cpc464 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 38 λεπτά πριν, jtkar είπε Γιατι θα ήταν δυσκολο να του δειξουν και ενα τεταρτο μπουζι Σε τρικύλινδρο αμάξι, με τι αιτιολογία?, το τέντωσα λίγο και έβαλα ένα κύλινδρο παραπάνω?. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Του εβαλε και κυλινδρο χωρις να τον χρεωσει ..... εδω λενε κατι που να περιεχει τον ορο "φλαντζα" και τελειωσε... Ναι τον τεντωσε λιγο στη χρεωση Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από Mhlogiatros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HPXMAN Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 1 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satsok2 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, Giorgos14121985 είπε Πάω το αμάξι για σέρβις...μου λέει θελει αλλαγή και το ρουλεμάν από τον έναν τροχό. Κομπλέ του λέω...πάω να το πάρω μου λέει τελικά τα άλλαξα και στους 4 τροχούς 500 € στο συνολο . (Δεν μου το είπε από πριν) Όλα αυτά χωρίς αποδείξεις....τα δίνω τα λεφτά φεύγω...μου σκάει το ψυγειο...το ξανά πάω..μου λέει κάνα 200 ..του λέω εντάξει με παίρνει την άλλη μέρα μου λέει φλάντζα κεφαλής γύρω στα 700 με 800 το παίρνω αμάξι μετά από έναν σχεδον μηνα από 700 με πήγε στα 870 άλλαξα μου λεει και κάποια άλλα πραγαματα τα οποία δεν θυμάμαι τώρα(δεν γνωρίζω και πολλά από αυτά) και πάλι χωρίς να μου το πει από πριν....του δίνω τα μισά λεφτά του ζητάω αποδείξεις τουλάχιστον για το πλαναρισμα που έγινε όχι στο συνεργείο του σύμφωνα με αυτόν και δεν μου δίνει.... Του πάω αλλά 100 και ξαναζηταω απόδειξη..πάλι δεν δίνει...είμαι υποχρεωμένος από την στιγμή που δεν ξέρω καν αν έγιναν αυτές οι δουλειές που λέει να του δώσω τα υπόλοιπα χρήματα??? Ρωτάω?? Φίλε άλλαξε αμάξι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Επαναλαμβάνω κάτι που έγραψε ένα μέλος πριν. Αν θες να πάρεις το αίμα σου πίσω, μια κακή κριτική στις αξιολογήσεις google τους πονάει πολύ. Εγώ έχω έναν λογαριασμό με ψευδώνυμο στην google για να μην είμαι 100% μυνήσιμος (δηλαδή μόνο αν ψάξουν IP). Έχω τιμωρήσει γιατρό, λογιστή κά έτσι και είδα ότι τους πόνεσε. Οι κριτικές που γράφω είναι 100% αλήθεια, αλλά κρύβω τα στοιχεία μου που θα μπορούσαν να με ταυτοποιήσουν για να αποφύγω μύνηση. Πχ για γιατρό έχω γράψει γενικά 'αποτυχημένη εγχείρηση' και ρωτούσε αυτός για στοιχεία μετά. Αν γράψεις και εσύ ότι ο τύπος βάζει ανταλλακτικά αξίας 800 ευρώ (πόσο έγραψες) χωρίς να ρωτήσει πρώτα, χωρίς να ενημερώσει πριν για την φύση της βλάβης και όταν τον ξαναδείς σου λέει πλήρωνε τώρα, ο κόσμος θα φοβηθεί και θα καταλάβει. Για τα άλλα, δηλαδή αν όντως έβαλε τέσσερα καινούργια ρουλεμάν, ψυγείο, φλάντζα και αν όντως υπήρχαν όλες οι βλάβες, ακόμα δεν είσαι 100% σίγουρος. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από Krusty 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, Giorgos14121985 είπε ξαναζηταω απόδειξη..πάλι δεν δίνει... Απόδειξη δεν δίνει επειδή θέλει να κλέψει ή επειδή δεν έχει άδεια λειτουργίας και άδεια μηχανικού? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Macosj είπε Τα καλύτερα θύματα είναι όσοι φαίνονται άσχετοι. Δεν διαφωνω, αλλα αμα πας σαν γνωστης και σε καταλαβουν, την εβαψες και σαλπαρε το καραβι Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αλλο. Πως διαλο ενα λαμογιο τεχνιτης, οποιασδηποτε ειδικοτητας εν τω μεταξυ, βασιζεται στο οτι θα σου πει "ξερεις κατι, αλλαξα Χ ψιψιψονια, πληρωνεις 500 ευρω" και εσυ α) θα εχεις τα χρηματα και β) θα ψηθεις να του τα δωσεις ετσι απλα. Προφανως για να κανουν ως μεθοδο, θα τους βγαινει, αλλα αν εσυ βγεις εκτος εαυτου εκεινη την στιγμη, τι θα κανουν θα ξεριζωσουν τα ανταλλακτικα που σου βαλανε και θα σου πουν βρες τροπο να το παρεις, ή θα κρατησουν ενεχυρο το αμαξι στην συγκεκριμενη περιπτωση? Επισης, πως γινεται να σου καθεται η στραβη την πρωτη φορα, με τα ρουλεμαν, και να το ξαναπηγαινεις μετα για το ψυγειο. Και να μην του τονισεις πως αν προκυψει εξτρα κοστος να στο πει. Και να τον πληρωνεις κιολας μετα στο χαλαρο. Δηλαδη απο ενα ρουλεμαν που ειχες υπολογισει με κοστος κατι παραπανω απο 100 ευρω λογικα, να εφτασες να πληρωσεις κοντα στο χιλιαρικο και ο μηχανικος να γιολαρει με τα χρηματα σου... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, Giorgos14121985 είπε Πάω το αμάξι για σέρβις...μου λέει θελει αλλαγή και το ρουλεμάν από τον έναν τροχό. Κομπλέ του λέω...πάω να το πάρω μου λέει τελικά τα άλλαξα και στους 4 τροχούς 500 € στο συνολο . (Δεν μου το είπε από πριν) Όλα αυτά χωρίς αποδείξεις....τα δίνω τα λεφτά φεύγω...μου σκάει το ψυγειο...το ξανά πάω..μου λέει κάνα 200 ..του λέω εντάξει με παίρνει την άλλη μέρα μου λέει φλάντζα κεφαλής γύρω στα 700 με 800 το παίρνω αμάξι μετά από έναν σχεδον μηνα από 700 με πήγε στα 870 άλλαξα μου λεει και κάποια άλλα πραγαματα τα οποία δεν θυμάμαι τώρα(δεν γνωρίζω και πολλά από αυτά) και πάλι χωρίς να μου το πει από πριν....του δίνω τα μισά λεφτά του ζητάω αποδείξεις τουλάχιστον για το πλαναρισμα που έγινε όχι στο συνεργείο του σύμφωνα με αυτόν και δεν μου δίνει.... Του πάω αλλά 100 και ξαναζηταω απόδειξη..πάλι δεν δίνει...είμαι υποχρεωμένος από την στιγμή που δεν ξέρω καν αν έγιναν αυτές οι δουλειές που λέει να του δώσω τα υπόλοιπα χρήματα??? Ρωτάω?? Και ξεκίνα να εισαι πιο πονηρός,μην καταπίνεις ότι σου λένε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, stormrain είπε Εγω αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι αλλο. Πως διαλο ενα λαμογιο τεχνιτης, οποιασδηποτε ειδικοτητας εν τω μεταξυ, βασιζεται στο οτι θα σου πει "ξερεις κατι, αλλαξα Χ ψιψιψονια, πληρωνεις 500 ευρω" και εσυ α) θα εχεις τα χρηματα και β) θα ψηθεις να του τα δωσεις ετσι απλα. Προφανως για να κανουν ως μεθοδο, θα τους βγαινει, αλλα αν εσυ βγεις εκτος εαυτου εκεινη την στιγμη, τι θα κανουν θα ξεριζωσουν τα ανταλλακτικα που σου βαλανε και θα σου πουν βρες τροπο να το παρεις, ή θα κρατησουν ενεχυρο το αμαξι στην συγκεκριμενη περιπτωσ Νομίζω βασίζονται στο παράγων εξουσία και στην ψυχολογική βία της "κατάσχεση του αυτοκινήτου" Αυτό διότι σχεδόν το 100% δεν γνωρίζουν ότι κανένας δεν μπορεί να τους κατασχέσει το αυτοκίνητο, ανεξαρτήτως τι εργασία έχει κάνει. Έτσι, αυτοί οι μάγκες βασίζονται στον φόβο και την αγνωσια ούτως ώστε να πει ο άλλος "δεν βαριέσαι, το χρειάζομαι και δνε θέλω μπλεξίματα". Αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος σε μια συναλλαγή που την αμφισβητεί είναι να πάρει το αυτοκίνητο και ο μάστορας αν νομίζει ότι έχει δίκιο να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη (το κλειδί είναι υποχρεωμένος να το δώσει, διαφορετικά καλείς την αστυνομία). 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 27 minutes ago, Macosj said: Νομίζω βασίζονται στο παράγων εξουσία και στην ψυχολογική βία της "κατάσχεση του αυτοκινήτου" Αυτό διότι σχεδόν το 100% δεν γνωρίζουν ότι κανένας δεν μπορεί να τους κατασχέσει το αυτοκίνητο, ανεξαρτήτως τι εργασία έχει κάνει. Έτσι, αυτοί οι μάγκες βασίζονται στον φόβο και την αγνωσια ούτως ώστε να πει ο άλλος "δεν βαριέσαι, το χρειάζομαι και δνε θέλω μπλεξίματα". Αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος σε μια συναλλαγή που την αμφισβητεί είναι να πάρει το αυτοκίνητο και ο μάστορας αν νομίζει ότι έχει δίκιο να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη (το κλειδί είναι υποχρεωμένος να το δώσει, διαφορετικά καλείς την αστυνομία). Σχεδόν. Αν δεν είναι τελείως λαμόγιο και έχει όντως γράψει το αυτοκίνητο στο βιβλίο εισόδου έχει δικαίωμα να κρατήσει το αυτοκίνητο αν δεν πληρωθεί για τη δουλειά του έως ότου πληρωθεί, βέβαια και ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να φωνάξει την αστυνομία και να παραθέσει τα στοιχεία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Macosj Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, primeragt είπε Σχεδόν. Αν δεν είναι τελείως λαμόγιο και έχει όντως γράψει το αυτοκίνητο στο βιβλίο εισόδου έχει δικαίωμα να κρατήσει το αυτοκίνητο αν δεν πληρωθεί για τη δουλειά του έως ότου πληρωθεί, βέβαια και ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να φωνάξει την αστυνομία και να παραθέσει τα στοιχεία του. Όχι, η αστυνομία δεν έχει αρμοδιότητα για το ποιος έχει δίκιο για να βλέπει στοιχεία. Για αυτό υπάρχει η δικαιοσύνη. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κατασχεθει μονομερώς περιουσιακό στοιχείο. Αν υπάρχει διένεξη αμφισβήτηση για την πληρωμή τότε ο μάστορας το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να κάνει εγκληση και να πάει σε αστικό δικαστήριο, όπου θα παρουσιάσει τα στοιχεία του εκεί. Όπως είπα, οι μάστορες πατάνε στην αγνωσια, οπότε μπορεί να απειλήσουν άσχετους ότι θα κρατήσουν το αυτοκίνητο ή ότι θα το κρατήσουν για να βγάλουν τα ανταλλακτικά που έβαλαν (και αυτό παράνομο διότι αυτός μετά έχει συμφέρον να προκαλέσει βλάβη στο αυτοκίνητο). Εσύ απλά του λες με ήρεμο τρόπο ότι για οτιδήποτε μπορεί να μιλήσει με τον δικηγόρο σου και ότι αν δεν σου δώσει το κλειδί θα φωνάξεις την αστυνομία για παρονομη παρακράτηση οχήματος Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από Macosj 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Αν έχει περαστεί στο βιβλίο εισοδου-εξοδου του συνεργείου μπορεί και παραμπορει. Εκτός και αν έχει αλλάξει ο νόμος την τελευταία 5ετια. Όσον αφορά την αστυνομία που παρέθεσα δεν το είπα για να έρθει να τον κάνει ντα, αλλά για να καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων η κατάσταση. Όπως ακριβώς φωνάζεις τροχαία σε ατύχημα, δεν τη φέρνεις να σου δώσει δίκιο η άδικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krusty Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, primeragt είπε Αν έχει περαστεί στο βιβλίο εισοδου-εξοδου του συνεργείου μπορεί και παραμπορει. Εκτός και αν έχει αλλάξει ο νόμος την τελευταία 5ετια. Όσον αφορά την αστυνομία που παρέθεσα δεν το είπα για να έρθει να τον κάνει ντα, αλλά για να καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων η κατάσταση. Όπως ακριβώς φωνάζεις τροχαία σε ατύχημα, δεν τη φέρνεις να σου δώσει δίκιο η άδικο. Δεν ξέρω να παραθέσω νόμο, αλλά για να βγάλεις ενοικιαστή που δεν πληρώνει, έξω από το σπίτι πρέπει να κινήσεις νομικές διαδικασίες πρώτα. Δεν πας και του λες μπορώ να σε βγάλω έξω και τον βγάζεις έξω. Έτσι αν μπορούσε να κάνει προσωρινή κατάσχεση ο μάστορας το αμάξι σίγουρα θα έπρεπε να κινήσει νομικές διαδικασίες. Επίσης για 20 κοστολόγιο ευρώ θα είχε δικαίωμα κατάσχεσης αμαξιού 10.000 ευρώ; Στην τελική γιατί να μην λέει ο νόμος οτι του παραδίδει όπως το πήρε το αμάξι, χωρίς τα ανταλλακτικά και ύστερα δικαστικά διεκδικεί όλα τα εργατικά του εάν υπήρχε συμφωνία επισκευής με το τάδε αντίτιμο; Αν τα ανταλλακτικά με απόδειξη του είναι άχρηστα, τότε θα έπρεπε να τα πληρώσει ο ιδιοκτήτης και να τα πάρει κιόλας. Κατάσχεση αμαξιού σημαίνει κιόλας παρακώλυση να πας δουλειά, νοσοκομείο κά. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από Krusty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 6 minutes ago, Krusty said: Δεν ξέρω να παραθέσω νόμο, αλλά για να βγάλεις ενοικιαστή που δεν πληρώνει, έξω από το σπίτι πρέπει να κινήσεις νομικές διαδικασίες πρώτα. Δεν πας και του λες μπορώ να σε βγάλω έξω και τον βγάζεις έξω. Έτσι αν μπορούσε να κάνει προσωρινή κατάσχεση ο μάστορας το αμάξι σίγουρα θα έπρεπε να κινήσει νομικές διαδικασίες. Επίσης για 20 κοστολόγιο ευρώ θα είχε δικαίωμα κατάσχεσης αμαξιού 10.000 ευρώ; Στην τελική γιατί να μην λέει ο νόμος οτι του παραδίδει όπως το πήρε το αμάξι, χωρίς τα ανταλλακτικά και ύστερα δικαστικά διεκδικεί όλα τα εργατικά του εάν υπήρχε συμφωνία επισκευής με το τάδε αντίτιμο; Αν τα ανταλλακτικά με απόδειξη του είναι άχρηστα, τότε θα έπρεπε να τα πληρώσει ο ιδιοκτήτης και να τα πάρει κιόλας. Κατάσχεση αμαξιού σημαίνει κιόλας παρακώλυση να πας δουλειά, νοσοκομείο κά. Δεν έχει δικαίωμα κατάσχεσης, πρωσορινη παρακράτηση κάνει έως ότου πληρωθεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vstromrider Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Macosj είπε Αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος σε μια συναλλαγή που την αμφισβητεί είναι να πάρει το αυτοκίνητο και ο μάστορας αν νομίζει ότι έχει δίκιο να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη (το κλειδί είναι υποχρεωμένος να το δώσει, διαφορετικά καλείς την αστυνομία). Δεν ειναι υποχρεωμενος να το δωσει το κλειδι. https://www.seavaap.gr/enimerosi/nomika-themata/141-episxesh-arthro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα