Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας παιδια επειδη οι υπολογιστες μας ειναι ευαλοτοι σε επιθεσεις απο αυτες που σου σβηνουνε ολα τα πραγματα απο πανω στους σκληρους δισκους και δεν σου αφηνουν τιποτα και δεν μπορεις καν να κανεις κατι γι αυτο ειναι τα λεγομενα rootkit που ουτε στο περιβαλλον εργασιας των Windows σε αφηνουν να κανεις κατι το οτιδηποτε ειναι αυτο λεει Error X δεν μπορεις να πραγματοποιησεις αυτη την αλλαγη π.χ. Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο προγραμμα για να προστατευτω επειδη με αυτους τους τρελους που υπαρχουνε στο διαδικτυο ειτε λογο ασυμφωνιας ειτε λογο διαφονιων κλπ και επειδη ξερουν αυτα τα 5 πραγματα περισσοτερα απο εμας τους μεσους χρηστες μπροουν να μας κανουν επιθεσεις να χασουμε τα δεδομενα μας κλπ. Τι προγραμματα λοιπον προστασιας προτεινετε ;

Δημοσ.

Έχεις μείνει πολύ πίσω.

Ούτε rootkits, ούτε σβήσιμο αρχείων, ούτε τρελοί δεν υπάρχουν πλέον. Η μεγάλη μάστιγα σήμερα είναι τα ransomwares. Όλα γίνονται για τα λεφτά.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, micos000 είπε

Έχεις μείνει πολύ πίσω.

Ούτε rootkits, ούτε σβήσιμο αρχείων, ούτε τρελοί δεν υπάρχουν πλέον. Η μεγάλη μάστιγα σήμερα είναι τα ransomwares. Όλα γίνονται για τα λεφτά.

Καλημερα και γι αυτο ηθελα να αναφερθω φιλε μου (ξεχασα την ονομασια του). Πως προστατευομαστε ;

Επεξ/σία από thelos257
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με σωστή χρήση της γκρι μάζας.

...άντε και με τη βοήθεια ενός επι πληρωμή internet protection suite.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Με σωστή χρήση της γκρι μάζας.

...άντε και με τη βοήθεια ενός επι πληρωμή internet protection suite.

Ωραια μπορεις να μου προτεινεις ενα καλο internet protection souite και την σωστη χρηση αυτης της γκρι μαζα που λες ; Μην μιλας με μισα μισα πες τα ολοκληρωμενα.

Δημοσ.

Το καλύτερο anti-virus είναι ο χρήστης δηλαδή εσύ. Μπορείς να αφήσεις το microsoft defender ενεργό όπως είναι by default και να προσέχεις τι τρέχεις στο PC σου. Αν για ψυχολογικούς λόγους θέλεις 3rd party εφαρμογή ότι και να διαλέξεις δεν θα δεις μεγάλη διαφορά.

*Μια παράγραφο χωρίς ούτε μια τελεία, μπράβο.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, thelos257 είπε

Ωραια μπορεις να μου προτεινεις ενα καλο internet protection souite και την σωστη χρηση αυτης της γκρι μαζα που λες ; Μην μιλας με μισα μισα πες τα ολοκληρωμενα.

Σόρυ, νόμιζα ότι θα καταλάβαινες ότι η γκρι μάζα είναι το μυαλό.

Από σουίτες, νομίζω κάτι ανάμεσα σε kaspersky, nod32, bitdefender θα είναι μια χαρά. Εννοείτε ότι αναφέρομαι στις επί πληρωμή εφαρμογές και όχι στα δωρεάν (σε όσα έχουν).

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ σου συνιστώ nod32 (eset). πριν ένα +μήνα έφαγα ένα ιό που έκανε φορμάτ σε όσους σκληρούς είχα συνδεδεμένοι αλλά όλο αυτό γιατί εγώ έφυγα. Απενεργοποιήσα το πρόγραμμα γιατί μου πέταγε σφάλμα. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, kinhthra είπε

Εγώ σου συνιστώ nod32 (eset). πριν ένα +μήνα έφαγα ένα ιό που έκανε φορμάτ σε όσους σκληρούς είχα συνδεδεμένοι αλλά όλο αυτό γιατί εγώ έφυγα. Απενεργοποιήσα το πρόγραμμα γιατί μου πέταγε σφάλμα. 

Nod32 eset λες ; Υπαρχει μαζικη αδεια χρησης του για 4 υπολογιστες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενα Avg ή Avira βαλε που ειναι δωρεαν 

Μαζι με ενα ublock Origin στον browser και εισαι οκ 

Επεξ/σία από adi32
Δημοσ.
20 ώρες πριν, thelos257 είπε

Nod32 eset λες ; Υπαρχει μαζικη αδεια χρησης του για 4 υπολογιστες;

Με ότι ξέρω ναι. 

Δημοσ.

Το Bitdefender total security είναι για 5 ή 10 συσκευές, είναι το πιο προσιτό νομίζω σε τιμή, και έχει την καλύτερη βαθμολογία από τα εργαστήρια που βαθμολογούν τα προϊόντα AV.

Κάνε μία δοκιμή που είναι δωρεάν για ένα μήνα πριν αποφασίσεις όπως και τα υπόλοιπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...