Προς το περιεχόμενο

Δεν ανοιγουν τα παιχνιδια στο ps4

Sakisoriginal21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα.σε μεταχ.ps4 slim.το οποιο επαιζε κανονικα τα bluray...του εκανα επαναφορα.γιατι ηθελα ν αδεισω το δισκο π ηταν γεματος...κ τωρα μ βγαζει σφαλμα...γ το καθε dvd.ενω τα εγκαθιστα κανονικα...κ μετα μου λεει σε μπλε οθονη εναν κωδικο.η οτι ειναι κατεστραμενα τα αρχεια του.ας πουμε εβαλα τη λαρα μ εβαλε στο μενου κ μετα απο λιγο....εβγαλε σφαλμα.κ σε αλλα παιχνιδια dvd το ιδιο.το διαγραφω κ παλι το εγκαθιστω.....το παιχνιδι μ λεει ενημερωμενο στην τελευταια εκδοση.οπως κ η κονσολα ενημερωμενη στην 11.52 εκδοση....κανενα dvd game.δεν μου παιζει μετα την εγκατασταση.....τι μπορει ν φταιει???🙏🙏🙏

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

C41839-5

9 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε

Καλημέρα!

Στείλε μας φωτογραφία η πες μας τον κωδικό σφάλματος όταν έχεις μπλε οθόνη για αρχή να το δούμε.

C41839-5 κ σε αλλους τετοιους παρομοιους κωδικους εκανα ολες τις απαραιτητες ενεργειες σε ασφαλη λειτουργια.   αλλα κ.παλι τα ιδια.η μ εβγαζε αλλο κωδικο....κ αλλη διαδικασια παλι....απλα δεν ξερω μηπως θελει ν κατεβασω την ενημερωση κ μ φλασακι ν την ξανα εγκαταστησω.....αν κ.μ.λεει ειναι στη τελευταια εκδοση το λογισμικο.

Κι εμένα η πρώτη σκέψη μου είναι ο αποθηκευτικός χώρος. Θα ξεκίναγα με ένα rebuld database (δεν ξέρω τα inner workings και ΙΣΩΣ η επαναφορά να την επηρέασε αλλά να μην διόρθωσε) και μετά θα δοκίμαζα έναν άλλον δίσκο (ή έστω τον ίδιο φορμαρισμένο σε εξωτερικό PC για να τον ξαναστήσει το PS4 από την αρχή).

δυστηχως δεν εχω σταθερο πισι.ν το κανω ετσι....οποτε το πηγα παλι στο καταστημα που το ειχα παει κ για καθαρισμο....ολα τα ειχα κανει σε ασφαλη λειτουργια....αλλα δυστηχως δεν ειμαι κ της υπομονης....σ ετχαριστω παντως!!🙏🙏🙏

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...