.

Ειναι λογικο παιδια. Αγαπαμε την ubisoft για τους κοσμους που δημιουργει αλλα το τελμα που εχει πιασει εδω και χρονια με απλα reskin στα περισσοτερα franchise δεν την εχει αφησει να προχωρησει μπροστα. Πρεπει να απαγκιστρωθει απο αυτο το μοτιβο και να κοιταξει να φτιαξει κατι διαφορετικο. Με τα ιδια franchises δεν εχω θεμα αλλα κατι διαφορετικο. Εχει τοσα studio.

Η massive εχει βγαλει το division το avatar και τωρα το outlaws. Δεν ειναι νεο studio δηλαδη. Για πιο λογο να βγαλει ενα παιχνιδι με τοσο κακη ΑΙ δεν ξερω. Ας το εβγαζε σε 2 μηνες δεν θα γινοταν κατι ουτε θα την εκραζε ο κοσμος. Λαθη μικρα η μεγαλη που κοστιζουν πολλα δις ομως σε τετοιες εταιριες. 

4 ώρες πριν, Votritis είπε

Πρέπει να εχω να παίξω παιχνιδι τις Ubisoft 10+ χρονια , ολα της τα παιχνιδια ξανα μασημένη τροφη, καποτε ηταν πρωτοπόρος τωρα  μηδέν δημιουργικότητα .

Τσεκαρε immortal fenyx/far cry primal/motorfest/mirage. Βγαζει τοσα πολλα που καποια μενουν στην αφανεια ενω αξιζουν την προσοχη μας. 

4 ώρες πριν, herbalife3 είπε

Ας ρίξουν λίγο την τιμή που το βάζουν 60+€ και μία χαρά είναι το παιχνίδι!!

70 ευρω day one η απλη και 130 η complete και σε 2 χρονια 20 ευρω complete εκδοση με season pass μεσα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...