Giorgos14121985 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Πάω το αμάξι για σέρβις...μου λέει θελει αλλαγή και το ρουλεμάν από τον έναν τροχό. Κομπλέ του λέω...πάω να το πάρω μου λέει τελικά τα άλλαξα και στους 4 τροχούς 500 € στο συνολο . (Δεν μου το είπε από πριν) Όλα αυτά χωρίς αποδείξεις....τα δίνω τα λεφτά φεύγω...μου σκάει το ψυγειο...το ξανά πάω..μου λέει κάνα 200 ..του λέω εντάξει με παίρνει την άλλη μέρα μου λέει φλάντζα κεφαλής γύρω στα 700 με 800 το παίρνω αμάξι μετά από έναν σχεδον μηνα από 700 με πήγε στα 870 άλλαξα μου λεει και κάποια άλλα πραγαματα τα οποία δεν θυμάμαι τώρα(δεν γνωρίζω και πολλά από αυτά) και πάλι χωρίς να μου το πει από πριν....του δίνω τα μισά λεφτά του ζητάω αποδείξεις τουλάχιστον για το πλαναρισμα που έγινε όχι στο συνεργείο του σύμφωνα με αυτόν και δεν μου δίνει.... Του πάω αλλά 100 και ξαναζηταω απόδειξη..πάλι δεν δίνει...είμαι υποχρεωμένος από την στιγμή που δεν ξέρω καν αν έγιναν αυτές οι δουλειές που λέει να του δώσω τα υπόλοιπα χρήματα??? Ρωτάω?? 2 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Φίλτατε δυστυχώς έπεσες σε λαμόγιο, προσωπικά δεν θα του έδινα ούτε cent χωρίς απόδειξη. Στην θέση σου δεν θα του έδινα άλλα χρήματα αφού ήδη σε χρέωσε υπερβολικά και επιπλέον θα έκανα και καταγγελία. Αν θες να το τραβήξεις και άλλο του τραβάς και μια μήνυση. Άκου εκεί θράσος να μην δίνει απόδειξη.. 17 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση tutuyo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Συνεχισε Γιωργο, γραψτου κι ενα μικρο αγροτεμαχιο που εχεις 17 1 104 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos14121985 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 5/9/2024 στις 1:43 ΜΜ, tutuyo είπε Συνεχισε Γιωργο, γραψτου κι ενα μικρο αγροτεμαχιο που εχεις Ότι πήρε πήρε... Την πάτησα 2 φορές την τρίτη έμαθα . Πήρε σύνολο για όλα όσα είπε ότι έκανε 950€ και είναι αλλά 400 τα οποία δεν πρόκειται να τα δει....ας βρει και άλλο θύμα! Στις 5/9/2024 στις 1:41 ΜΜ, Glikos είπε Φίλτατε δυστυχώς έπεσες σε λαμόγιο, προσωπικά δεν θα του έδινα ούτε cent χωρίς απόδειξη. Στην θέση σου δεν θα του έδινα άλλα χρήματα αφού ήδη σε χρέωσε υπερβολικά και επιπλέον θα έκανα και καταγγελία. Αν θες να το τραβήξεις και άλλο του τραβάς και μια μήνυση. Άκου εκεί θράσος να μην δίνει απόδειξη.. Το κατάλαβα αργά δυστυχως φίλε μου..., Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από Giorgos14121985 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Giorgos14121985 είπε Το κατάλαβα αργά δυστυχως φίλε μου..., Πάντως αν θες κυνήγησε το θέμα, μην τον αφήσεις με την ικανοποίηση. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Υπάρχει και νόμος. Χωρίς αποδειξη, έχεις δικαίωμα να μην πληρώσεις. 12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos14121985 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, Sorath είπε Υπάρχει και νόμος. Χωρίς αποδειξη, έχεις δικαίωμα να μην πληρώσεις. Έτσι είναι .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Biohazard_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Giorgos14121985 είπε Έτσι είναι .. Έτσι είναι, το αυτοκίνητο να δω πως θα πάρεις από το συνεργείο όμως χωρίς να πληρώσεις 😅 Αν το έχεις πάρει, στείλε του φιλάκια αντί για λεφτά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos14121985 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Από την πρώτη στιγμή το πήρα το αμάξι.. Από την πρώτη στιγμή το πήρα το αμαξι 5 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Έτσι είναι, το αυτοκίνητο να δω πως θα πάρεις από το συνεργείο όμως χωρίς να πληρώσεις 😅 Αν το έχεις πάρει, στείλε του φιλάκια αντί για λεφτά. Από την πρώτη στιγμή το πήρα το αμαξι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Αν όντως έσκασε το ψυγείο τότε λογικά έκαψε και φλάτζα. Το θέμα είναι αν σε χρέωσε λογική τιμή ή ότι ήθελε. Τα περισσότερα συνεργεία παντως δεν δίνουν πίσω τα ανταλλακτικά που αλλάζουν. κάποτε που το πήγαινα στην αντιπροσωπεία τα δίνανε... Για απόδειξη ούτε λόγος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos14121985 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, milos_ είπε Αν όντως έσκασε το ψυγείο τότε λογικά έκαψε και φλάτζα. Το θέμα είναι αν σε χρέωσε λογική τιμή ή ότι ήθελε. Τα περισσότερα συνεργεία παντως δεν δίνουν πίσω τα ανταλλακτικά που αλλάζουν. κάποτε που το πήγαινα στην αντιπροσωπεία τα δίνανε... Για απόδειξη ούτε λόγος... Δεν λέω ότι δεν έκαψε φλάντζα αλλά δεν το γνωρίζω και σίγουρα...το θέμα μου εμένα είναι που έβαλε ανταλλακτικά στο αυτοκίνητο χωρίς να με ρωτήσει και δεν ξέρω αν όντως έχουν αλλαχτεί...και αν είναι καινούρια και όχι μεταχειρισμένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1. Του ζητάς να σου γράψει σε ένα χαρτάκι τι έχει αλλάξει 2. Πας σε άλλο συνεργείο και ζητάς να επιβεβαιώσουν τις εργασίες που υποτίθεται έχει κάνει Είναι σχεδόν σίγουρο πως δεν έχει κάνει όσα σου είπε, που βασικά δεν στα είπε κιόλας. Δεν έχω δει ποτέ αμάξι να θέλουν αλλαγή και τα 4 ρουλεμάν μαζί ας πούμε... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από konc 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos14121985 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Giorgos14121985 είπε Δεν λέω ότι δεν έκαψε φλάντζα αλλά δεν το γνωρίζω και σίγουρα...το θέμα μου εμένα είναι που έβαλε ανταλλακτικά στο αυτοκίνητο χωρίς να με ρωτήσει και δεν ξέρω αν όντως έχουν αλλαχτεί...και αν είναι καινούρια και όχι μεταχειρισμένα... Ότι ήθελε χρέωσε...και γενικά για τον συγκεκριμενο απ' ότι άκουσα μετά εχουν πάρα πολλοί παράπονα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Giorgos14121985 είπε Δεν λέω ότι δεν έκαψε φλάντζα αλλά δεν το γνωρίζω και σίγουρα...το θέμα μου εμένα είναι που έβαλε ανταλλακτικά στο αυτοκίνητο χωρίς να με ρωτήσει και δεν ξέρω αν όντως έχουν αλλαχτεί...και αν είναι καινούρια και όχι μεταχειρισμένα... αν έσκασε το ψυγείο και δεν έσβησες την μηχανή ΑΜΕΣΩΣ τότε σίγουρα έκαψε φλάντζα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, Giorgos14121985 said: Πάω το αμάξι για σέρβις...μου λέει θελει αλλαγή και το ρουλεμάν από τον έναν τροχό. Κομπλέ του λέω...πάω να το πάρω μου λέει τελικά τα άλλαξα και στους 4 τροχούς 500 € στο συνολο . (Δεν μου το είπε από πριν) Όλα αυτά χωρίς αποδείξεις....τα δίνω τα λεφτά φεύγω...μου σκάει το ψυγειο...το ξανά πάω..μου λέει κάνα 200 ..του λέω εντάξει με παίρνει την άλλη μέρα μου λέει φλάντζα κεφαλής γύρω στα 700 με 800 το παίρνω αμάξι μετά από έναν σχεδον μηνα από 700 με πήγε στα 870 άλλαξα μου λεει και κάποια άλλα πραγαματα τα οποία δεν θυμάμαι τώρα(δεν γνωρίζω και πολλά από αυτά) και πάλι χωρίς να μου το πει από πριν....του δίνω τα μισά λεφτά του ζητάω αποδείξεις τουλάχιστον για το πλαναρισμα που έγινε όχι στο συνεργείο του σύμφωνα με αυτόν και δεν μου δίνει.... Του πάω αλλά 100 και ξαναζηταω απόδειξη..πάλι δεν δίνει...είμαι υποχρεωμένος από την στιγμή που δεν ξέρω καν αν έγιναν αυτές οι δουλειές που λέει να του δώσω τα υπόλοιπα χρήματα??? Ρωτάω?? Μήπως σας είπε όταν ξαναπεράσετε να είστε πλυμένος; 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα