meletis_m Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Στις 5/9/2024 στις 12:56 ΜΜ, Giorgos14121985 είπε Πάω το αμάξι για σέρβις...μου λέει θελει αλλαγή και το ρουλεμάν από τον έναν τροχό. Κομπλέ του λέω...πάω να το πάρω μου λέει τελικά τα άλλαξα και στους 4 τροχούς 500 € στο συνολο . (Δεν μου το είπε από πριν) Όλα αυτά χωρίς αποδείξεις....τα δίνω τα λεφτά φεύγω...μου σκάει το ψυγειο...το ξανά πάω..μου λέει κάνα 200 ..του λέω εντάξει με παίρνει την άλλη μέρα μου λέει φλάντζα κεφαλής γύρω στα 700 με 800 το παίρνω αμάξι μετά από έναν σχεδον μηνα από 700 με πήγε στα 870 άλλαξα μου λεει και κάποια άλλα πραγαματα τα οποία δεν θυμάμαι τώρα(δεν γνωρίζω και πολλά από αυτά) και πάλι χωρίς να μου το πει από πριν....του δίνω τα μισά λεφτά του ζητάω αποδείξεις τουλάχιστον για το πλαναρισμα που έγινε όχι στο συνεργείο του σύμφωνα με αυτόν και δεν μου δίνει.... Του πάω αλλά 100 και ξαναζηταω απόδειξη..πάλι δεν δίνει...είμαι υποχρεωμένος από την στιγμή που δεν ξέρω καν αν έγιναν αυτές οι δουλειές που λέει να του δώσω τα υπόλοιπα χρήματα??? Ρωτάω?? Προφανώς είναι θέμα συμφωνίας . Του είπες εσυ παρε με τηλέφωνο να μου πεις πριν προχωρήσεις ; Ρουλεμάν τροχού χωρίς μουαγιέ συνήθως κυμαίνεται στα 30-40/τμχ. Προφανώς και ο ίδιος τα πήρε χωρις απόδειξη και με τη ανάλογη έκπτωση . Έπρεπε στην αλλαγη ρουλεμάν τροχου να σταμτήσεις και να φύγεις απο αυτόν . 2
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 39 λεπτά πριν, meletis_m είπε Του είπες εσυ παρε με τηλέφωνο να μου πεις πριν προχωρήσεις ; Συγγνώμη, πηγαίνει κάνεις στο συνεργείο, ή οπουδήποτε βασικά, και λεει "κανε ο,τι θελεις φιλε, το αφηνω εν λευκώ, ορίστε το πορτοφόλι μου, βγαλε ο,τι θελεις απο μεσα και σε ευχαριστώ"? Θελω να πω, δεν νομίζω να είναι θεμα συμφωνίας, θεμα λαμογιας ειναι, ή τελος πάντων ελλειψης επαγγελματισμου. 4
Neptu Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου πάντως εγώ όποτε έχω αφήσει σε συνεργείο αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα, κάμερα, χορτοκοπτικό..... πάντα με παίρνανε τηλέφωνο και μου λέγανε το κόστος και αν συμφωνώ στο να προχωρήσουν. Το να σου αλλάξει κανένα λαμπάκι κόστους 5€ ή κάτι παραπλήσιο χωρίς ενημέρωση δεν έγινε και κάτι. Αλλά θεωρώ αδιανόητο να προχωρήσει ο άλλος σε επιδιόρθωση τέτοιου κόστους χωρίς να ενημερώσει πρώτα. Κανείς σοβαρός επαγγελματίας δε το κάνει 6
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Εν τω μεταξύ για να αλλάξεις 4 ρουλεμάν θες μια μέρα ,και αυτό αν όλα πάνε καλά με την πρώτη.Πρέπει να ξεμοντάρεις όλα τα φρένα και να ελπίζεις ότι θα βγει το κάθε ρουλεμάν με την πρώτη και δεν θα χρειαστείς εξολκείς κλπ.Και η εργασία φαίνεται με την μια απλή ματιά αν έχει γίνει.Θα πρέπει να έχουν πειραχτεί απο τα μπουλόνια μέχρι τις βίδες των φρένων. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Και τη φλαvτζα που του "αλλαξε" πως θα τη βρει ρε μαστορα ; Aσε μη του παρει και τα υπολοιπα και τον εχει ενα μηνα να του κανει κολονοσκοπηση .... ας το πηγαινει αλλος για service . * και μην αμελησεις να γραψεις review για το μαστορι που τα κανει ολα αυτα απο συστημα ... Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου από Mhlogiatros
Giorgos14121985 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, meletis_m είπε Προφανώς είναι θέμα συμφωνίας . Του είπες εσυ παρε με τηλέφωνο να μου πεις πριν προχωρήσεις ; Ρουλεμάν τροχού χωρίς μουαγιέ συνήθως κυμαίνεται στα 30-40/τμχ. Προφανώς και ο ίδιος τα πήρε χωρις απόδειξη και με τη ανάλογη έκπτωση . Έπρεπε στην αλλαγη ρουλεμάν τροχου να σταμτήσεις και να φύγεις απο αυτόν . Το θεώρησα αυτονόητο ότι έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο για τα ανταλλακτικά που ισχυρίστηκε ότι πέρασε ..όχι δεν του είπα..μου είπε από την αρχή τι χρειάζεται το αμάξι συμφωνήσαμε σε μια τιμή και όταν πήγα να το πάρω η τιμή τετραπλασιαστηκε... 1
Giorgos14121985 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, xsterg είπε φιλε μου μιλαμε για συνεργειο της γειτονιας απο οτι φαινεται. δεν ειναι καποιο μεγαλο η αντιπροσωπεια. δυστυχως αυτες οι κινησεις με τον καθε μαστρομιχαλη της γειτονιας μονο αρνητικο αντικτυπο εχουν. πηγαινες γυρευοντας. εμαθες με τον δυσκολο τροπο. δεν λεω να μην παει καποιος στο συνεργειο της γειτονιας. θα πας για κατι απλο η και φθηνο. παντως το να πηγαινεις στην αντιπροσωπεια εχει και θετικα περα απο το υψηλο κοστος. εχεις εξασφαλιση και ανεβαζει την αξια του αυτοκινητου σε περιπτωση μεταπωλησης. Συμφωνώ φίλε μου 20 ετών αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία το πήγαινα τα 17 από τα 20 χρόνια αλλά δυστυχώς και εκει δεν μπόρεσα να βρω άκρη.....να σου εξηγήσω την ιστορία ...ήμουν διακοπές Καλαμάτα πάω σε ένα βενζινάδικο να συμπληρώσω λάδια γιατί τσιμπούσε λίγο και το παληκαρακι που δούλευε εκεί προφανώς δεν είχε ιδέα.. το τιγκαρε λάδι μέχρι πάνω ..ξεχείλισε και λάθος μου που δεν είδα πόσο έβαλε ...ξεκινάω την επόμενη μερα πάω να κάνω προσπέραση και μου σκάει ο κινητήρας από το υπερβολικό λάδι που είχε μέσα...να μη στα πολυλογω...το στέλνω στην αντιπροσωπεία δεν το αναλάμβαναν να τον φτιάξουν ούτε μπόρεσαν να βρουν άλλο κινητήρα...έψαχνα έναν μήνα για να βρω άκρη ειτε να φτιάξω τον ίδιο είτε να βρω άλλο(άλλον κινηρηρα δεν έβρισκα με τιποτα)..και ο μόνος που μου είπε θα στο φτιάξω ήταν αυτός που αναφέρομαι στην ανάρτηση μου.....έτσι έχουν τα πράγματα...δεν λέω..μου έκανε καλή δουλειά τότε τρία χρόνια δεν έβγαλε πρόβλημα το αμάξι αλλά απ'οτι φάνηκε είναι λαμόγιο τελικά... 2 λεπτά πριν, Giorgos14121985 είπε Συμφωνώ φίλε μου 20 ετών αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία το πήγαινα τα 17 από τα 20 χρόνια αλλά δυστυχώς και εκει δεν μπόρεσα να βρω άκρη.....να σου εξηγήσω την ιστορία ...ήμουν διακοπές Καλαμάτα πάω σε ένα βενζινάδικο να συμπληρώσω λάδια γιατί τσιμπούσε λίγο και το παληκαρακι που δούλευε εκεί προφανώς δεν είχε ιδέα.. το τιγκαρε λάδι μέχρι πάνω ..ξεχείλισε και λάθος μου που δεν είδα πόσο έβαλε ...ξεκινάω την επόμενη μερα πάω να κάνω προσπέραση και μου σκάει ο κινητήρας από το υπερβολικό λάδι που είχε μέσα...να μη στα πολυλογω...το στέλνω στην αντιπροσωπεία δεν το αναλάμβαναν να τον φτιάξουν ούτε μπόρεσαν να βρουν άλλο κινητήρα...έψαχνα έναν μήνα για να βρω άκρη ειτε να φτιάξω τον ίδιο είτε να βρω άλλο(άλλον κινηρηρα δεν έβρισκα με τιποτα)..και ο μόνος που μου είπε θα στο φτιάξω ήταν αυτός που αναφέρομαι στην ανάρτηση μου.....έτσι έχουν τα πράγματα...δεν λέω..μου έκανε καλή δουλειά τότε τρία χρόνια δεν έβγαλε πρόβλημα το αμάξι αλλά απ'οτι φάνηκε είναι λαμόγιο τελικά... Τότε βέβαια για να είμαι και δίκαιος με πήρε και μου λέει θελει αλλαγή ο συμπλέκτης και του λέω οκ...έτσι τον εμπιστεύτηκα τότε.....μου είχε βγει στο σύνολο 1400€ ολική ανακατασκευή και συμπλέκτης....πριν τρία χρόνια αυτό..
bitmk2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 23 ώρες πριν, Giorgos14121985 είπε Πρώτον: από την αρχή πίστεψα ότι μέσα στην τιμή είναι και ο ΦΠΑ...έπρεπε να το αναφέρει ότι είναι χωρίς ΦΠΑ...δεύτερον: εγώ πήγα για ένα απλό σέρβις και ένα ρουλεμάν και όλα τα υπόλοιπα ήταν δική του απόφαση χωρίς να με ρωτήσει....οπότε δεν νομίζω να είμαι εγώ ο απατεώνας....τρίτον :στο δεύτερο συνεργείο που πήγα μόνο το ένα ρουλεμάν φαινόταν καινούριο απ ότι μου είπε ο μαστορας...(Δεν ξέρω από αυτά και πολλά) Οπότε ποιος είναι τελικά ο απατεώνας? Και ανέφερα σε άλλες απαντήσεις το σύνολο το τελικό βγήκε 1350€ μαζί με ψυγείο και φλάντζα κεφαλής πήρε τα 950€ και αλλά δεν παίρνει...που ακόμα σου λέω του ζητάω απόδειξη απ όλα τα ανταλλακτικά και δε μου δίνει ..εγώ είμαι απατεώνας????? 1) Μερικά πράγματα εννοούνται ή υπονοούνται. Για όποιον εργάζεται στην Ελλάδα και έχει αναλάβει κάποιες ευθύνες αυτά είναι γνωστά. 2) Το να μην σε ρωτήσει ήταν μεγάλη κοτσάνα του. Αυτό κατευθείαν σε φέρνει σε θέση να διαπραγματευτεις ότι απαιτεί ως πληρωτέο. Στα έγραψαν και οι παραπάνω. 3) Αν όντως στο είπε 2ο μάστορας τότε δεν υπάρχει αμφιβολία. Τον πήρες τλφ να του τα πεις αυτά;γ 4) Για την φλάντζα τι σου είπε ο δεύτερος μάστορας; Αν έχει ανοιχτεί καπάκι 1η φορά αυτό φαινεται εύκολα. Αν το ψυγείο ειναι καινούργιο, μαμά ή ιμιτατιόν επίσης φαίνεται εύκολα. Τι σου είπε για όλα αυτά; Επίσης ποια θα ήταν μια υποθετική τιμή του δεύτερου για την αντίστοιχη επισκευή; Αυτά στα λεω διότι οσα μου γράφεις τα έχω ζήσει σαν παρατηρητής και από την άλλη πλευρά. Μάγκες που φτιάχνουν τα αμάξια και ύστερα τους κυνηγάνε τα συνεργεία για να πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Δε φαντάζεσαι τι γίνεται με τα βερεσέδια. 9 ώρες πριν, xsterg είπε φιλε μου μιλαμε για συνεργειο της γειτονιας απο οτι φαινεται. δεν ειναι καποιο μεγαλο η αντιπροσωπεια. δυστυχως αυτες οι κινησεις με τον καθε μαστρομιχαλη της γειτονιας μονο αρνητικο αντικτυπο εχουν. πηγαινες γυρευοντας. εμαθες με τον δυσκολο τροπο. δεν λεω να μην παει καποιος στο συνεργειο της γειτονιας. θα πας για κατι απλο η και φθηνο. παντως το να πηγαινεις στην αντιπροσωπεια εχει και θετικα περα απο το υψηλο κοστος. εχεις εξασφαλιση και ανεβαζει την αξια του αυτοκινητου σε περιπτωση μεταπωλησης. νομίζεις ότι οι αντιπροσωπείες έχουν κάποιο iso και ελεγκτές ποιότητας; Το μόνο σίγουρα έιναι ότι θα σου αλλάξουν με μαμά ανταλλακτικά και θα σου ράψουν κουστουμάκι. Όλα τα υπόλοιπα παίζουν. 1
filipprin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Giorgos14121985 είπε Τότε βέβαια για να είμαι και δίκαιος με πήρε και μου λέει θελει αλλαγή ο συμπλέκτης και του λέω οκ...έτσι τον εμπιστεύτηκα τότε. Εσυ δεν ξερεις αν θελει αλλαγη ο συμπλέκτης σου?????Στην εποχη που ζουμε πρεπει να γκρινιάζουμε 5 πραγματα για να μη μας πιανει κότσο ο καθενας.
Giorgos14121985 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 15 λεπτά πριν, filipprin είπε Εσυ δεν ξερεις αν θελει αλλαγη ο συμπλέκτης σου?????Στην εποχη που ζουμε πρεπει να γκρινιάζουμε 5 πραγματα για να μη μας πιανει κότσο ο καθενας. Δίκιο έχεις φιλε μου ....αλλά άμα σου λέει ο μάστορας που θεωρητικά ξέρει τι κάνει το διακινδυνεύεις? Το παραδεχομαι δεν είχα ιδέα από μηχανολογικά και για αυτό με δαγκωσε ....αλλά από τότε έπαθα πολλά άλλα έμαθα ....και πιστεύω δύσκολα θα την ξαναπατήσω....ελπίζω...! Και νομίζω δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που την έχει πάθει ....δεν σπούδασα μηχανικός αυτοκινητων και δεν με ενδιέφερε ποτέ το αντικείμενο.. τώρα εχω αρχίσει να ασχολούμαι... 15 λεπτά πριν, filipprin είπε Εσυ δεν ξερεις αν θελει αλλαγη ο συμπλέκτης σου?????Στην εποχη που ζουμε πρεπει να γκρινιάζουμε 5 πραγματα για να μη μας πιανει κότσο ο καθενας. Δίκιο έχεις φιλε μου ....αλλά άμα σου λέει ο μάστορας που θεωρητικά ξέρει τι κάνει το διακινδυνεύεις? Το παραδεχομαι δεν είχα ιδέα από μηχανολογικά και για αυτό με δαγκωσε ....αλλά από τότε έπαθα πολλά άλλα έμαθα ....και πιστεύω δύσκολα θα την ξαναπατήσω....ελπίζω...! Και νομίζω δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που την έχει πάθει ....δεν σπούδασα μηχανικός αυτοκινητων και δεν με ενδιέφερε ποτέ το αντικείμενο.. τώρα εχω αρχίσει να ασχολούμαι... 15 λεπτά πριν, filipprin είπε Εσυ δεν ξερεις αν θελει αλλαγη ο συμπλέκτης σου?????Στην εποχη που ζουμε πρεπει να γκρινιάζουμε 5 πραγματα για να μη μας πιανει κότσο ο καθενας. Δίκιο έχεις φιλε μου ....αλλά άμα σου λέει ο μάστορας που θεωρητικά ξέρει τι κάνει το διακινδυνεύεις? Το παραδεχομαι δεν είχα ιδέα από μηχανολογικά και για αυτό με δαγκωσε ....αλλά από τότε έπαθα πολλά άλλα έμαθα ....και πιστεύω δύσκολα θα την ξαναπατήσω....ελπίζω...! Και νομίζω δεν είμαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που την έχει πάθει ....δεν σπούδασα μηχανικός αυτοκινητων και δεν με ενδιέφερε ποτέ το αντικείμενο.. τώρα εχω αρχίσει να ασχολούμαι...
filipprin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) οκ κατανοητο αλλα οταν δεν έχεις ιδεα για κατι επιλεγείς αντιπρωσωπεια που θα πληρωσεις μεν περισσοτερα αλλα θα λύσεις πολλα απο τα θεματα που αναφερεις.Η πας για ενα ελενχο τον πληρωνεις πας σε αλλο το ξαναβλεπει συγκρίνεις τη σου λεει και αποκτας εικονα του τι θελει το αυτοκινητο.Και φυσικα ξυγιεσαι απο την αρχη για αποδείξεις με φπα προσφορες υποχρεωτικό τηλ πριν και καλυτερα ακομα καθεσαι εκει και περιμένεις να το πάρεις δεν το παρατας και φευγεις.Για ολα αυτα δεν χρειαζεται να έχεις σπουδασει μηχανικος...... Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου από filipprin
Giorgos14121985 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 46 λεπτά πριν, bitmk2 είπε 1) Μερικά πράγματα εννοούνται ή υπονοούνται. Για όποιον εργάζεται στην Ελλάδα και έχει αναλάβει κάποιες ευθύνες αυτά είναι γνωστά. 2) Το να μην σε ρωτήσει ήταν μεγάλη κοτσάνα του. Αυτό κατευθείαν σε φέρνει σε θέση να διαπραγματευτεις ότι απαιτεί ως πληρωτέο. Στα έγραψαν και οι παραπάνω. 3) Αν όντως στο είπε 2ο μάστορας τότε δεν υπάρχει αμφιβολία. Τον πήρες τλφ να του τα πεις αυτά;γ 4) Για την φλάντζα τι σου είπε ο δεύτερος μάστορας; Αν έχει ανοιχτεί καπάκι 1η φορά αυτό φαινεται εύκολα. Αν το ψυγείο ειναι καινούργιο, μαμά ή ιμιτατιόν επίσης φαίνεται εύκολα. Τι σου είπε για όλα αυτά; Επίσης ποια θα ήταν μια υποθετική τιμή του δεύτερου για την αντίστοιχη επισκευή; Αυτά στα λεω διότι οσα μου γράφεις τα έχω ζήσει σαν παρατηρητής και από την άλλη πλευρά. Μάγκες που φτιάχνουν τα αμάξια και ύστερα τους κυνηγάνε τα συνεργεία για να πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Δε φαντάζεσαι τι γίνεται με τα βερεσέδια. νομίζεις ότι οι αντιπροσωπείες έχουν κάποιο iso και ελεγκτές ποιότητας; Το μόνο σίγουρα έιναι ότι θα σου αλλάξουν με μαμά ανταλλακτικά και θα σου ράψουν κουστουμάκι. Όλα τα υπόλοιπα παίζουν. 1.Τον πήρα τηλ φίλε μου και με απειλούσε ότι θα έρθει εκεί που δουλεύω γιατί λέει ότι τον λέω έμμεσα απατεωνα και θα μου κάνει και γω δεν ξέρω τι .... 2.το καπάκι λογικά ανοιχτηκε. 3. Το ψυγείο καινούριο. 4.τα ρουλεμάν μόνο το ένα καινούριο. 5.μου είπε ότι άλλαξε θερμοστάτη 75€ το οποίο δεν μπορέσαμε να βγάλουμε άκρη αν όντως αλλάχτηκε(και πάλι χωρίς να ενημερωθώ). 6.με το που πήρα το αμάξι ρεταρε και μου λέει ο τύπος στο έβαλα για καμιά βδομάδα σε ψηλες στροφες γιατι έσβηνε. Το ανέφερα πιο πάνω. τελικά ήταν πολλαπλασιαστής και έγινε η δουλειά από τον δεύτερο μαστορα με 65€ οπότε πιστεύω ότι ξηλωσε τον δικό μου ο άλλος και τον έβαλε σε άλλο αμάξι( γιατί το ίδιο το έκανε σε γνωστό μου). Και γενικά πιστεύω ότι πείραξε πολλά πράγματα από το αμάξι.... Και τέλος στο τηλ .ήταν πολύ αγενής και τσακωθήκαμε άσχημα....δηλαδή και την φάγαμε θα φάμε και ξύλο από πάνω ...ζητώ αποδείξεις δεν δίνει...ααααα ο δεύτερος μάστορας μου είπε για την κεφαλη θα έδινα κάνα 100€ λιγότερα.....αυτά φίλε μου 19 λεπτά πριν, filipprin είπε οκ κατανοητο αλλα οταν δεν έχεις ιδεα για κατι επιλεγείς αντιπρωσωπεια που θα πληρωσεις μεν περισσοτερα αλλα θα λύσεις πολλα απο τα θεματα που αναφερεις.Η πας για ενα ελενχο τον πληρωνεις πας σε αλλο το ξαναβλεπει συγκρίνεις τη σου λεει και αποκτας εικονα του τι θελει το αυτοκινητο.Και φυσικα ξυγιεσαι απο την αρχη για αποδείξεις με φπα προσφορες υποχρεωτικό τηλ πριν και καλυτερα ακομα καθεσαι εκει και περιμένεις να το πάρεις δεν το παρατας και φευγεις.Για ολα αυτα δεν χρειαζεται να έχεις σπουδασει μηχανικος...... Εξήγησα πιο πάνω ότι το αμάξι είναι 20 χρόνων τα 17 το πήγαινα στην αντιπροσωπεία....αλλά για λόγο που τον αναφέρω πιο πάνω έφυγα από κει...
filipprin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Giorgos14121985 είπε Εξήγησα πιο πάνω ότι το αμάξι είναι 20 χρόνων τα 17 το πήγαινα στην αντιπροσωπεία....αλλά για λόγο που τον αναφέρω πιο πάνω έφυγα από κει... Εχεις προβληματικη προσέγγιση στο θεμα,και δυστυχως δεν θελεις και να το καταλαβεις.Το πας για σερβισε σου αλλαζει τα 4 ρουλεμαν χωρίς να σε ειδοποιησει δεν παίρνεις αποδειξη σε παραξενευει αυτο αλλα οταν σκαει το ψυγειο του το ξανα πηγαίνεις χωρίς να εξηγηθείς πρωτα και ξανα κανεις τα ιδια λαθη.Κοιτα τουλαχιστον στον επομενο που θα πας να κινηθείς σωστότερα ωστε το πάθημα να σου γινει μαθημα.... Οσο για τον λογο που εφυγες απο την αντιπρωσωπεια δεν ξερω ποιοσ ειναι αλλα 17 χρονια μια χαρα ηταν το οχημα σου. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου από filipprin
Petros Electron Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Και εμενα το αμαξι μου ειναι 20χρ, εχω αλλάξει 3 συνεργεία + το 1ο γιατι δεν ημουν ικανοποιημενος το 2 γιατι εφυγα απο την περιοχή (πήγα να μείνω σε αλλη) και την αντιπροσωπεία, γιατί με "δάγκωνε" στα πάντα, και βρήκα εναν κάλο μάστορα (εξειδικευμένο) τα τελευταία χρονιά και το πηγαίνω εκει. Παντα να με πάρει τηλ/νο η να μου πει να παω απο εκει να με ενημερώσει πριν κανει το οτιδήποτε, να μου δείξει έπειτα τα πράγματα που άλλαξε, και οποτε παω να παραγγείλει καφέ να με κεράσει, και το κυριότερο το συνεργείο του είναι μακράν απο τα ποιο καθαρά και τακτοποιημένα που έχω δει. Και το κυριότερο οτι κοιτάει και αλλα πράγματα πλην της επισκευής που χρειάζεται και τα κανει, πχ λάδωμα ντιζες κλπ, απο μονος του που σημαίνει ότι δεν το βλέπει σαν ξεπετά. Το αμάξι μου είναι το Peugeot 206Gti 1.6 2
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Giorgos14121985 είπε Συμφωνώ φίλε μου 20 ετών αυτοκίνητο στην αντιπροσωπεία το πήγαινα τα 17 από τα 20 χρόνια αλλά δυστυχώς και εκει δεν μπόρεσα να βρω άκρη.....να σου εξηγήσω την ιστορία ...ήμουν διακοπές Καλαμάτα πάω σε ένα βενζινάδικο να συμπληρώσω λάδια γιατί τσιμπούσε λίγο και το παληκαρακι που δούλευε εκεί προφανώς δεν είχε ιδέα.. το τιγκαρε λάδι μέχρι πάνω ..ξεχείλισε και λάθος μου που δεν είδα πόσο έβαλε ...ξεκινάω την επόμενη μερα πάω να κάνω προσπέραση και μου σκάει ο κινητήρας από το υπερβολικό λάδι που είχε μέσα...να μη στα πολυλογω...το στέλνω στην αντιπροσωπεία δεν το αναλάμβαναν να τον φτιάξουν ούτε μπόρεσαν να βρουν άλλο κινητήρα...έψαχνα έναν μήνα για να βρω άκρη ειτε να φτιάξω τον ίδιο είτε να βρω άλλο(άλλον κινηρηρα δεν έβρισκα με τιποτα)..και ο μόνος που μου είπε θα στο φτιάξω ήταν αυτός που αναφέρομαι στην ανάρτηση μου.....έτσι έχουν τα πράγματα...δεν λέω..μου έκανε καλή δουλειά τότε τρία χρόνια δεν έβγαλε πρόβλημα το αμάξι αλλά απ'οτι φάνηκε είναι λαμόγιο τελικά... Τότε βέβαια για να είμαι και δίκαιος με πήρε και μου λέει θελει αλλαγή ο συμπλέκτης και του λέω οκ...έτσι τον εμπιστεύτηκα τότε.....μου είχε βγει στο σύνολο 1400€ ολική ανακατασκευή και συμπλέκτης....πριν τρία χρόνια αυτό.. Aφησες υπάλληλο βενζινάδικου να σου βάλει λάδι,δεν το έλεγξες εσύ να δεις στάθμη και δεν παραξενευτηκες ότι πήρε κάμποσα λίτρα. Οκ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα