imr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 8 hours ago, Giorgos14121985 said: Βρήκα επιτέλους σωστό συνεργείο φίλε μου ...και να φανταστείς αφού το πήρα το αμάξι από τον προηγούμενο μου έβγαλε πρόβλημα ο πολλαπλασιαστής....την ίδια μερα...με το που το πηρα...δεν το είδε ο τύπος ότι κΑτι δεν πήγαινε καλά??? Αφού με το που το πήρα από το συνεργείο το αμάξι ρεταρε...απλά είναι λαμόγιο..... Πήγα στον καινούριο του έδωσα 65 ευρουλακια μου άλλαξε τον πολλαπλασιαστή και όλα καλά συν την απόδειξη .....ο άλλος χωρίς απόδειξη θα τα δει πολύ τα υπόλοιπα χρηματα...τέλος πάντων...είχε το θράσος να με πάρει τηλεφωνο για τα χρωστουμενα και του είπα από τη στιγμη που δεν ρώτησες τι να βάλεις πάνω στο αμάξι και δεν κόβεις αναλυτική αποδειξη αλλά φράγκα δεν έχει.και δεν πρόκειται να με ξαναδείς...αυτά εν ολίγοις... Αυτό ακριβώς...ψάχνουν θύματα...είναι δυνατόν να χαλάσουν ταυτόχρονα και τα 4 ρουλεμάν? Μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ότι είναι λαμόγιο... Ο συγκεκριμένος το κλειδί το έδωσε γιατί ξέρει ότι έχει κάνει απατεώνα...ότι αρπάξω λέει... Λόγο φόρτου εργασίας εκείνη την περίοδο δεν είχα την ευχέρεια να ψάξω πολλά πολλά ...και λέω ένα ψυγείο είναι ρε πουστη μου .....πόσο θα μου βγει ...μου είπε 200 € και μετά μου έβγαλε και την φλάντζα(και το ξανά τονίζω όλα χωρίς αποδείξεις) και δεν ξέρω και εγώ και τι άλλο...λάθος μου ..το παραδεχομαι...από τα λάθη μαθαίνουμε....ψάξιμο καλό παιδιά και όσο είναι δυνατόν να γνωρίζεις τον μάστορα....από χαρακτήρα εννοώ...γιατί ο συγκεκριμένος άστο..μη πω περισσότερα!! Αποδείξεις στο συγκεκριμένο συνεργείο μόνο με τάμα θα δεις....του ζητάω απόδειξη αναλυτική για να τον ξεπληρώσω και μου λέει ξεπλήρωσε και μετά ... Μια χαρά το έκανα το αμαξάκι μου ....βρήκα επιτέλους σωστό μάστορα ...τίμιο πάνω απ' όλα και όλα καλά.... Σωστο σε βρίσκω....αποκλείεται να έβαλε καινουρια ανταλλακτικά...ίσα ίσα φοβάμαι μην πήρε ανταλλακτικά από το δικό μου αμάξι να τα βάλει άλλου γιατί έχει και μάντρα..με το που το πήρα το αμάξι από το συνεργείο αυτό της κακιάς ώρας τη επόμενη πήγα σε σωστό άνθρωπο και όχι λαμόγιο και μου άλλαξε πολλαπλασιαστή ενώ μέχρι πριν το πάω στον πρώτο δεν είχε κανένα θέμα....τυχαίο? Μπορεί...! Δεν ξέρω και ούτε θα μάθω... Το αμάξι το πήρα από την πρώτη στιγμή ..αυτός δεν πρόκειται να πάρει τα υπόλοιπα χρήματα αν δε δω αναλυτική αποδειξη για τη θαν κάθε εργασία και το κάθε ανταλλακτικκο που υποτίθεται ότι περαστικε.... O καινουργιος μαστορας σου ειπε αν εκανε οσα ειχε πει ο προηγουμενος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Ακόμα ένα προσεγμένο περιποιημένο αυτοκίνητο, που δεν θέλει τιποτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ObeyWario! Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 11 ώρες πριν, Ather είπε Τελικά μόνο αντιπροσωπεία, εκεί πάντα ήξερα τι θα πληρώσω και πάντα μου το έφτιαχναν, επίσης μου έδιναν επιλογή για ποιοτικά imitation! Μη νομίζεις ότι και εκεί δεν θα κοιτάξουν να σε χρεώσουν παραπάνω, πχ να αλλάξουν φρένα ενώ τα δικά σου έχουν ψωμί ακόμη. Και το κόστος για την ίδια δουλειά συνήθως είναι αρκετά μεγαλύτερο απλά ένα 99% ξέρεις ότι αν που άλλαξα αυτό το έχουν όντως αλλάξει Γενικά στους μάστορες πάντως είναι δύσκολο να βρεις κάποιον τίμιο όχι μόνο στα συνεργεία, ηλεκτρολόγοι/υδραυλικοί κτλ δεν πάνε πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μεγάλο γενικό σέρβις με ιμάντα, αντλία νερού, λαδόξυδα και ολα τα φίλτρα στην αντιπροσωπεία 650 ευρω. Στον μηχανικό μου με ανταλλακτικά επώνυμα αφτερμαρκετ οτι καλύτερο υπήρχε και εργασία 350 ευρώ. Το κερασάκι στην τουρτα ήταν τα 50 ευρώ για έλεγχο φώτων, φλάς και υαλοκαθαριστήρων στην αντιπροσωπεία... Απο το 2010 ουτε έξω απο αντιπροσωπεία δεν εχω περάσει. Οκ ανακρίβεια περνάω απο τον επισημο εισαγωγέα για να παω παραλιακή. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lordvec Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 22 minutes ago, ObeyWario! said: Μη νομίζεις ότι και εκεί δεν θα κοιτάξουν να σε χρεώσουν παραπάνω, πχ να αλλάξουν φρένα ενώ τα δικά σου έχουν ψωμί ακόμη. Και το κόστος για την ίδια δουλειά συνήθως είναι αρκετά μεγαλύτερο απλά ένα 99% ξέρεις ότι αν που άλλαξα αυτό το έχουν όντως αλλάξει Γενικά στους μάστορες πάντως είναι δύσκολο να βρεις κάποιον τίμιο όχι μόνο στα συνεργεία, ηλεκτρολόγοι/υδραυλικοί κτλ δεν πάνε πίσω Γι αυτό αν βρεις συνεργείο που σου κάνει δεν το αλλάζεις και τρέχεις εκεί και στην άλλη άκρη του κόσμου να μετακομίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 39 minutes ago, madboy said: Μεγάλο γενικό σέρβις με ιμάντα, αντλία νερού, λαδόξυδα και ολα τα φίλτρα στην αντιπροσωπεία 650 ευρω. Στον μηχανικό μου με ανταλλακτικά επώνυμα αφτερμαρκετ οτι καλύτερο υπήρχε και εργασία 350 ευρώ. Το κερασάκι στην τουρτα ήταν τα 50 ευρώ για έλεγχο φώτων, φλάς και υαλοκαθαριστήρων στην αντιπροσωπεία... Απο το 2010 ουτε έξω απο αντιπροσωπεία δεν εχω περάσει. Οκ ανακρίβεια περνάω απο τον επισημο εισαγωγέα για να παω παραλιακή. Και όταν σε τρακαρουν, μακριά από μας, θα ψάχνεις γιατί η ασφαλιστική δεν σε αποζημιώνει στην αξία που νομίζεις ότι έχει το όχημα σου. Πολύ σοφό το ρητό, η φθηνά τρώει τον παρά. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cocomel Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου σε ειδε χαλαρο πολυ και σε εκλεψε. ολοι την εχουμε παθει, και απο τοτε ρωταω και ξανα ρωταω ποσο θες ποσο θα κανει και ακομα και για ενα ευρώ παραπανω να με παρει τηλ, μην πας ποτε απο γνωστο επιδει σε σύστησε , το καλυτερο ειναι να βλεπεις αξιολογησεις αλλα να ξερεις οτι τους εχεις αναγκη δεν σε έχουν ,πλεον έχουν τόσο πολυ δουλεια δεν υπαρχουν νεα ατομα πολλα και πλεον πας με ραντεβου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prototypegr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, tzotzo είπε Και όταν σε τρακαρουν, μακριά από μας, θα ψάχνεις γιατί η ασφαλιστική δεν σε αποζημιώνει στην αξία που νομίζεις ότι έχει το όχημα σου. Πολύ σοφό το ρητό, η φθηνά τρώει τον παρά. Από ότι γνωρίζω, η ασφαλιστική σε αποζημιώνει με βάση την αξία του αυτοκινήτου σου, βασισμένη σε άλλους παράγοντες (πόσο πωλούνται ίδια μοντέλα με ίδια χιλιόμετρα κλπ) κι όχι με βάση που έκανες service. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ideal09 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gizaha είπε Οταν ενα ρουλεμαν χαλαει αλλαζεις και τα τέσσερα 'Αντε ρε συ, άρα και γω πριν 4 χρόνια έκανα χαζομάρα που άλλαξα ΜΟΝΟ το πίσω αριστερά ρουλεμάν επειδή καβαλούσα πεζοδρόμιο όταν πάρκαρα, ενώ από τότε ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ κάνενα άλλο. Και μ' έτρωγε ρε γμτ κάπου ήθελα να πετάξω λεφτά, δεν σε έβρισκα νωρίτερα. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από ideal09 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
listerstorm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 18 λεπτά πριν, tzotzo είπε Και όταν σε τρακαρουν, μακριά από μας, θα ψάχνεις γιατί η ασφαλιστική δεν σε αποζημιώνει στην αξία που νομίζεις ότι έχει το όχημα σου. Πολύ σοφό το ρητό, η φθηνά τρώει τον παρά. Ο madboy φαίνεται να είναι από τους λίγους που γνωρίζουν την διαφορά μεταξύ aftermarket, "γνήσιο" και "ιμιτασιόν", που για κάποιον λόγο είναι πλήρως παρεξηγημένη. Καλά κάνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 23 hours ago, tutuyo said: Συνεχισε Γιωργο, γραψτου κι ενα μικρο αγροτεμαχιο που εχεις Αχαχα έκλαψα!!!😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, tzotzo said: Και όταν σε τρακαρουν, μακριά από μας, θα ψάχνεις γιατί η ασφαλιστική δεν σε αποζημιώνει στην αξία που νομίζεις ότι έχει το όχημα σου. Πολύ σοφό το ρητό, η φθηνά τρώει τον παρά. Παρασκευή είναι ως γνωστό μαζεύονται όλοι να πουν την εξυπνάδα τους. Άντε πάμε να σου εξηγήσω αν και άδικος κόπος απ' ότι φαίνεται. Να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Κανένας κατασκευαστής αυτοκινήτου δεν κατασκευάζει ο ίδιος όλα τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου, αλλά τα προμηθεύεται από τρίτους κατασκευαστές. Valeo , Bosch , Continental κλπ κλπ Το έχουμε ή να στο εξηγήσω πιο απλά; Πάμε στα δικά μου τα φθηνά που επέλεξα. Ιμάντας Contitech. Από το εργοστάσιο φοράει Gm Contitech. Πληρώνεις την σφραγίδα Gm ουσιαστικά σχεδόν διπλάσια τιμή. Αντλία νερού είχα βάλει Valeo γιατί η εργοστασιακή είχε τριπλάσια τιμή. Στα 4 χρόνια που την άλλαξα μετά πάλι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Και ως γνωστό σε ατύχημα λύνουν τον κινητήρα για να δουν αν το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή μια μπιελοβιδα δεν είχε σφιχτει σωστά ...😂😂😂 Η αν η αντλία νερού ήταν γνήσια ή αφτερματκετ. Όλα τα φίλτρα και τα λάδια ήταν γνήσια ή και καλύτερα από τα εργοστασιακά. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από madboy 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
listerstorm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, madboy είπε Παρασκευή είναι ως γνωστό μαζεύονται όλοι να πουν την εξυπνάδα τους. Άντε πάμε να σου εξηγήσω αν και άδικος κόπος απ' ότι φαίνεται. Να ξεκινήσουμε από τα βασικά. Κανένας κατασκευαστής αυτοκινήτου δεν κατασκευάζει ο ίδιος όλα τα εξαρτήματα του αυτοκινήτου, αλλά τα προμηθεύεται από τρίτους κατασκευαστές. Valeo , Bosch , Continental κλπ κλπ Το έχουμε ή να στο εξηγήσω πιο απλά; Πάμε στα δικά μου τα φθηνά που επέλεξα. Ιμάντας Contitech. Από το εργοστάσιο φοράει Gm Contitech. Πληρώνεις την σφραγίδα Gm ουσιαστικά σχεδόν διπλάσια τιμή. Αντλία νερού είχα βάλει Valeo γιατί η εργοστασιακή είχε τριπλάσια τιμή. Στα 4 χρόνια που την άλλαξα μετά πάλι δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Και ως γνωστό σε ατύχημα λύνουν τον κινητήρα για να δουν αν το πρόβλημα δημιουργήθηκε επειδή μια μπιελοβιδα δεν είχε σφιχτει σωστά ...😂😂😂 Η αν η αντλία νερού ήταν γνήσια ή αφτερματκετ. Όλα τα φίλτρα και τα λάδια ήταν γνήσια ή και καλύτερα από τα εργοστασιακά. Τα ίδα ακούω και εγώ με ρουλεμάν SKF οπότε μην ψάχνεις να βγάλεις άκρη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JakeKaufman Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 44 minutes ago, ideal09 said: 'Αντε ρε συ, άρα και γω πριν 4 χρόνια έκανα χαζομάρα που άλλαξα ΜΟΝΟ το πίσω αριστερά ρουλεμάν επειδή καβαλούσα πεζοδρόμιο όταν πάρκαρα, ενώ από τότε ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ κάνενα άλλο. Και μ' έτρωγε ρε γμτ κάπου ήθελα να πετάξω λεφτά, δεν σε έβρισκα νωρίτερα. να μην παρκάρεις πάνω στα πεζοδρόμια καφρε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salmp7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου μου θύμισε το " η γυναίκα μου με έχει απατήσει 8 φορές αλλά τώρα είπε δεν θα το ξανακάνει". Άργησες να το καταλάβεις πιστεύω. Γράψε και μια κριτική στο google να σώσεις και κανένα ανυποψίαστο θύμα. Ψάχνουμε μαστόρους , ρωτάμε γνωστούς και κάποια στιγμή βρίσκουμε αυτόν που μας ταιριάζει. Στην αρχή τον τσεκάρεις τις πρώτες φορές και χτίζεις εμπιστοσύνη, όταν δεις ότι κάνει καλή δουλειά και σου δίνει λογικές τιμές. Ε κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι αυτό που σου λέει είναι σωστό και δεν μπαίνεις σε διαδικασία αμφισβήτησης. Εμένα πάντως συνεργείο μου έβγαλε ένα κάρο δουλειές κοντά 1200€ και ότι είναι απαραίτητες και τελικά πήγα σε άλλον από γνωστό και μου είπε ότι τα περισσότερα δεν είναι απαραίτητα και δεν ισχύουν. Και τελικά έφτιαξα με περίπου 500€ όσα χρειαζόταν και το αμάξι είναι άψογο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα