Klausx Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 4 ρουλεμάν μαζί ΔΕΝ χαλάνε. Το αυτοκίνητο θα έκανε σαν τρένο. Το ότι σε δάγκωσε είναι ξεκάθαρο. Βάλε αξιολόγηση στο google το ελάχιστο που μπορείς να κάνεις. Βλέπω ότι έχεις χρήμα κάτι που είδε και αυτός, δεν συμβουλεύεσαι έναν δικηγόρο;; Με ένα ωραίο εξώδικο θα πάρεις πίσω τα χρήματα σου ή τουλάχιστον την αξιοπρέπεια σου. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μπορεί να κάνει επίσχεση του αυτοκινήτου όμως μόνο αν έχουν εκπληρωθεί οι παρακατω νομικές διαδικασίες και αν δεν εκπληρωθούν είναι παράνομος ο εργολήπτης σωστά; Πώς αποδεικνύεται η σχέση εργολήπτη και εργοδότη; Από ένα βιβλίο εισόδου-εξόδου του συνεργείου; Δηλαδή σε ότι αδικήθηκε ο εργολήπτης νομίζω πρέπει να υπάρχει και προηγούμενη συμφωνία ή σχέση εργοδότη-εργολήπτη. Οπότε αν εγώ ο πελάτης δεν συμφωνώ ή συμφώνησα στη αλλαγή των ρουλεμάν είμαι ο εργοδότης σου; Το βιβλίο εισόδου-εξόδου του συνεργείου είναι μονομερές ή υπογράφει κι ο εργοδότης-ιδιοκτήτης ότι έγινε απλώς είσοδος του οχήματος; Αν είναι μονομερές μπορεί να γράφει ότι θέλει ο μάστορας. Τρόπος άσκησης Το δικαίωμα επίσχεσης μπορεί να ασκηθεί είτε εξώδικα, με τη μορφή απαντήσεως στην όχληση του δανειστή για εκπλήρωση της παροχής, είτε σε δίκη, με τη μορφή ενστάσεως ή ανταγωγής. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, stormrain είπε Δεν διαφωνω, αλλα αμα πας σαν γνωστης και σε καταλαβουν, την εβαψες και σαλπαρε το καραβι Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αλλο. Πως διαλο ενα λαμογιο τεχνιτης, οποιασδηποτε ειδικοτητας εν τω μεταξυ, βασιζεται στο οτι θα σου πει "ξερεις κατι, αλλαξα Χ ψιψιψονια, πληρωνεις 500 ευρω" και εσυ α) θα εχεις τα χρηματα και β) θα ψηθεις να του τα δωσεις ετσι απλα. Προφανως για να κανουν ως μεθοδο, θα τους βγαινει, αλλα αν εσυ βγεις εκτος εαυτου εκεινη την στιγμη, τι θα κανουν θα ξεριζωσουν τα ανταλλακτικα που σου βαλανε και θα σου πουν βρες τροπο να το παρεις, ή θα κρατησουν ενεχυρο το αμαξι στην συγκεκριμενη περιπτωση? Επισης, πως γινεται να σου καθεται η στραβη την πρωτη φορα, με τα ρουλεμαν, και να το ξαναπηγαινεις μετα για το ψυγειο. Και να μην του τονισεις πως αν προκυψει εξτρα κοστος να στο πει. Και να τον πληρωνεις κιολας μετα στο χαλαρο. Δηλαδη απο ενα ρουλεμαν που ειχες υπολογισει με κοστος κατι παραπανω απο 100 ευρω λογικα, να εφτασες να πληρωσεις κοντα στο χιλιαρικο και ο μηχανικος να γιολαρει με τα χρηματα σου... Δικό μου περιστατικό. Πηγαίνω αυτοκίνητο και μου λέει ο τεχνίτης "φτιάχνω ένα ίδιο αμάξι για μένα και ψάχνω ένα ένα για ανταλλακτικά". Πάω να το παραλάβω, άλλο κόστος "Ξέρεις έκανα περισσότερη δουλειά από ό,τι υπολόγιζα". Ζητάς απόδειξη "Ξέρεις η τιμή που είπα ήταν χωρίς απόδειξη". Το βάζεις μπροστά βλέπεις κίτρινο φωτάκι που πριν δεν εμφανίζονταν. "Ξέρεις για να μην σκοτωθώ αποσυνέδεσα την μπαταρία και αυτό το προκάλεσε". Του λέω "και εγώ έχω αποσυνδέσει την μπαταρία τέτοιο πράγμα δεν έγινε". Απάντηση: "Σε οποιοδήποτε αμάξι αν το κάνεις καμιά 10ριά φορές πάντα θα γίνεται". Μέχρι και εγώ που είμαι ντιπ άσχετος κατάλαβα ότι με δουλεύει μπροστά στα μούτρα μου. Το αφεντικό γεροδεμένο και μεγαλόσωμο με ένα αγριόσκυλο να περιφέρεται και άλλα 5-6 άτομα. Κάνεις τουμπεκί ή πατσές και ποδαράκια;. Φεύγοντας παρατηρώ ότι η μηχανή δεν λειτουργεί σωστά (έκανε σβησίματα και έριχνε στροφές). Τελικά το πηγαίνω στην αντιπροσωπεία. Έχει χαλάσει ένας αισθητήρας (προσωπικά πιστεύω ότι τον αντάλλαξε με το δικό του αμάξι που έφτιαχνε). Τελικά μόνο αντιπροσωπεία, εκεί πάντα ήξερα τι θα πληρώσω και πάντα μου το έφτιαχναν, επίσης μου έδιναν επιλογή για ποιοτικά imitation! 3 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1comment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Το ότι δεν έκλεισε ποτέ κανένα συνεργείο αυτοκινήτων παρά μόνο όταν βγει στη σύνταξη ο μάστορας, αυτό τα λέει όλα. Ούτε και μετά το φορολογικό με το τεκμαρτό εισόδημα που βλέπεις πολλούς λιανέμπορους να βάλανε λουκέτο μετά το καλοκαίρι λόγω της τεράστιας φορολόγησης. Είδατε κανένα συνεργείο γύρω σας να κλείνει; Το μαύρο χρήμα σε αυτά τα επαγγέλματα ζει και βασιλεύει και μιλάμε για πολύ χρήμα. Από εκατοντάδες € τη μέρα μέχρι χιλιάδες οι πιο καλοί. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πιασ' το αυγό και κούρευτο! Αποκλείεται με ένα βιβλίο εισόδου-εξόδου να μπορεί να κάνει επίσχεση αυτοκινήτου ο μάστορας. Αφού σιγά μην περιγράφεται εκεί πότε κρίνεται ληξιπρόθεσμη η οφειλή. Οπότε μόνο με νομικές κινήσεις, αστυνομία και απόλυτη νομιμότητα και αποδείξεις του συνεργείου μπορεί να το κάνει. Αν δεν έχει απόδειξη αγοράς των 4 ρουλεμάν που ήδη πέρασε το συνεργείο, τί θα μου κρίνει ληξιπρόθεσμο; β) Τόσο η αξίωση του δανειστή όσο και η ανταξίωση του οφειλέτη πρέπει να είναι ληξιπρόθεσμες, δηλαδή να έχουν καταστεί με οποιοδήποτε τρόπο απαιτητές κατά τη χρονική στιγμή που ασκείται το δικαίωμα. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexrose Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 4 ρουλεμάν μαζί αποκλείεται ευκολότερα πιάνεις το Τζόκερ. Άρα σίγουρα λαμογιο. Κάποια στιγμή δυστυχώς όλοι την πατάμε και εγώ το έχω πάθει ευτυχώς με μικρότερη βλάβη εννοείται δεν θα ξανά πάω στον μλκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos14121985 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, madboy είπε Δεν γνωρίζω που μένει ο φίλος αλλά πόσο δύσκολο είναι να βρει κάποιος ένα καλό συνεργείο στην πόλη του; Εγώ εδώ και σχεδόν 2 δεκαετίες έχω βρει 2 συνεργεία που εμπιστεύομαι απόλυτα. Για μικρά σέρβις αγοράζω τα ανταλλακτικά που εγώ επιλέγω και αυτοί τα τοποθετούν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Και με διακριτική παρουσία χωρίς να είμαι πάνω από το κεφάλι τους βλέπω και την εργασία. Αν έχω κάποια απορία ή δουν κάτι που θέλει αλλαγή μου το λένε εκείνη την στιγμή και όλα καλά. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος φίλος ή γνωστός που γνωρίζει κάποιο καλό συνεργείο. Κάνεις μια δοκιμή και αν είναι καλοί συνεχίζεις να κάνεις τα σέρβις εκεί. Σε εργασίες που μπορεί να πάρουν πολλές ώρες ή ακόμα και μέρα μου προτείνει μάρκα ανταλλακτικού κάνω μια γρήγορη έρευνα αγοράς όσον αφορά την τιμή και αναλόγως προχωράμε. Στα συγκεκριμένα συνεργεία αποδεδειγμένα θα κάνουν σωστή εργασία και χωρίς την παρουσία μου. Βρήκα επιτέλους σωστό συνεργείο φίλε μου ...και να φανταστείς αφού το πήρα το αμάξι από τον προηγούμενο μου έβγαλε πρόβλημα ο πολλαπλασιαστής....την ίδια μερα...με το που το πηρα...δεν το είδε ο τύπος ότι κΑτι δεν πήγαινε καλά??? Αφού με το που το πήρα από το συνεργείο το αμάξι ρεταρε...απλά είναι λαμόγιο..... Πήγα στον καινούριο του έδωσα 65 ευρουλακια μου άλλαξε τον πολλαπλασιαστή και όλα καλά συν την απόδειξη .....ο άλλος χωρίς απόδειξη θα τα δει πολύ τα υπόλοιπα χρηματα...τέλος πάντων...είχε το θράσος να με πάρει τηλεφωνο για τα χρωστουμενα και του είπα από τη στιγμη που δεν ρώτησες τι να βάλεις πάνω στο αμάξι και δεν κόβεις αναλυτική αποδειξη αλλά φράγκα δεν έχει.και δεν πρόκειται να με ξαναδείς...αυτά εν ολίγοις... 1 ώρα πριν, Alexrose είπε 4 ρουλεμάν μαζί αποκλείεται ευκολότερα πιάνεις το Τζόκερ. Άρα σίγουρα λαμογιο. Κάποια στιγμή δυστυχώς όλοι την πατάμε και εγώ το έχω πάθει ευτυχώς με μικρότερη βλάβη εννοείται δεν θα ξανά πάω στον μλκ Αυτό ακριβώς...ψάχνουν θύματα...είναι δυνατόν να χαλάσουν ταυτόχρονα και τα 4 ρουλεμάν? Μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ότι είναι λαμόγιο... 3 ώρες πριν, Ather είπε Δικό μου περιστατικό. Πηγαίνω αυτοκίνητο και μου λέει ο τεχνίτης "φτιάχνω ένα ίδιο αμάξι για μένα και ψάχνω ένα ένα για ανταλλακτικά". Πάω να το παραλάβω, άλλο κόστος "Ξέρεις έκανα περισσότερη δουλειά από ό,τι υπολόγιζα". Ζητάς απόδειξη "Ξέρεις η τιμή που είπα ήταν χωρίς απόδειξη". Το βάζεις μπροστά βλέπεις κίτρινο φωτάκι που πριν δεν εμφανίζονταν. "Ξέρεις για να μην σκοτωθώ αποσυνέδεσα την μπαταρία και αυτό το προκάλεσε". Του λέω "και εγώ έχω αποσυνδέσει την μπαταρία τέτοιο πράγμα δεν έγινε". Απάντηση: "Σε οποιοδήποτε αμάξι αν το κάνεις καμιά 10ριά φορές πάντα θα γίνεται". Μέχρι και εγώ που είμαι ντιπ άσχετος κατάλαβα ότι με δουλεύει μπροστά στα μούτρα μου. Το αφεντικό γεροδεμένο και μεγαλόσωμο με ένα αγριόσκυλο να περιφέρεται και άλλα 5-6 άτομα. Κάνεις τουμπεκί ή πατσές και ποδαράκια;. Φεύγοντας παρατηρώ ότι η μηχανή δεν λειτουργεί σωστά (έκανε σβησίματα και έριχνε στροφές). Τελικά το πηγαίνω στην αντιπροσωπεία. Έχει χαλάσει ένας αισθητήρας (προσωπικά πιστεύω ότι τον αντάλλαξε με το δικό του αμάξι που έφτιαχνε). Τελικά μόνο αντιπροσωπεία, εκεί πάντα ήξερα τι θα πληρώσω και πάντα μου το έφτιαχναν, επίσης μου έδιναν επιλογή για ποιοτικά imitation! 4 ώρες πριν, Vstromrider είπε Δεν ειναι υποχρεωμενος να το δωσει το κλειδι. https://www.seavaap.gr/enimerosi/nomika-themata/141-episxesh-arthro Ο συγκεκριμένος το κλειδί το έδωσε γιατί ξέρει ότι έχει κάνει απατεώνα...ότι αρπάξω λέει... 3 ώρες πριν, Ather είπε Δικό μου περιστατικό. Πηγαίνω αυτοκίνητο και μου λέει ο τεχνίτης "φτιάχνω ένα ίδιο αμάξι για μένα και ψάχνω ένα ένα για ανταλλακτικά". Πάω να το παραλάβω, άλλο κόστος "Ξέρεις έκανα περισσότερη δουλειά από ό,τι υπολόγιζα". Ζητάς απόδειξη "Ξέρεις η τιμή που είπα ήταν χωρίς απόδειξη". Το βάζεις μπροστά βλέπεις κίτρινο φωτάκι που πριν δεν εμφανίζονταν. "Ξέρεις για να μην σκοτωθώ αποσυνέδεσα την μπαταρία και αυτό το προκάλεσε". Του λέω "και εγώ έχω αποσυνδέσει την μπαταρία τέτοιο πράγμα δεν έγινε". Απάντηση: "Σε οποιοδήποτε αμάξι αν το κάνεις καμιά 10ριά φορές πάντα θα γίνεται". Μέχρι και εγώ που είμαι ντιπ άσχετος κατάλαβα ότι με δουλεύει μπροστά στα μούτρα μου. Το αφεντικό γεροδεμένο και μεγαλόσωμο με ένα αγριόσκυλο να περιφέρεται και άλλα 5-6 άτομα. Κάνεις τουμπεκί ή πατσές και ποδαράκια;. Φεύγοντας παρατηρώ ότι η μηχανή δεν λειτουργεί σωστά (έκανε σβησίματα και έριχνε στροφές). Τελικά το πηγαίνω στην αντιπροσωπεία. Έχει χαλάσει ένας αισθητήρας (προσωπικά πιστεύω ότι τον αντάλλαξε με το δικό του αμάξι που έφτιαχνε). Τελικά μόνο αντιπροσωπεία, εκεί πάντα ήξερα τι θα πληρώσω και πάντα μου το έφτιαχναν, επίσης μου έδιναν επιλογή για ποιοτικά imitation! Λόγο φόρτου εργασίας εκείνη την περίοδο δεν είχα την ευχέρεια να ψάξω πολλά πολλά ...και λέω ένα ψυγείο είναι ρε πουστη μου .....πόσο θα μου βγει ...μου είπε 200 € και μετά μου έβγαλε και την φλάντζα(και το ξανά τονίζω όλα χωρίς αποδείξεις) και δεν ξέρω και εγώ και τι άλλο...λάθος μου ..το παραδεχομαι...από τα λάθη μαθαίνουμε....ψάξιμο καλό παιδιά και όσο είναι δυνατόν να γνωρίζεις τον μάστορα....από χαρακτήρα εννοώ...γιατί ο συγκεκριμένος άστο..μη πω περισσότερα!! 3 ώρες πριν, Krusty είπε Πιασ' το αυγό και κούρευτο! Αποκλείεται με ένα βιβλίο εισόδου-εξόδου να μπορεί να κάνει επίσχεση αυτοκινήτου ο μάστορας. Αφού σιγά μην περιγράφεται εκεί πότε κρίνεται ληξιπρόθεσμη η οφειλή. Οπότε μόνο με νομικές κινήσεις, αστυνομία και απόλυτη νομιμότητα και αποδείξεις του συνεργείου μπορεί να το κάνει. Αν δεν έχει απόδειξη αγοράς των 4 ρουλεμάν που ήδη πέρασε το συνεργείο, τί θα μου κρίνει ληξιπρόθεσμο; β) Τόσο η αξίωση του δανειστή όσο και η ανταξίωση του οφειλέτη πρέπει να είναι ληξιπρόθεσμες, δηλαδή να έχουν καταστεί με οποιοδήποτε τρόπο απαιτητές κατά τη χρονική στιγμή που ασκείται το δικαίωμα. Αποδείξεις στο συγκεκριμένο συνεργείο μόνο με τάμα θα δεις....του ζητάω απόδειξη αναλυτική για να τον ξεπληρώσω και μου λέει ξεπλήρωσε και μετά ... 7 ώρες πριν, satsok2 είπε Φίλε άλλαξε αμάξι. Μια χαρά το έκανα το αμαξάκι μου ....βρήκα επιτέλους σωστό μάστορα ...τίμιο πάνω απ' όλα και όλα καλά.... 7 ώρες πριν, Krusty είπε Επαναλαμβάνω κάτι που έγραψε ένα μέλος πριν. Αν θες να πάρεις το αίμα σου πίσω, μια κακή κριτική στις αξιολογήσεις google τους πονάει πολύ. Εγώ έχω έναν λογαριασμό με ψευδώνυμο στην google για να μην είμαι 100% μυνήσιμος (δηλαδή μόνο αν ψάξουν IP). Έχω τιμωρήσει γιατρό, λογιστή κά έτσι και είδα ότι τους πόνεσε. Οι κριτικές που γράφω είναι 100% αλήθεια, αλλά κρύβω τα στοιχεία μου που θα μπορούσαν να με ταυτοποιήσουν για να αποφύγω μύνηση. Πχ για γιατρό έχω γράψει γενικά 'αποτυχημένη εγχείρηση' και ρωτούσε αυτός για στοιχεία μετά. Αν γράψεις και εσύ ότι ο τύπος βάζει ανταλλακτικά αξίας 800 ευρώ (πόσο έγραψες) χωρίς να ρωτήσει πρώτα, χωρίς να ενημερώσει πριν για την φύση της βλάβης και όταν τον ξαναδείς σου λέει πλήρωνε τώρα, ο κόσμος θα φοβηθεί και θα καταλάβει. Για τα άλλα, δηλαδή αν όντως έβαλε τέσσερα καινούργια ρουλεμάν, ψυγείο, φλάντζα και αν όντως υπήρχαν όλες οι βλάβες, ακόμα δεν είσαι 100% σίγουρος. Σωστο σε βρίσκω....αποκλείεται να έβαλε καινουρια ανταλλακτικά...ίσα ίσα φοβάμαι μην πήρε ανταλλακτικά από το δικό μου αμάξι να τα βάλει άλλου γιατί έχει και μάντρα..με το που το πήρα το αμάξι από το συνεργείο αυτό της κακιάς ώρας τη επόμενη πήγα σε σωστό άνθρωπο και όχι λαμόγιο και μου άλλαξε πολλαπλασιαστή ενώ μέχρι πριν το πάω στον πρώτο δεν είχε κανένα θέμα....τυχαίο? Μπορεί...! Δεν ξέρω και ούτε θα μάθω... 6 ώρες πριν, Macosj είπε Όχι, η αστυνομία δεν έχει αρμοδιότητα για το ποιος έχει δίκιο για να βλέπει στοιχεία. Για αυτό υπάρχει η δικαιοσύνη. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κατασχεθει μονομερώς περιουσιακό στοιχείο. Αν υπάρχει διένεξη αμφισβήτηση για την πληρωμή τότε ο μάστορας το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κάνει εγκληση και να πάει σε αστικό δικαστήριο, όπου θα παρουσιάσει τα στοιχεία του εκεί. Όπως είπα, οι μάστορες πατάνε στην αγνωσια, οπότε μπορεί να απειλήσουν άσχετους ότι θα κρατήσουν το αυτοκίνητο ή ότι θα το κρατήσουν για να βγάλουν τα ανταλλακτικά που έβαλαν (και αυτό παράνομο διότι αυτός μετά έχει συμφέρον να προκαλέσει βλάβη στο αυτοκίνητο). Εσύ απλά του λες με ήρεμο τρόπο ότι για οτιδήποτε μπορεί να μιλήσει με τον δικηγόρο σου και ότι αν δεν σου δώσει το κλειδί θα φωνάξεις την αστυνομία για παρονομη παρακράτηση οχήματος Το αμάξι το πήρα από την πρώτη στιγμή ..αυτός δεν πρόκειται να πάρει τα υπόλοιπα χρήματα αν δε δω αναλυτική αποδειξη για τη θαν κάθε εργασία και το κάθε ανταλλακτικκο που υποτίθεται ότι περαστικε.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gizaha Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 4 ρουλεμάν φθείρονται μαζί ομοιόμορφα όμως. Αν του άλλαζε μόνο το φθαρμένο σε ένα μήνα θα πήγαινε για να αλλάξει το δεύτερο. Μετα απο μια εβδομάδα θα άλλαζε το τρίτο. Και μετα απο 6 μήνες πχ το τέταρτο. Οπότε ο πελάτης θα του έλεγε α) δεν μπορεί ρε μάστορα πριν μια βδομάδα άλλαξα τα άλλα δυο, γίνεται να χαλάνε ένα ένα; Απο τι χαλάνε; Τι φταιει; β) γιατί δεν τα άλλαξες απ την αρχή να τελειώνουμε αφου το ήξερες; γ) γιατί δεν με ενημέρωσες ότι ήθελαν άλλαγμα και τα άλλα 3; Οταν ενα ρουλεμαν χαλαει αλλαζεις και τα τέσσερα. Μου γίνατε μάστορες όλοι 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, gizaha είπε 4 ρουλεμάν φθείρονται μαζί ομοιόμορφα όμως. Αν του άλλαζε μόνο το φθαρμένο σε ένα μήνα θα πήγαινε για να αλλάξει το δεύτερο. Μετα απο μια εβδομάδα θα άλλαζε το τρίτο. Και μετα απο 6 μήνες πχ το τέταρτο. Οπότε ο πελάτης θα του έλεγε α) δεν μπορεί ρε μάστορα πριν μια βδομάδα άλλαξα τα άλλα δυο, γίνεται να χαλάνε ένα ένα; Απο τι χαλάνε; Τι φταιει; β) γιατί δεν τα άλλαξες απ την αρχή να τελειώνουμε αφου το ήξερες; γ) γιατί δεν με ενημέρωσες ότι ήθελαν άλλαγμα και τα άλλα 3; Οταν ενα ρουλεμαν χαλαει αλλαζεις και τα τέσσερα. Μου γίνατε μάστορες όλοι Για αρχή,ξέρεις τι είναι το ρουλεμάν ; 3 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Moderators Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 17 λεπτά πριν, gizaha είπε 4 ρουλεμάν φθείρονται μαζί ομοιόμορφα όμως. Αν του άλλαζε μόνο το φθαρμένο σε ένα μήνα θα πήγαινε για να αλλάξει το δεύτερο. Μετα απο μια εβδομάδα θα άλλαζε το τρίτο. Και μετα απο 6 μήνες πχ το τέταρτο. Οπότε ο πελάτης θα του έλεγε α) δεν μπορεί ρε μάστορα πριν μια βδομάδα άλλαξα τα άλλα δυο, γίνεται να χαλάνε ένα ένα; Απο τι χαλάνε; Τι φταιει; β) γιατί δεν τα άλλαξες απ την αρχή να τελειώνουμε αφου το ήξερες; γ) γιατί δεν με ενημέρωσες ότι ήθελαν άλλαγμα και τα άλλα 3; Οταν ενα ρουλεμαν χαλαει αλλαζεις και τα τέσσερα. Μου γίνατε μάστορες όλοι Προσωπικά δεν εχω αποψη για τα ρουλεμαν, ουτε καν ξέρω τι ειναι. Έχω ομως άποψη για το οτι θελω να ξερω το ακριβες κόστος μιας οποιασδηποτε δουλειας, ΠΡΙΝ ολοκληρωθεί και σίγουρα πριν μου ζητηθει να πληρωσω. Οποτε ναι, αν ειχαν μια στιχομυθία του στυλ "φιλε παίζει να σου βγουν οff και τα αλλα 3 ρουλεμαν, να τα αλλαξω? Θα κοστισει Χ, τι κάνω?", υποθέτω τώρα δεν θα ειχαμε ανοικτο thread... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kopinio21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 21 ώρες πριν, Giorgos14121985 είπε Πάω το αμάξι για σέρβις...μου λέει θελει αλλαγή και το ρουλεμάν από τον έναν τροχό. Κομπλέ του λέω...πάω να το πάρω μου λέει τελικά τα άλλαξα και στους 4 τροχούς 500 € στο συνολο . (Δεν μου το είπε από πριν) Όλα αυτά χωρίς αποδείξεις....τα δίνω τα λεφτά φεύγω...μου σκάει το ψυγειο...το ξανά πάω..μου λέει κάνα 200 ..του λέω εντάξει με παίρνει την άλλη μέρα μου λέει φλάντζα κεφαλής γύρω στα 700 με 800 το παίρνω αμάξι μετά από έναν σχεδον μηνα από 700 με πήγε στα 870 άλλαξα μου λεει και κάποια άλλα πραγαματα τα οποία δεν θυμάμαι τώρα(δεν γνωρίζω και πολλά από αυτά) και πάλι χωρίς να μου το πει από πριν....του δίνω τα μισά λεφτά του ζητάω αποδείξεις τουλάχιστον για το πλαναρισμα που έγινε όχι στο συνεργείο του σύμφωνα με αυτόν και δεν μου δίνει.... Του πάω αλλά 100 και ξαναζηταω απόδειξη..πάλι δεν δίνει...είμαι υποχρεωμένος από την στιγμή που δεν ξέρω καν αν έγιναν αυτές οι δουλειές που λέει να του δώσω τα υπόλοιπα χρήματα??? Ρωτάω?? κλασσική περίπτωση βλάβης. Αν δεν ξέρουμε, που και να ξέρουμε δηλαδή, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι αλλάζουν και τι όχι. Για να είμαστε οκ, θα πρέπει να κάνουμε κολλητό κάποιον που έχει συνεργείο, δλδ νταξ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madboy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, gizaha said: 4 ρουλεμάν φθείρονται μαζί ομοιόμορφα όμως. Αν του άλλαζε μόνο το φθαρμένο σε ένα μήνα θα πήγαινε για να αλλάξει το δεύτερο. Μετα απο μια εβδομάδα θα άλλαζε το τρίτο. Και μετα απο 6 μήνες πχ το τέταρτο. Οπότε ο πελάτης θα του έλεγε α) δεν μπορεί ρε μάστορα πριν μια βδομάδα άλλαξα τα άλλα δυο, γίνεται να χαλάνε ένα ένα; Απο τι χαλάνε; Τι φταιει; β) γιατί δεν τα άλλαξες απ την αρχή να τελειώνουμε αφου το ήξερες; γ) γιατί δεν με ενημέρωσες ότι ήθελαν άλλαγμα και τα άλλα 3; Οταν ενα ρουλεμαν χαλαει αλλαζεις και τα τέσσερα. Μου γίνατε μάστορες όλοι Ωπα μάστορα hold your horses! Opel Astra G 20ετιας. Πριν 2 χρόνια αναβε περιστασιακά το λαμπάκι ABS. Διάγνωση στον μηχανικό μου με το επίσημο διαγνωστικό της Opel το Tech2 "ρουλεμάν εμπρός δεξια". Αγοράζω καινούριο ρουλεμάν και το αλλάζουμε. Απο τότε δεν έχει εμφανιστεί κανένα απολύτως πρόβλημα με τα υπόλοιπα τρια, συμφωνα με την άποψη σου - εμπειρία σου; επαγγελματική ή οχι. Να θεωρήσω άχρηστο τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου; να θεωρήσω άσχετο το Tech2; να θεωρήσω οτι δεν γνωρίζει το αντικείμενο του μηχανικός με πάνω απο 30 χρόνια εμπειρίας σε Opel; Η μήπως αυτά που λες είναι άρες μάρες κουκουνάρες που λενε και στο χωριό μου; Επέτρεψε μου να έχω ήδη σχηματίσει την γνώμη μου. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από madboy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaIdoror Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 21 hours ago, tutuyo said: Συνεχισε Γιωργο, γραψτου κι ενα μικρο αγροτεμαχιο που εχεις Του έχει γράψει ήδη το οικόπεδο στη Σουβάλα! 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipboy2000 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 15 minutes ago, gizaha said: 4 ρουλεμάν φθείρονται μαζί ομοιόμορφα όμως. Οταν ενα ρουλεμαν χαλαει αλλαζεις και τα τέσσερα. Μου γίνατε μάστορες όλοι Λοιπόν φίλε, τα ρουλεμάν δεν "τρώγονται" όλα το ίδιο! είναι διαφορετικό το αναρτώμενο βάρος των εμπρόσθιων τροχών από των πίσω. Το βάρος εν καιρώ φθείρει τα ρουλεμαν σε συνδιασμό με φαρδιές ζάντες, αποστάτες, το χαμήλωμα το αυτοκινήτου διότι, αλλάζει η γωνία της ανάρτησης*, όπως και οι πολλές μοίρες σε κάμπερ κάστερ, και οι δρόμοι μας φυσικά, που εκτός απο τα ρουλεμάν σπάνε και το υπόλοιπο αυτοκίνητο. Όταν οι ρόδες στρίβουν αλλάζει το κέντρο του ρουλεμάν (επειδή αλλάζει γωνία το μουαγιέ, η αλλιώς πλήμνη). Το Νο.1 είναι η ποιότητα του ρουλεμάν. Τα φτήνα ρουλεμάν είναι για πέταμα, ενώ το κόστος των ποιοτικών είναι δεκαπλάσιο, και μπορεί να σου πει ο μηχανικός σου ότι θες και πλήμνες επιπλέον... καλό είναι ανα μερικά χρόνια (σε κάποιο απο τα περιοδικά service), τα ρουλεμάν τα γρασσάρονται με ειδικό γράσσο για ρουλεμάν! ενα ρουλεμάν αλλάζει σχετικά εύκολα αν έχεις πρέσσα... *αυτό σημαίνει ότι, το ρουλέμαν δεν λειτουργεί βάσει των προδιαγραφών του κατασκευαστή και το φορτίο απο την αλλαγή της ανάρτησης πάει σε άλλα σημεία στο ρουλεμάν! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTX Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 14 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Και ξεκίνα να εισαι πιο πονηρός,μην καταπίνεις ότι σου λένε. Παπατζες του υπουργειου μέτρο μη εφαρμόσιμο . Αφού πάντα πληρώνεις πρώτα μετά παίρνεις στα χέρια σου το προϊόν , η απόδειξη πάει στο τέλος , ακόμη και αν γίνει το ανάποδο και αρνηθείς θα σου πάρει πίσω το προϊόν .. Για αυτό όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα πληρώσουν φέτος + 3000 ευρώ μέσο όρο παραπάνω εφορεία και δεν θα βγάλουν κιχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα