Προς το περιεχόμενο

Ζητάω απόδειξη για τα ανταλλακτικά που πέρασε και δεν μου δίνουν..

Giorgos14121985

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

να μην παρκάρεις πάνω στα πεζοδρόμια καφρε

Μίλα καλύτερα αμόρφωτε. Αν και λάθος, κάποια "πεζοδρόμια" μόνο πεζοδρόμια αλλά δεν είναι και το θέμα της συζήτησης. Θα μου πεις παράσιτα που κανουν άκυρα σχόλια και χαρακτηρίζουν πάντα θα υπάρχουν, σαν τα μυγάκια των φρούτων που τα βρίσκουμε στα σκουπίδια. 😉

• Like 1
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Μη νομίζεις ότι και εκεί δεν θα κοιτάξουν να σε χρεώσουν παραπάνω, πχ να αλλάξουν φρένα ενώ τα δικά σου έχουν ψωμί ακόμη. Και το κόστος για την ίδια δουλειά συνήθως είναι αρκετά μεγαλύτερο απλά ένα 99% ξέρεις ότι αν που άλλαξα αυτό το έχουν όντως αλλάξει

Γενικά στους μάστορες πάντως είναι δύσκολο να βρεις κάποιον τίμιο όχι μόνο στα συνεργεία, ηλεκτρολόγοι/υδραυλικοί κτλ δεν πάνε πίσω

Καλά, πέρα από το αδικαιολόγητα υψηλότερο κόστος, το ότι θα βάλουν όντως ανταλλακτικό και δε θα σου πουλήσουν αέρα κοπανιστό δεν είναι και σίγουρο.

Γνωρίζω με απόλυτη βεβαιότητα για αντιπροσωπεία της περιοχής μου, που το καθόλου λαμόγιο ιδιοκτήτης έβαζε χρησιμοποιημένα φίλτρα μέσα καθαριστικά υγρά και μετά σε άδεια κουτάκια και τα έδειχνε για καινούρια. Στη συνέχεια δε, τις περισσότερες φορές δεν τα τοποθετούσε καν και άφηνε τα αυτοκίνητα των άτυχων πελατών του με τα ίδια που είχαν επάνω. Και πολλές πολλές άλλες λαμογιές αυτού του τύπου.

39 minutes ago, ideal09 said:

Μίλα καλύτερα αμόρφωτε. Αν και λάθος, κάποια "πεζοδρόμια" μόνο πεζοδρόμια αλλά δεν είναι και το θέμα της συζήτησης. Θα μου πεις παράσιτα που κανουν άκυρα σχόλια και χαρακτηρίζουν πάντα θα υπάρχουν, σαν τα μυγάκια των φρούτων που τα βρίσκουμε στα σκουπίδια. 😉

προφανώς και δεν είναι πεζοδρόμια, αφού τα έχουν γεμίσει με αυτοκίνητα κάτι δίποδα.

μου θέλετε και οδηγική παιδεία, και δεν μπορείτε να τηρήσετε 2-3 βασικές κοινωνικές και νομικές δεσμεύσεις.

Τα πεζοδρόμια είναι για τους πεζούς.

• Like 6

28 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

προφανώς και δεν είναι πεζοδρόμια, αφού τα έχουν γεμίσει με αυτοκίνητα κάτι δίποδα.

μου θέλετε και οδηγική παιδεία, και δεν μπορείτε να τηρήσετε 2-3 βασικές κοινωνικές και νομικές δεσμεύσεις.

Προφανώς είναι κάτι που το αποφεύγω και μπορεί να έχω να παρκάρω έτσι χρόνια. Αλλά να αποκαλείς τον άλλον κάφρο για να μας κάνεις τον ιεραπόστολο και να μιλας για κοινωνικές δεσμεύσεις είναι άτοπο.

Από την άλλη μπορεί να θες να ξεχαρμανίασεις και συ καταλαβαίνω, έχει άπειρα websites εκεί έξω να κάνεις τη δουλεία σου, απλά πρόσεχε που μπαίνεις και πάντα με antivirus.🥰

1 ώρα πριν, JakeKaufman είπε

Για πήγαινε λίγο σε πυκνοκατοικημένες γειτονιές πχ δυτικά προάστια, Αθήνα που κανονικά πρέπει να παρκάρεις μόνο από τη μια πλευρά του δρόμου, να δεις πως καβαλάνε το άλλο πεζοδρόμιο κι έτσι έχει ΙΧ κι από τις 2 πλευρές. Κάθε πρωί περνάω από τέτοια στενά και πρέπει να κάνω σλάλομ για μην φάω καθρέφτες δεξιά κι αριστερά.

Εν τω μεταξύ αυτοί που μένουν εκεί είναι ταυτόχρονα και εμποδίζοντες (ως οδηγοί) και εμποδιζόμενοι ως πεζοί. Μάντεψε ποια ιδιότητα επικρατεί.

Στις 5/9/2024 στις 12:56 ΜΜ, Giorgos14121985 είπε

Πάω το αμάξι για σέρβις...μου λέει θελει αλλαγή και το ρουλεμάν από τον έναν τροχό.  Κομπλέ του λέω...πάω να το πάρω μου λέει τελικά τα άλλαξα και στους 4 τροχούς 500 € στο συνολο . (Δεν μου το είπε από πριν)

Εκεί έπρεπε να τελειώσει η αφήγηση. Ακόμα κι αν το αποδεχτείς για Χ Ψ λόγο δεν ξαναπατάς σε τέτοιο "επαγγελματία".

• Like 1
  • Sad 1

8 ώρες πριν, gizaha είπε

4 ρουλεμάν φθείρονται μαζί ομοιόμορφα όμως. 

Αν του άλλαζε μόνο το φθαρμένο σε ένα μήνα θα πήγαινε για να αλλάξει το δεύτερο. Μετα απο μια εβδομάδα θα άλλαζε το τρίτο. Και μετα απο 6 μήνες πχ το τέταρτο. Οπότε ο πελάτης θα του έλεγε

α) δεν μπορεί ρε μάστορα πριν μια βδομάδα άλλαξα τα άλλα δυο, γίνεται να χαλάνε ένα ένα; Απο τι χαλάνε; Τι φταιει;

β) γιατί δεν τα άλλαξες απ την αρχή να τελειώνουμε αφου το ήξερες;

γ) γιατί δεν με ενημέρωσες ότι ήθελαν άλλαγμα και τα άλλα 3;

Οταν ενα ρουλεμαν χαλαει αλλαζεις και τα τέσσερα. Μου γίνατε μάστορες όλοι

Καλά τα λες αλλά ενημερώνεις τον πελατη για το τι πρέπει να αλλαχτεί.....εγώ εκείνη την περίοδο μπορεί να μην είχα την ευκολία να του σκάσω τα 500 €..λέω κάτι λάθος? Ένα τηλ. Παίρνεις ενημερώνεις και ρωτάς...

Μόλις τώρα, Giorgos14121985 είπε

Καλά τα λες αλλά ενημερώνεις τον πελατη για το τι πρέπει να αλλαχτεί.....εγώ εκείνη την περίοδο μπορεί να μην είχα την ευκολία να του σκάσω τα 500 €..λέω κάτι λάθος? Ένα τηλ. Παίρνεις ενημερώνεις και ρωτάς...

Δεν είναι στραγάλια τα €......ειδικά στην εποχή που ζούμε!! Διαφωνείς?

8 ώρες πριν, gizaha είπε

4 ρουλεμάν φθείρονται μαζί ομοιόμορφα όμως. 

Αν του άλλαζε μόνο το φθαρμένο σε ένα μήνα θα πήγαινε για να αλλάξει το δεύτερο. Μετα απο μια εβδομάδα θα άλλαζε το τρίτο. Και μετα απο 6 μήνες πχ το τέταρτο. Οπότε ο πελάτης θα του έλεγε

α) δεν μπορεί ρε μάστορα πριν μια βδομάδα άλλαξα τα άλλα δυο, γίνεται να χαλάνε ένα ένα; Απο τι χαλάνε; Τι φταιει;

β) γιατί δεν τα άλλαξες απ την αρχή να τελειώνουμε αφου το ήξερες;

γ) γιατί δεν με ενημέρωσες ότι ήθελαν άλλαγμα και τα άλλα 3;

Οταν ενα ρουλεμαν χαλαει αλλαζεις και τα τέσσερα. Μου γίνατε μάστορες όλοι

Και για να σου πω ένα παράδειγμα για τον συγκεκριμενο μάστορα ο οποίος έχει και μάντρα...έμαθα από φίλο εκ των υστέρων του είχε πάει αυτοκίνητο για να του το πουλήσει και έβγαλε τον πολλαπλασιαστή από το όχημα του φίλου χωρίς να ξέρει κάτι και τον έβαλε σε άλλο αυτοκίνητο που είχε στη μαντρα που ήθελε να πουλήσει ...για να καταλάβεις για τι λαμόγιο μιλάμε ...

• Like 1

Στις 5/9/2024 στις 4:27 ΜΜ, bitmk2 είπε

Με την απόδειξη θα σε βάλει να πληρώσεις +24%,

says who; Σαν τελικος πελατης που ειμαι, οταν μου λενε για ενα κοστος μεσα ειναι και ο ΦΠΑ.
Αν ο πωλητης μετα πει οτι αυτη η τιμη ειναι χωρις ΦΠΑ τον τρεχεις...

• Like 2

5 ώρες πριν, salmp7 είπε

μου θύμισε το " η γυναίκα μου με έχει απατήσει 8 φορές αλλά τώρα είπε δεν θα το ξανακάνει". Άργησες να το καταλάβεις πιστεύω.

Γράψε και μια κριτική στο google να σώσεις και κανένα ανυποψίαστο θύμα. Ψάχνουμε μαστόρους , ρωτάμε γνωστούς και κάποια στιγμή βρίσκουμε αυτόν που μας ταιριάζει. Στην αρχή τον τσεκάρεις τις πρώτες φορές και χτίζεις εμπιστοσύνη, όταν δεις ότι κάνει καλή δουλειά και σου δίνει λογικές τιμές. Ε κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι αυτό που σου λέει είναι σωστό και δεν μπαίνεις σε διαδικασία αμφισβήτησης. Εμένα πάντως συνεργείο μου έβγαλε ένα κάρο δουλειές κοντά 1200€ και ότι είναι απαραίτητες και τελικά πήγα σε άλλον από γνωστό και μου είπε ότι τα περισσότερα δεν είναι απαραίτητα και δεν ισχύουν. Και τελικά έφτιαξα με περίπου 500€ όσα χρειαζόταν και το αμάξι είναι άψογο.

Έχεις δίκιο φίλε μου ..ήμουν άτυχος εκείνη την περίοδο γιατί είχα πολύ σημαντικότερα θέματα στη ζωή μου που με απασχολούσαν.....όταν λύθηκαν αυτά έψαξα και βρήκα τίμιο συνεργείο και σε τιμές και εμπιστοσύνης....

Μόλις τώρα, Giorgos14121985 είπε

Έχεις δίκιο φίλε μου ..ήμουν άτυχος εκείνη την περίοδο γιατί είχα πολύ σημαντικότερα θέματα στη ζωή μου που με απασχολούσαν.....όταν λύθηκαν αυτά έψαξα και βρήκα τίμιο συνεργείο και σε τιμές και εμπιστοσύνης....

Εννοείτε ότι το χρηματικό υπόλοιπο που του χρωστάω δεν πρόκειται να το πάρει ...πρώτον δεν έδωσε απόδειξη....ζητάω ακόμα και δεν την δίνει και δεύτερον στο δεύτερο συνεργείο που πήγα μου είπε ο άνθρωπος ότι σε καμία περίπτωση δεν έκανε όλα αυτά που σου είπε ..το είδε το αμάξι...το μόνο που είναι καινούριο είναι το ψυγείο που έβαλε....για τα υπόλοιπα ....χαιρετισματα!!!

7 ώρες πριν, MTX είπε

Παπατζες του υπουργειου μέτρο μη εφαρμόσιμο . Αφού πάντα πληρώνεις πρώτα μετά παίρνεις στα χέρια σου το προϊόν , η απόδειξη πάει στο τέλος , ακόμη και αν γίνει το ανάποδο και αρνηθείς θα σου πάρει πίσω το προϊόν ..

Για αυτό όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πληρώσουν φέτος + 3000 ευρώ μέσο όρο παραπάνω εφορεία και δεν θα βγάλουν κιχ

Μέχρι στιγμής έχει πάρει από μένα το συγκεκριμενο συνεργείο για όλες τις δουλειές που υποθετικά έκανε 950€ και είναι αλλά 400€. Του ζητάω απόδειξη...από τη στιγμη που δεν δίνει, δεν παίρνει Φράγκο παραπάνω ....και τέλος ισχυρίζεται ότι έβαλε ανταλλακτικά πάνω στο όχημα που δεν με ενημέρωσε από πριν τι χρειάζεται το αμάξι...έκανε του κεφαλιού του...μόνο και μόνο για αυτό δεν θα πάρει τιποτα άλλο....και πολλά του έδωσα νομίζω για αυτά που είπε ότι έκανε και στο ξανά τονίζω χωρίς να έχω γνώση για τα ανταλλακτικα και απόδειξη...

25 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε

says who; Σαν τελικος πελατης που ειμαι, οταν μου λενε για ενα κοστος μεσα ειναι και ο ΦΠΑ.
Αν ο πωλητης μετα πει οτι αυτη η τιμη ειναι χωρις ΦΠΑ τον τρεχεις...

Σωστά από την αρχή που είπε μια τιμή εγώ σαν πελάτης υπολογίζω ότι είναι μέσα και ο ΦΠΑ..

18 λεπτά πριν, Giorgos14121985 είπε

Εννοείτε ότι το χρηματικό υπόλοιπο που του χρωστάω δεν πρόκειται να το πάρει ...πρώτον δεν έδωσε απόδειξη....ζητάω ακόμα και δεν την δίνει και δεύτερον στο δεύτερο συνεργείο που πήγα μου είπε ο άνθρωπος ότι σε καμία περίπτωση δεν έκανε όλα αυτά που σου είπε ..το είδε το αμάξι...το μόνο που είναι καινούριο είναι το ψυγείο που έβαλε....για τα υπόλοιπα ....χαιρετισματα!!!

Μέχρι στιγμής έχει πάρει από μένα το συγκεκριμενο συνεργείο για όλες τις δουλειές που υποθετικά έκανε 950€ και είναι αλλά 400€. Του ζητάω απόδειξη...από τη στιγμη που δεν δίνει, δεν παίρνει Φράγκο παραπάνω ....και τέλος ισχυρίζεται ότι έβαλε ανταλλακτικά πάνω στο όχημα που δεν με ενημέρωσε από πριν τι χρειάζεται το αμάξι...έκανε του κεφαλιού του...μόνο και μόνο για αυτό δεν θα πάρει τιποτα άλλο....και πολλά του έδωσα νομίζω για αυτά που είπε ότι έκανε και στο ξανά τονίζω χωρίς να έχω γνώση για τα ανταλλακτικα και απόδειξη...

Σωστά από την αρχή που είπε μια τιμή εγώ σαν πελάτης υπολογίζω ότι είναι μέσα και ο ΦΠΑ..

Δεν με ρώτησε ή δε ν μου ανέφερε ποτέ κανένας ότι αυτή η τιμή είναι χωρίς ΦΠΑ .

Στις 5/9/2024 στις 4:27 ΜΜ, bitmk2 είπε

Δε γνωρίζω ούτε το αμάξι. Ούτε το συνεργείο. Επομένως αν τα άλλαξε ή όχι ή αν χρειαζόταν να αλλαχτούν είναι κάτι που θέλει εξακρίβωση. Αν τα όντως τα άλλαξε και δεν τον πληρώνεις τότε μάντεψε ποιος είναι ο απατεώνας. Από τη δική μου σκοπιά ως καταναλωτής οφείλεις να ξέρεις δύο πράγματα επί του αντικειμένου που χρησιμοποιείς ώστε και μπορείς να κάνεις έστω μια βασική διάγνωση. Αν δε το κάνεις τότε είσαι ένα ανοιχτό πορτοφόλι για τον καθένα.

Πέρα από τα παραπάνω αν ζητήσεις απόδειξη που ακριβώς θα βοηθηθείς; Το συνεργείο μπορει να σου δώσει απόδειξη και κάλλιστα να μην έχει βάλει τίποτα. Με την απόδειξη θα σε βάλει να πληρώσεις +24%, από τα οποία ο ίδιος θα φορολογηθεί για την υπηρεσία του και το κράτος θα τα πάρει από την τσέπη σου. Ποιος κέρδισε; 

Γιατί δε πας σε ένα άλλο συνεργείο να δουν τι έχει μπει και τι έχει ανοιχτεί;

Εμένα στο συνεργείο σηκώνει οτ αυτοκίνητο επάνω και μου δείχνει τι έιναι χαλασμένο και γιατί. Με αφήνει να τραβάω και φωτογραφία. Τα ανταλλακτικά έχω την επιλογή να του τα φέρω εγώ. Πριν το αφήσω τον ρωτάω πότε θα φέρω, πότε θα το πάρω και πόσα θα κοστίσει. Αν βγει κατι παραπάνω με παίρνει τλφ. Έτσι γίνονται οι δουλειές.

σιγά να μην τον πάει και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για μερικά ρουλεμάν και ένα ψυγείο.

Πρώτον: από την αρχή πίστεψα ότι μέσα στην τιμή είναι και ο ΦΠΑ...έπρεπε να το αναφέρει ότι είναι χωρίς ΦΠΑ...δεύτερον: εγώ πήγα για ένα απλό σέρβις και ένα ρουλεμάν και όλα τα υπόλοιπα ήταν δική του απόφαση χωρίς να με ρωτήσει....οπότε δεν νομίζω να είμαι εγώ ο απατεώνας....τρίτον :στο δεύτερο συνεργείο που πήγα μόνο το ένα ρουλεμάν φαινόταν καινούριο απ ότι μου είπε ο μαστορας...(Δεν ξέρω από αυτά και πολλά) Οπότε ποιος είναι τελικά ο απατεώνας? Και ανέφερα σε άλλες απαντήσεις το σύνολο το τελικό βγήκε 1350€ μαζί με ψυγείο και φλάντζα κεφαλής πήρε τα 950€ και αλλά δεν παίρνει...που ακόμα σου λέω του ζητάω απόδειξη απ όλα τα ανταλλακτικά και δε μου δίνει ..εγώ είμαι απατεώνας?????

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικά από τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου δεν έχει κανένα εγγύηση; Γιατί χωρίς απόδειξη αγοράς του ανταλλακτικού, δεν έχουμε προφανώς και εγγύηση.

Μιας και έγραψε ο νηματοθέτης ότι είναι και μαντράς ο τεχνίτης, είχαμε κι εμείς στην γειτονιά μας. Φασαρίες με ηλεκτρική σκούπα το μεσημέρι, πλύσιμο αυτοκινήτων συνέχεια στο πεζοδρόμιο, παρκάρισμα σε μη ιδιόκτητο χώρο, χυδαία γλώσσα, μαγκιές ακόμα και τσαμπουκάδες με πελάτες. Μάλιστα αφού τελείωναν πλύσιμο, καθάρισμα και γυάλισμα, καθόντουσαν σαν χαραμοφάηδες και κάνανε σαν καφενείο. Μόνο την μόστρα των μεταχειρισμένων κοιτούσαν και όχι μέσα. Απορώ πώς τέτοια άτομα (αλητεία) εμπνέουν εμπιστοσύνη σε πελάτες.

@Giorgos14121985

Αν μπορούσες να δώσεις τα στοιχεία του μάστορα-μάντρα με πολύ έμμεσο τρόπο εδώ, ίσως γλίτωνες κόσμο. Πχ Δυτική Αθήνα, πρώτο γράμμα Τ, έξι γράμματα κτλ.

Επεξ/σία από Krusty

Η απατεωνια ξεκινάει με το συ άλλαξα και τα 4 αντί για το ένα, και επίσης επειδή δεν προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία να σου πει ξέρεις Γιώργο, θέλουν και τα 4 αλλαγή κοστίζουν τόσο, τι κάνουμε;

• Like 2

Αυτός ο κλάδος έχει τους χειρότερους επαγγελματίες και ίσως αν ψάξεις πολύ βρεις έναν στους χίλιους που να είναι σωστός. Δεν υπάρχει σε άλλο επάγγελμα αυτό το χάλι. Να πληρώσω μάστορα την εργασία σου και την ώρα που ξόδεψες αλλά να έχεις κάνει και να έχεις αλλάξει αυτά που μου είπες με καινούρια και όχι με μεταχειρισμένα που τα πληρώνω για καινούρια. Έχω αλλάξει αρκετά συνεργεία, όλα μετά την 2η, 3η φορά που πήγα αρχίσαν τα ψέματα και τις μ@λ..

• Like 2

2 ώρες πριν, Krusty είπε

Γενικά από τα ανταλλακτικά του αυτοκινήτου δεν έχει κανένα εγγύηση; Γιατί χωρίς απόδειξη αγοράς του ανταλλακτικού, δεν έχουμε προφανώς και εγγύηση.

Μιας και έγραψε ο νηματοθέτης ότι είναι και μαντράς ο τεχνίτης, είχαμε κι εμείς στην γειτονιά μας. Φασαρίες με ηλεκτρική σκούπα το μεσημέρι, πλύσιμο αυτοκινήτων συνέχεια στο πεζοδρόμιο, παρκάρισμα σε μη ιδιόκτητο χώρο, χυδαία γλώσσα, μαγκιές ακόμα και τσαμπουκάδες με πελάτες. Μάλιστα αφού τελείωναν πλύσιμο, καθάρισμα και γυάλισμα, καθόντουσαν σαν χαραμοφάηδες και κάνανε σαν καφενείο. Μόνο την μόστρα των μεταχειρισμένων κοιτούσαν και όχι μέσα. Απορώ πώς τέτοια άτομα (αλητεία) εμπνέουν εμπιστοσύνη σε πελάτες.

@Giorgos14121985

Αν μπορούσες να δώσεις τα στοιχεία του μάστορα-μάντρα με πολύ έμμεσο τρόπο εδώ, ίσως γλίτωνες κόσμο. Πχ Δυτική Αθήνα, πρώτο γράμμα Τ, έξι γράμματα κτλ.

Έχει χίλια δίκια αδερφέ....αλλά επειδή είμαστε σε μια μικρή επαρχιακή πόλη ποιος με σώζει μετά...αλλά μη φοβάσαι..από στόμα σε στόμα γίνεται η δουλειά.  .εγώ βέβαια το έμαθα αργά...σκέψου σε όποιον και να είπα ότι πήγα το αμάξι μου λέγαν είσαι μπιπ.....σε αυτό το λαμόγιο βρήκες να το πας.....

• Like 3

φιλε μου μιλαμε για συνεργειο της γειτονιας απο οτι φαινεται. δεν ειναι καποιο μεγαλο η αντιπροσωπεια. δυστυχως αυτες οι κινησεις με τον καθε μαστρομιχαλη της γειτονιας μονο αρνητικο αντικτυπο εχουν. πηγαινες γυρευοντας. εμαθες με τον δυσκολο τροπο. δεν λεω να μην παει καποιος στο συνεργειο της γειτονιας. θα πας για κατι απλο η και φθηνο. παντως το να πηγαινεις στην αντιπροσωπεια εχει και θετικα περα απο το υψηλο κοστος. εχεις εξασφαλιση και ανεβαζει την αξια του αυτοκινητου σε περιπτωση μεταπωλησης. 

Στις 5/9/2024 στις 8:57 ΜΜ, stormrain είπε

Δεν διαφωνω, αλλα αμα πας σαν γνωστης και σε καταλαβουν, την εβαψες και σαλπαρε το καραβι :lol:

Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αλλο. Πως διαλο ενα λαμογιο τεχνιτης, οποιασδηποτε ειδικοτητας εν τω μεταξυ, βασιζεται στο οτι θα σου πει "ξερεις κατι, αλλαξα Χ ψιψιψονια, πληρωνεις 500 ευρω" και εσυ α) θα εχεις τα χρηματα και β) θα ψηθεις να του τα δωσεις ετσι απλα. Προφανως για να κανουν ως μεθοδο, θα τους βγαινει, αλλα αν εσυ βγεις εκτος εαυτου εκεινη την στιγμη, τι θα κανουν θα ξεριζωσουν τα ανταλλακτικα που σου βαλανε και θα σου πουν βρες τροπο να το παρεις, ή θα κρατησουν ενεχυρο το αμαξι στην συγκεκριμενη περιπτωση?

Επισης, πως γινεται να σου καθεται η στραβη την πρωτη φορα, με τα ρουλεμαν, και να το ξαναπηγαινεις μετα για το ψυγειο. Και να μην του τονισεις πως αν προκυψει εξτρα κοστος να στο πει. Και να τον πληρωνεις κιολας μετα στο χαλαρο.
Δηλαδη απο ενα ρουλεμαν που ειχες υπολογισει με κοστος κατι παραπανω απο 100 ευρω λογικα, να εφτασες να πληρωσεις κοντα στο χιλιαρικο και ο μηχανικος να γιολαρει με τα χρηματα σου...

Δεν έχει δικαιώμα να σου κρατήσει το αμάξι ως ενέχυρο, αν δεν στο δίνει καλείς την αστυνομία.

Κατά τα άλλα αν το αμάξι βγάζει περιέργες βλάβες, δεν το ξαπανας στον ίδιο εννοείται. Και γενικά καλό είναι αν έχετε ώρα να είστε μπροστά σε οτιδήποτε αλλάζουν, αν δεν έχετε ξεκαθαρίζετε από την αρχή πως εργασία που έγινε χωρίς να έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων ΔΕΝ θα πληρωθεί και ζητάτε να κρατηθούν τα παλιά εξαρτήματα από οτιδήποτε αλλαχθεί.

Δεν έχεις καμία υποχρέωση να πληρώσεις υπηρεσία που δεν παρήγγειλες. Αν δλδ ο άλλος πάει το αμάξι για σερβις και του φτιάξουν π.χ και κάποιο βαθούλωμα στην πόρτα χωρίς να το ζητήσει και τον χρεώσουν, γιατί να το πληρώσει; Πόσο μάλλον για μούφες εργασίες που άντε να τις επιβεβαιώσεις.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...