Macosj Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, Giorgos14121985 είπε 1.Τον πήρα τηλ φίλε μου και με απειλούσε ότι θα έρθει εκεί που δουλεύω γιατί λέει ότι τον λέω έμμεσα απατεωνα και θα μου κάνει και γω δεν ξέρω τι .... 2.το καπάκι λογικά ανοιχτηκε. 3. Το ψυγείο καινούριο. 4.τα ρουλεμάν μόνο το ένα καινούριο. 5.μου είπε ότι άλλαξε θερμοστάτη 75€ το οποίο δεν μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη αν όντως αλλάχτηκε(και πάλι χωρίς να ενημερωθώ). 6.με το που πήρα το αμάξι ρεταρε και μου λέει ο τύπος στο έβαλα για καμιά βδομάδα σε ψηλες στροφες γιατι έσβηνε. Το ανέφερα πιο πάνω. τελικά ήταν πολλαπλασιαστής και έγινε η δουλειά από τον δεύτερο μαστορα με 65€ οπότε πιστεύω ότι ξηλωσε τον δικό μου ο άλλος και τον έβαλε σε άλλο αμάξι( γιατί το ίδιο το έκανε σε γνωστό μου). Και γενικά πιστεύω ότι πείραξε πολλά πράγματα από το αμάξι.... Και τέλος στο τηλ .ήταν πολύ αγενής και τσακωθήκαμε άσχημα....δηλαδή και την φάγαμε θα φάμε και ξύλο από πάνω ...ζητώ αποδείξεις δεν δίνει...ααααα ο δεύτερος μάστορας μου είπε για την κεφαλη θα έδινα κάνα 100€ λιγότερα.....αυτά φίλε μου Εξήγησα πιο πάνω ότι το αμάξι είναι 20 χρόνων τα 17 το πήγαινα στην αντιπροσωπεία....αλλά για λόγο που τον αναφέρω πιο πάνω έφυγα από κει... Αρχικά γράψε αυτή την ιστορία στο google αν έχει για αξιολογήσεις. Θα τον πάρεις αύριο και θα του πεις ότι θα προχωρήσεις σε αγωγή αν δεν σου δώσει πίσω τα λεφτά σου, το σύνολο του ποσού που έδωσες. Δεν έχει σημασία τι άλλαξε ή όχι, εδώ υπάρχει ξεκάθαρα απατεώνας. Πες του ότι μπορεί να τα επιβεβαιώσει όλα ο καινούριος μάστορας και δέχτηκε να έρθει μάρτυρας στο δικαστήριο. Αν έχεις και κάνα φίλο δικηγόρο βάλε του να του γράψε ένα χαρτί να τον τρομάξει. Αν δεν το κάνει, μην ασχολησε καθόλου. Δεν αξίζει η ταλαιπωρία της μήνυσης για αυτά τα ποσά(προσωπικά θα το πήγαινα έως τέλους ανεξαρτήτως κόστους) *Εδώ που τα λέμε, το παράκανε ο τύπος. Ας έλεγε ότι άλλαξε 2 ρουλεμάν, όχι 4😂. Φυσικά έκανε ζημιά στο ψυγείο και έκαψες φλάντζα (φυσικά θα βάλει καινούριο ψυγείο μετά, εφόσον το παλιό το τρύπησε ο ίδιος). Οσο για τον πολλαπλασιαστη, πολύ πιθανόν να έβαλε κάποιο άλλο, πολύ πιο μεταχειρισμένο. Κοινώς, σε έσφαξε κανονικότατα (μην ξεχνάμε και τις εργατοώρες που έχασες λόγω απώλεια του οχήματος). Πρέπει να μας γράψεις ποιο είναι αυτό το αστέρι, θα βρω ένα παλιό fiat και θα τα αλλάξω όλα τσάμπα σε αυτόν και δεν θα μπορεί να μιλήσει και καθόλου Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου από Macosj 2
Giorgos14121985 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, filipprin είπε Εχεις προβληματικη προσέγγιση στο θεμα,και δυστυχως δεν θελεις και να το καταλαβεις.Το πας για σερβισε σου αλλαζει τα 4 ρουλεμαν χωρίς να σε ειδοποιησει δεν παίρνεις αποδειξη σε παραξενευει αυτο αλλα οταν σκαει το ψυγειο του το ξανα πηγαίνεις χωρίς να εξηγηθείς πρωτα και ξανα κανεις τα ιδια λαθη.Κοιτα τουλαχιστον στον επομενο που θα πας να κινηθείς σωστότερα ωστε το πάθημα να σου γινει μαθημα.... Οσο για τον λογο που εφυγες απο την αντιπρωσωπεια δεν ξερω ποιοσ ειναι αλλα 17 χρονια μια χαρα ηταν το οχημα σου. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα σου με εμένα ακριβώς ... Εξήγησα εκείνη την περίοδο το μόνο που δεν με απασχολούσε ήταν το αυτοκίνητο και το συνεργείο...είχα αλλά προβλήματα σοβαρότερα στο κεφάλι μου...αυτό δεν είναι ένα ελαφρυντικό????..τέλος πάντων...και συνεργείο καλό βρηκα και μάστορα καλό βρηκα και αποδείξεις κόβει για το παραμικρό ..και το αμάξι το έφερα στα ίσια του....και όλα καλα...δεν ειπα πριν ότι έχεις αδικο κάπου.....εννοείται ότι πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοι με τετοια λαμόγια...όλα καλά..!!❤️ Και για την αντιπροσωπεία που αναφέρεις δεν είναι το ίδιο παντού σε όλες τις πόλεις ..στην συγκεκριμένη που ήμουν εγώ πέρα του ότι είχες πολύ μεγάλο χρόνο αναμονής..(μέρες για να σου κάνει μια άλλη δουλεια.) δεν γινόταν και τόσο σωστή δουλειά λόγω προσωπικού κ...συμπεριφοράς... δεν συζητάμε για τα ανταλλακτικά που είναι διπλάσια σε τιμες...... και ας μην έβγαλε σοβαρή βλάβη το αμάξι σε αυτά τα 17 χρόνια που λες...και εκεί στην αντιπροσωπεία μου βγάλανε και καλά βλάβη η οποία δεν υπήρχε και ήταν κάτι άλλο...δεν θυμάμαι τι ακριβως αλλά κατάφερα πήρα τη διαφορά χρημάτων πίσω...και δεν ήταν και λίγα...τέλος πάντων ...καλή καρδιά!! Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!! 6 ώρες πριν, bitmk2 είπε 1) Μερικά πράγματα εννοούνται ή υπονοούνται. Για όποιον εργάζεται στην Ελλάδα και έχει αναλάβει κάποιες ευθύνες αυτά είναι γνωστά. 2) Το να μην σε ρωτήσει ήταν μεγάλη κοτσάνα του. Αυτό κατευθείαν σε φέρνει σε θέση να διαπραγματευτεις ότι απαιτεί ως πληρωτέο. Στα έγραψαν και οι παραπάνω. 3) Αν όντως στο είπε 2ο μάστορας τότε δεν υπάρχει αμφιβολία. Τον πήρες τλφ να του τα πεις αυτά;γ 4) Για την φλάντζα τι σου είπε ο δεύτερος μάστορας; Αν έχει ανοιχτεί καπάκι 1η φορά αυτό φαινεται εύκολα. Αν το ψυγείο ειναι καινούργιο, μαμά ή ιμιτατιόν επίσης φαίνεται εύκολα. Τι σου είπε για όλα αυτά; Επίσης ποια θα ήταν μια υποθετική τιμή του δεύτερου για την αντίστοιχη επισκευή; Αυτά στα λεω διότι οσα μου γράφεις τα έχω ζήσει σαν παρατηρητής και από την άλλη πλευρά. Μάγκες που φτιάχνουν τα αμάξια και ύστερα τους κυνηγάνε τα συνεργεία για να πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Δε φαντάζεσαι τι γίνεται με τα βερεσέδια. νομίζεις ότι οι αντιπροσωπείες έχουν κάποιο iso και ελεγκτές ποιότητας; Το μόνο σίγουρα έιναι ότι θα σου αλλάξουν με μαμά ανταλλακτικά και θα σου ράψουν κουστουμάκι. Όλα τα υπόλοιπα παίζουν. Και κάτι που ξέχασα να σου γράψω πει βερεσεδια δεν έχω ρίξει ποτέ και σε κανέναν...τουλαχιστον έτσι με μεγάλωσε η συχωρεμένη η μάνα μου και ο πατέρας μου..με αυτές τις αρχές ..αλλά όταν σε πνίγει το δίκιο....Ε φτάνει ....,υπάρχουν και όρια...!!! 4 ώρες πριν, Macosj είπε Αρχικά γράψε αυτή την ιστορία στο google αν έχει για αξιολογήσεις. Θα τον πάρεις αύριο και θα του πεις ότι θα προχωρήσεις σε αγωγή αν δεν σου δώσει πίσω τα λεφτά σου, το σύνολο του ποσού που έδωσες. Δεν έχει σημασία τι άλλαξε ή όχι, εδώ υπάρχει ξεκάθαρα απατεώνας. Πες του ότι μπορεί να τα επιβεβαιώσει όλα ο καινούριος μάστορας και δέχτηκε να έρθει μάρτυρας στο δικαστήριο. Αν έχεις και κάνα φίλο δικηγόρο βάλε του να του γράψε ένα χαρτί να τον τρομάξει. Αν δεν το κάνει, μην ασχολησε καθόλου. Δεν αξίζει η ταλαιπωρία της μήνυσης για αυτά τα ποσά(προσωπικά θα το πήγαινα έως τέλους ανεξαρτήτως κόστους) *Εδώ που τα λέμε, το παράκανε ο τύπος. Ας έλεγε ότι άλλαξε 2 ρουλεμάν, όχι 4😂. Φυσικά έκανε ζημιά στο ψυγείο και έκαψες φλάντζα (φυσικά θα βάλει καινούριο ψυγείο μετά, εφόσον το παλιό το τρύπησε ο ίδιος). Οσο για τον πολλαπλασιαστη, πολύ πιθανόν να έβαλε κάποιο άλλο, πολύ πιο μεταχειρισμένο. Κοινώς, σε έσφαξε κανονικότατα (μην ξεχνάμε και τις εργατοώρες που έχασες λόγω απώλεια του οχήματος). Πρέπει να μας γράψεις ποιο είναι αυτό το αστέρι, θα βρω ένα παλιό fiat και θα τα αλλάξω όλα τσάμπα σε αυτόν και δεν θα μπορεί να μιλήσει και καθόλου Είσαι ωραίος ρε παλικαρε... Ωραία τα λες.... εδω έχω μίλησε στην πόλη μου τουλάχιστον με 20 άτομα και όλοι έχουν παράπονα ίδιου τύπου.....και απορώ πως δουλεύει ακόμα αυτός ο άνθρωπος..... 1
filipprin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Αρα λοιπον η αντιπροσωπεία με τα οποια αρνητικα συμπεριφέρθηκε απολύτως εντιμα απεναντι σου. Καλη συνεχεια απο μενα .
Giorgos14121985 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Aφησες υπάλληλο βενζινάδικου να σου βάλει λάδι,δεν το έλεγξες εσύ να δεις στάθμη και δεν παραξενευτηκες ότι πήρε κάμποσα λίτρα. Οκ. Καταρχήν φίλε δεν έβαλε κάμποσα λίτρα μιλάμε για κάποια ml... αρκετά βέβαια παραπάνω ...και δεύτερον δεν έγραψα εδώ μέσα για να με κάνεις εσυ καλύτερο άνθρωπο και να με βγάλεις άχρηστο .. (δεν μιλάω για όλους) δόξα το θεό έχω την οικογένεια μου και το παιδί μου και κάθε μέρα μαθαίνω....και το κυριοτερο να σέβομαι τον συνομιλητή μου.... Καλό βράδυ να έχεις!!❤️ 48 λεπτά πριν, filipprin είπε Αρα λοιπον η αντιπροσωπεία με τα οποια αρνητικα συμπεριφέρθηκε απολύτως εντιμα απεναντι σου. Καλη συνεχεια απο μενα . Δεν είπα εγώ ότι συμπεριφέρθηκε ανεντιμα...είπα ότι δεν ήμουν ευχαριστημένος ....άλλο το ένα, άλλο το άλλο....καλό βράδυ και από μένα να εισαι καλά!!
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, Giorgos14121985 είπε Καταρχήν φίλε δεν έβαλε κάμποσα λίτρα μιλάμε για κάποια ml... αρκετά βέβαια παραπάνω ...και δεύτερον δεν έγραψα εδώ μέσα για να με κάνεις εσυ καλύτερο άνθρωπο και να με βγάλεις άχρηστο .. (δεν μιλάω για όλους) δόξα το θεό έχω την οικογένεια μου και το παιδί μου και κάθε μέρα μαθαίνω....και το κυριοτερο να σέβομαι τον συνομιλητή μου.... Καλό βράδυ να έχεις!!❤️ Αναφορά σε κείμενο το τιγκαρε λάδι μέχρι πάνω ..ξεχείλισε και λάθος μου που δεν είδα πόσο έβαλε Kαι εγώ σέβομαι τον συνομιλητή μου ακόμα και εκείνον που δεν ξέρει τι γράφει ή μας δουλευει ψιλό γαζί. Με κάποια ml παραπάνω δεν τιγκάρει λάδι ένας κινητήρας ,ουτε και ξεχειλίζει. 1
Giorgos14121985 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Kαι εγώ σέβομαι τον συνομιλητή μου ακόμα και εκείνον που δεν ξέρει τι γράφει ή μας δουλευει ψιλό γαζί. Με κάποια ml παραπάνω δεν τιγκάρει λάδι ένας κινητήρας ,ουτε και ξεχειλίζει. Δεν αξίζει καν ο χρόνος που γραφω για παρτη σου. Εσύ μπήκες εδώ μέσα για τσαμπουκαδες..και για να το παίξεις εξυπνος..".εεεεεε παιδιά βρήκα τον απατεώνα αυτός μας κοροϊδεύει"άλλη όρεξη δεν είχα να μπω εδώ μέσα και να γράφω μλκς και ψευτιές.... Τρόπος του λέγειν ξεχειλισε. απλά πήρε πολύ πάρα πάνω λάδι απ' ότι έπρεπε...ήταν 300-350 ml παραπάνω απ' ότι μου είπαν στην αντιπροσωπεία.......καληνύχτα.!!! 1 λεπτό πριν, Giorgos14121985 είπε Δεν αξίζει καν ο χρόνος που γραφω για παρτη σου. Εσύ μπήκες εδώ μέσα για τσαμπουκαδες..και για να το παίξεις εξυπνος..".εεεεεε παιδιά βρήκα τον απατεώνα αυτός μας κοροϊδεύει"άλλη όρεξη δεν είχα να μπω εδώ μέσα και να γράφω μλκς και ψευτιές.... Τρόπος του λέγειν ξεχειλισε. απλά πήρε πολύ πάρα πάνω λάδι απ' ότι έπρεπε...ήταν 300-350 ml παραπάνω απ' ότι μου είπαν στην αντιπροσωπεία.......καληνύχτα.!!! Γιατί τότε στη αντιπροσωπεία το πήγαινα ακόμα....και δεν αναλάμβαναν να τον φτιάξουν......ούτε μπόρεσαν και ούτε μπόρεσα να βρω καινουριο κινητηρα.για αυτό έφυγα..για να σε προλάβω τα γράφω για να μη με βγάλεις πάλι λαμόγιο.... 7 λεπτά πριν, Giorgos14121985 είπε Δεν αξίζει καν ο χρόνος που γραφω για παρτη σου. Εσύ μπήκες εδώ μέσα για τσαμπουκαδες..και για να το παίξεις εξυπνος..".εεεεεε παιδιά βρήκα τον απατεώνα αυτός μας κοροϊδεύει"άλλη όρεξη δεν είχα να μπω εδώ μέσα και να γράφω μλκς και ψευτιές.... Τρόπος του λέγειν ξεχειλισε. απλά πήρε πολύ πάρα πάνω λάδι απ' ότι έπρεπε...ήταν 300-350 ml παραπάνω απ' ότι μου είπαν στην αντιπροσωπεία.......καληνύχτα.!!! Γιατί τότε στη αντιπροσωπεία το πήγαινα ακόμα....και δεν αναλάμβαναν να τον φτιάξουν......ούτε μπόρεσαν και ούτε μπόρεσα να βρω καινουριο κινητηρα.για αυτό έφυγα..για να σε προλάβω τα γράφω για να μη με βγάλεις πάλι λαμόγιο.... Για ποιο λόγο να σας δουλέψω όλους ψιλό Γάζι εδώ μέσα ακόμα δεν μπορώ να τον βρω λογο............εχω βίτσιο και Μ αρέσει να γράφω μυθιστορήματα... Τέλος πάντων...καλή καρδιά!! 12 λεπτά πριν, Giorgos14121985 είπε Δεν αξίζει καν ο χρόνος που γραφω για παρτη σου. Εσύ μπήκες εδώ μέσα για τσαμπουκαδες..και για να το παίξεις εξυπνος..".εεεεεε παιδιά βρήκα τον απατεώνα αυτός μας κοροϊδεύει"άλλη όρεξη δεν είχα να μπω εδώ μέσα και να γράφω μλκς και ψευτιές.... Τρόπος του λέγειν ξεχειλισε. απλά πήρε πολύ πάρα πάνω λάδι απ' ότι έπρεπε...ήταν 300-350 ml παραπάνω απ' ότι μου είπαν στην αντιπροσωπεία.......καληνύχτα.!!! Γιατί τότε στη αντιπροσωπεία το πήγαινα ακόμα....και δεν αναλάμβαναν να τον φτιάξουν......ούτε μπόρεσαν και ούτε μπόρεσα να βρω καινουριο κινητηρα.για αυτό έφυγα..για να σε προλάβω τα γράφω για να μη με βγάλεις πάλι λαμόγιο.... Για ποιο λόγο να σας δουλέψω όλους ψιλό Γάζι εδώ μέσα ακόμα δεν μπορώ να τον βρω λογο............εχω βίτσιο και Μ αρέσει να γράφω μυθιστορήματα... Τέλος πάντων...καλή καρδιά!! Και αν σε ενδιαφέρει...μπορεί και όχι πρώτη φορά μπαίνω σε ένα φόρουμ να πω την ιστορία και αυτό το παράλογο που έζησα και εσύ καθεσαι και πιανεσαι από τις λέξεις...δεν έχω γράψει και ουτε πρόκειται να ξαναγράψω κάτι σε φόρουμ γενικά.....για να ηρεμήσεις στο λέω... 3
Krusty Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) @Giorgos14121985 '... και όχι πρώτη φορά μπαίνω σε ένα φόρουμ να πω την ιστορία και αυτό το παράλογο που έζησα και εσύ καθεσαι και πιανεσαι από τις λέξεις...δεν έχω γράψει και ουτε πρόκειται να ξαναγράψω κάτι σε φόρουμ γενικά.....' Δεν χρειάζεται να μην ξαναγράψεις ποτέ. Πάντα έτσι γίνεται στα forums, άλλοι απάντανε πιο επιθετικά έχοντας κάποιο δίκιο, άλλοι πιο επιθετικά έχοντας άδικο ή μπορεί να το βλέπουν από την μεριά του μάστορα. Κι εγώ έχω πιαστεί κορόιδο αρκετές φορές. Ένας τεχνίτης μου είπε να το αλλάξω τώρα το ανταλλακτικό ή μετά όταν χαλάσει. Του λέω μετά και μετά από λίγη ώρα μου λέει το άλλαξα για να μην ξανάρχομαι! Υπερκοστολογιμένο τριπλάσια το ανταλλακτικό. Ύστερα άρχισαν φτηνές δικαιολογίες, γιατί ήθελε τάχα αλλαγή και μετά με παρέπεμψε στον εργοδότη του για κιάλλο δούλεμα ή να το γύρναγε σε μαγκιές δεν ξέρω. Το ανταλλακτικό που θα χαλούσε στο μέλλον το είχε κατα σύμπτωση στην βαλίτσα του ο τεχνίτης. Συσκευασία καινούργιου ανταλλακτικού δεν είδα στα σκουπίδια. Η απόδειξη που πήρα ήταν παροχής συγκεκριμένης επισκευής και όχι από τον αρχικό πωλητή ηλεκτρολογικού υλικού. Αυτό γίνεται 2-3 φορές τον χρόνο. Επειδή αφορούσε όλη την πολυκατοικία η υπόθεση δεν μπορούσα να δράσω άμεσα μέχρι τέλους (τυχόν αλλαγή τεχνίτη). Εταιρεία κοινοχρήστων προσπάθησε να μας χρεώσει δύο φορές αγορά καυστήρα, χρέωνε παραπάνω λίτρα πετρελαίου απόσα βάζαμε... Εάν δεν προσέχουμε ή με το έτσι θέλω το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό και με τσαμπουκάδες μερικές φορές. Ακόμα και για την βλάβη στο ψυγείο που εμφανίστηκε μετά, όπως έγραψε και άλλο μέλος, μπορεί να έκανε μια προσεγμένη τρυπούλα κάπου στα κρυφά, σε κατάλληλο σημείο. Δεν είχε τίποτα να χάσει, αφού ή σε αυτόν θα το ξαναπήγαινες ή σε άλλον. Αν το κρατούσες, ίσως ο νέος σου τεχνικός να το καταλάβαινε κι αυτό. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από Krusty 2
Giorgos14121985 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Στις 8/9/2024 στις 12:33 ΜΜ, Krusty είπε @Giorgos14121985 '... και όχι πρώτη φορά μπαίνω σε ένα φόρουμ να πω την ιστορία και αυτό το παράλογο που έζησα και εσύ καθεσαι και πιανεσαι από τις λέξεις...δεν έχω γράψει και ουτε πρόκειται να ξαναγράψω κάτι σε φόρουμ γενικά.....' Δεν χρειάζεται να μην ξαναγράψεις ποτέ. Πάντα έτσι γίνεται στα forums, άλλοι απάντανε πιο επιθετικά έχοντας κάποιο δίκιο, άλλοι πιο επιθετικά έχοντας άδικο ή μπορεί να το βλέπουν από την μεριά του μάστορα. Κι εγώ έχω πιαστεί κορόιδο αρκετές φορές. Ένας τεχνίτης μου είπε να το αλλάξω τώρα το ανταλλακτικό ή μετά όταν χαλάσει. Του λέω μετά και μετά από λίγη ώρα μου λέει το άλλαξα για να μην ξανάρχομαι! Υπερκοστολογιμένο τριπλάσια το ανταλλακτικό. Ύστερα άρχισαν φτηνές δικαιολογίες, γιατί ήθελε τάχα αλλαγή και μετά με παρέπεμψε στον εργοδότη του για κιάλλο δούλεμα ή να το γύρναγε σε μαγκιές δεν ξέρω. Το ανταλλακτικό που θα χαλούσε στο μέλλον το είχε κατα σύμπτωση στην βαλίτσα του ο τεχνίτης. Συσκευασία καινούργιου ανταλλακτικού δεν είδα στα σκουπίδια. Η απόδειξη που πήρα ήταν παροχής συγκεκριμένης επισκευής και όχι από τον αρχικό πωλητή ηλεκτρολογικού υλικού. Αυτό γίνεται 2-3 φορές τον χρόνο. Επειδή αφορούσε όλη την πολυκατοικία η υπόθεση δεν μπορούσα να δράσω άμεσα μέχρι τέλους (τυχόν αλλαγή τεχνίτη). Εταιρεία κοινοχρήστων προσπάθησε να μας χρεώσει δύο φορές αγορά καυστήρα, χρέωνε παραπάνω λίτρα πετρελαίου απόσα βάζαμε... Εάν δεν προσέχουμε ή με το έτσι θέλω το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό και με τσαμπουκάδες μερικές φορές. Ακόμα και για την βλάβη στο ψυγείο που εμφανίστηκε μετά, όπως έγραψε και άλλο μέλος, μπορεί να έκανε μια προσεγμένη τρυπούλα κάπου στα κρυφά, σε κατάλληλο σημείο. Δεν είχε τίποτα να χάσει, αφού ή σε αυτόν θα το ξαναπήγαινες ή σε άλλον. Αν το κρατούσες, ίσως ο νέος σου τεχνικός να το καταλάβαινε κι αυτό. Σωστά τα λες αρχηγέ μου...!!!
gizaha Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Στις 6/9/2024 στις 9:52 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Για αρχή,ξέρεις τι είναι το ρουλεμάν ; τι απο τα γραφόμενα μου σε εκανε να πιστευεις οτι δεν ξερω;
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, gizaha είπε τι απο τα γραφόμενα μου σε εκανε να πιστευεις οτι δεν ξερω; Oλα. 1
gizaha Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 6/9/2024 στις 10:47 ΠΜ, madboy είπε Ωπα μάστορα hold your horses! Opel Astra G 20ετιας. Πριν 2 χρόνια αναβε περιστασιακά το λαμπάκι ABS. Διάγνωση στον μηχανικό μου με το επίσημο διαγνωστικό της Opel το Tech2 "ρουλεμάν εμπρός δεξια". Αγοράζω καινούριο ρουλεμάν και το αλλάζουμε. Απο τότε δεν έχει εμφανιστεί κανένα απολύτως πρόβλημα με τα υπόλοιπα τρια, συμφωνα με την άποψη σου - εμπειρία σου; επαγγελματική ή οχι. Να θεωρήσω άχρηστο τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου; να θεωρήσω άσχετο το Tech2; να θεωρήσω οτι δεν γνωρίζει το αντικείμενο του μηχανικός με πάνω απο 30 χρόνια εμπειρίας σε Opel; Η μήπως αυτά που λες είναι άρες μάρες κουκουνάρες που λενε και στο χωριό μου; Επέτρεψε μου να έχω ήδη σχηματίσει την γνώμη μου. ο μάστορας σου είναι σωστός, η γνωμη σου εχει κενά και λαθη. Κράτα την δικαίωμα σου Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από gizaha
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα