tutuyo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Εχετε συνδεσει κινητα της Xiaomαρας με Android Auto απροβληματιστα? Σε οθονη της Οπελ (απο οτι βλεπω παραγωγης LG), με stock Android σε Motorola κινητα η και με Samsung OneUI δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα με το Xiaomi 12S, με αυτο το αθλιο Hyper OS δεν το εχω καταφερει να συνδεθει? Υπαρχει καποιο τρικ? Ειναι αραγε θεμα συσκευης η OS? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, tutuyo είπε Εχετε συνδεσει κινητα της Xiaomαρας με Android Auto απροβληματιστα? Σε οθονη της Οπελ (απο οτι βλεπω παραγωγης LG), με stock Android σε Motorola κινητα η και με Samsung OneUI δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα με το Xiaomi 12S, με αυτο το αθλιο Hyper OS δεν το εχω καταφερει να συνδεθει? Υπαρχει καποιο τρικ? Ειναι αραγε θεμα συσκευης η OS? Μάλλον θέμα λειτουργικού του τηλεφώνου. Έχω διαβάσει αρκετά παράπονα για το συγκεκριμένο και συμβάτοτητα με άλλες συσκευές/OS glitches. Δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάποια λύση 😕 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasw Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Εδώ και δύο χρόνια με δύο διαφορετικά poco κανένα θέμα. Όχι βέβαια σε οπελ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRISpros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Πρόσφατα άλλαξα κινητο (από παλιό redmi πήγα στο 13 note) και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Με σύνδεση Bluetooth δουλεύουν όλα κανονικά. Με σύνδεση καλωδίου ενώ μιλάω πέφτει η κλήση. Όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά αλλά γίνεται διακοπή της κλήσης στα πρώτα δευτερόλεπτα. Καμία ιδέα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasw Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, CHRISpros said: Καλησπέρα. Πρόσφατα άλλαξα κινητο (από παλιό redmi πήγα στο 13 note) και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Με σύνδεση Bluetooth δουλεύουν όλα κανονικά. Με σύνδεση καλωδίου ενώ μιλάω πέφτει η κλήση. Όλα τα άλλα λειτουργούν κανονικά αλλά γίνεται διακοπή της κλήσης στα πρώτα δευτερόλεπτα. Καμία ιδέα; Δοκίμασες άλλο καλώδιο; άλλη θύρα σύνδεσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CHRISpros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, kostasw είπε Δοκίμασες άλλο καλώδιο; άλλη θύρα σύνδεσης; Στο αυτοκίνητο συνδεονται 3 κινητά. Τα 2 λειτουργούν κανονικά. Το τρίτο (νέα αγορά) μου κάνει το πρόβλημα. Και επειδή είναι καινούριο το κινητό, δεν νομίζω πως είναι θέμα καλωδίου ή θύρας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου δεν ειναι θεμα καλωδιων παιδια, εγω προσωπικα εχω αλλαξει τουλαχιστον 5-6 ειναι εντελως hit and miss της xiaomi αλλα μοντελα δουλευουν, αλλα οχι, ειναι εντελως τυχαιο - αν και φερουν ολα το ιδιο OS με stock android μου δουλευει ανεξαρτητως καλωδιων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Στις 5/9/2024 στις 12:38 ΜΜ, tutuyo είπε Εχετε συνδεσει κινητα της Xiaomαρας με Android Auto απροβληματιστα? Σε οθονη της Οπελ (απο οτι βλεπω παραγωγης LG), με stock Android σε Motorola κινητα η και με Samsung OneUI δεν ειχα ποτε προβλημα αλλα με το Xiaomi 12S, με αυτο το αθλιο Hyper OS δεν το εχω καταφερει να συνδεθει? Υπαρχει καποιο τρικ? Ειναι αραγε θεμα συσκευης η OS? Με το RN7 πριν 2 χρόνια που το έβαλα σε καινούριο Skoda, το μόνο πρόβλημα ήταν με πρόγραμμα πλοήγησης εκτός gmaps, που κολλούσε μέχρι που πήρα πρέφα ότι έπρεπε να κλείσω την εξοικονόμηση μπαταρίας (για την εφαρμογή). Από εκεί και μετά κανένα ουσιαστικό πρόβλημα, όπως και εδώ και 1.5 χρόνο με το Mi11i (τώρα και με HyperOS). Στα θετικά είναι ότι λειτουργεί και η γρήγορη φόρτιση με τη συσκευή. Συνδέεσαι με καλώδιο ή μέσω ΒΤ? Σίγουρα κάθε αυτοκίνητο έχει τις ιδιοτροπίες του, πάντως. Όταν μου κόλλησε επαφή (στο αμάξι) και δεν την έβγαζε με το όνομά της αλλά με τον αριθμό, έκανα επαναφορά όλου του συστήματος (στο αμάξι) για να διορθωθεί. Επαφή που αναγνώριζε κανονικά για 1+ χρόνο, χωρίς να έχω αλλάξει στο ενδιάμεσο κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 57 minutes ago, Πέτρος said: Συνδέεσαι με καλώδιο ή μέσω ΒΤ? καλωδιο, ανοιχτο BT, ανοιχτο GPS το θεμα ειναι οτι στην οθονη του κινητου μου βγαζει το παραθυρο "Συνεχιστε την ρυθμιση του Android Auto στην οθονη του αυτοκινητου" αλλα το αυτοκινητο επιμενει να μην το αναγνωριζει. Οπως προειπα, σε Motorola με stock Android δουλευει κανονικα.... θα δω αυτο με την εξοικονομηση της μπαταριας.... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από tutuyo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, tutuyo είπε καλωδιο, ανοιχτο BT, location το θεμα ειναι οτι στην οθονη του κινητου μου βγαζει το παραθυρο "Συνεχιστε την ρυθμιση του Android Auto στην οθονη του αυτοκινητου" αλλα το αυτοκινητο επιμενει να μην το αναγνωριζει. Οπως προειπα, σε Motorola με stock Android δουλευει κανονικα.... Δοκίμασες να "παίξεις" με τη ρύθμιση της usb αναγνώρισης, να το γυρίσεις δηλαδή στο κινητό σε φόρτιση και μετά πάλι σε "μεταφορά αρχείων/android auto", ενώ είσαι συνδεδεμένος? Επίσης, το αυτοκίνητο τί επιλογές σύνδεσης έχει? Miracast και AndroidAuto ή μόνο το 2ο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου ναι, αλλαξα τις ρυθμισεις του usb οταν το αναγνωριζει, τιποτα. By default το βαζει στο File Transfer/Android Auto δεν εχει miracast, ειναι σχετικα παλιο το interface 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, tutuyo είπε ναι, αλλαξα τις ρυθμισεις του usb οταν το αναγνωριζει, τιποτα. By default το βαζει στο File Transfer/Android Auto δεν εχει miracast, ειναι σχετικα παλιο το interface Από τη στιγμή που τα έχεις κάνει όλα αυτά και συνεχίζεται η ίδια ιστορία, μάλλον ασυμβατότητα. Έχεις ρωτήσει στην Opel μήπως υπάρχει κάποια αναβάθμιση λογισμικού του αυτοκινήτου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 18 minutes ago, Πέτρος said: Έχεις ρωτήσει στην Opel μήπως υπάρχει κάποια αναβάθμιση λογισμικού του αυτοκινήτου? 😃 γελαω γιατι οταν ρωτησα, η αντιπροσωπεια μου ειπε, κυριε γενικα αμα δεν εχει καποιο θεμα δεν τα πειραζουμε αυτα - σαν τα BIOS settings ενα πραγμα Γενικα η Οπελαρα ειναι πολυ πισω σε αυτον τον τομεα (οχι οτι στους αλλους ειναι ιδιαιτερα μπροστα) Στην Τογιοτα που ειχα ρωτησει μια φορα για ενα αλλο upgrade, μου ειχαν πει καταμουτρα οχι Σε παλαιοτερο Κασκαι, καποτε η αντιπροσωπεια ζητουσε 200 ευρω για να κανει update τους χαρτες. Πονεμενες ιστοριες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, tutuyo είπε καλωδιο, ανοιχτο BT, ανοιχτο GPS το θεμα ειναι οτι στην οθονη του κινητου μου βγαζει το παραθυρο "Συνεχιστε την ρυθμιση του Android Auto στην οθονη του αυτοκινητου" αλλα το αυτοκινητο επιμενει να μην το αναγνωριζει. Οπως προειπα, σε Motorola με stock Android δουλευει κανονικα.... θα δω αυτο με την εξοικονομηση της μπαταριας.... Εχεις ενεργοποιησει μηπως dual apps στο κινητο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 11 minutes ago, Ntinaras said: Εχεις ενεργοποιησει μηπως dual apps στο κινητο? μπα οχι, απλη ατοφια αχρηστιλα καταλαβαινω δλδ ποσο δυσκολο ειναι, να φτιαξεις ενα plug n play συστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα