thelos257 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Καλημερα σας παιδια επειδη οι υπολογιστες μας ειναι ευαλοτοι σε επιθεσεις απο αυτες που σου σβηνουνε ολα τα πραγματα απο πανω στους σκληρους δισκους και δεν σου αφηνουν τιποτα και δεν μπορεις καν να κανεις κατι γι αυτο ειναι τα λεγομενα rootkit που ουτε στο περιβαλλον εργασιας των Windows σε αφηνουν να κανεις κατι το οτιδηποτε ειναι αυτο λεει Error X δεν μπορεις να πραγματοποιησεις αυτη την αλλαγη π.χ. Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο προγραμμα για να προστατευτω επειδη με αυτους τους τρελους που υπαρχουνε στο διαδικτυο ειτε λογο ασυμφωνιας ειτε λογο διαφονιων κλπ και επειδη ξερουν αυτα τα 5 πραγματα περισσοτερα απο εμας τους μεσους χρηστες μπροουν να μας κανουν επιθεσεις να χασουμε τα δεδομενα μας κλπ. Τι προγραμματα λοιπον προστασιας προτεινετε ;
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Έχεις μείνει πολύ πίσω. Ούτε rootkits, ούτε σβήσιμο αρχείων, ούτε τρελοί δεν υπάρχουν πλέον. Η μεγάλη μάστιγα σήμερα είναι τα ransomwares. Όλα γίνονται για τα λεφτά. 2
thelos257 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, micos000 είπε Έχεις μείνει πολύ πίσω. Ούτε rootkits, ούτε σβήσιμο αρχείων, ούτε τρελοί δεν υπάρχουν πλέον. Η μεγάλη μάστιγα σήμερα είναι τα ransomwares. Όλα γίνονται για τα λεφτά. Καλημερα και γι αυτο ηθελα να αναφερθω φιλε μου (ξεχασα την ονομασια του). Πως προστατευομαστε ; Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2024 από thelos257
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Με σωστή χρήση της γκρι μάζας. ...άντε και με τη βοήθεια ενός επι πληρωμή internet protection suite. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2024 από micos000
thelos257 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, micos000 είπε Με σωστή χρήση της γκρι μάζας. ...άντε και με τη βοήθεια ενός επι πληρωμή internet protection suite. Ωραια μπορεις να μου προτεινεις ενα καλο internet protection souite και την σωστη χρηση αυτης της γκρι μαζα που λες ; Μην μιλας με μισα μισα πες τα ολοκληρωμενα.
suboy99 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Το καλύτερο anti-virus είναι ο χρήστης δηλαδή εσύ. Μπορείς να αφήσεις το microsoft defender ενεργό όπως είναι by default και να προσέχεις τι τρέχεις στο PC σου. Αν για ψυχολογικούς λόγους θέλεις 3rd party εφαρμογή ότι και να διαλέξεις δεν θα δεις μεγάλη διαφορά. *Μια παράγραφο χωρίς ούτε μια τελεία, μπράβο. 1
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 20 λεπτά πριν, thelos257 είπε Ωραια μπορεις να μου προτεινεις ενα καλο internet protection souite και την σωστη χρηση αυτης της γκρι μαζα που λες ; Μην μιλας με μισα μισα πες τα ολοκληρωμενα. Σόρυ, νόμιζα ότι θα καταλάβαινες ότι η γκρι μάζα είναι το μυαλό. Από σουίτες, νομίζω κάτι ανάμεσα σε kaspersky, nod32, bitdefender θα είναι μια χαρά. Εννοείτε ότι αναφέρομαι στις επί πληρωμή εφαρμογές και όχι στα δωρεάν (σε όσα έχουν). 1
kinhthra Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Εγώ σου συνιστώ nod32 (eset). πριν ένα +μήνα έφαγα ένα ιό που έκανε φορμάτ σε όσους σκληρούς είχα συνδεδεμένοι αλλά όλο αυτό γιατί εγώ έφυγα. Απενεργοποιήσα το πρόγραμμα γιατί μου πέταγε σφάλμα.
thelos257 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 37 λεπτά πριν, kinhthra είπε Εγώ σου συνιστώ nod32 (eset). πριν ένα +μήνα έφαγα ένα ιό που έκανε φορμάτ σε όσους σκληρούς είχα συνδεδεμένοι αλλά όλο αυτό γιατί εγώ έφυγα. Απενεργοποιήσα το πρόγραμμα γιατί μου πέταγε σφάλμα. Nod32 eset λες ; Υπαρχει μαζικη αδεια χρησης του για 4 υπολογιστες;
adi32 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ενα Avg ή Avira βαλε που ειναι δωρεαν Μαζι με ενα ublock Origin στον browser και εισαι οκ Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2024 από adi32
czarjuly Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Βαλε το AVG ειναι πολυ καλο και στην free εκδοση
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2024 49 λεπτά πριν, czarjuly είπε Βαλε το AVG ειναι πολυ καλο και στην free εκδοση Χρειαζόμαστε Internet security. 1
kinhthra Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, thelos257 είπε Nod32 eset λες ; Υπαρχει μαζικη αδεια χρησης του για 4 υπολογιστες; Με ότι ξέρω ναι.
D___G Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Το Bitdefender total security είναι για 5 ή 10 συσκευές, είναι το πιο προσιτό νομίζω σε τιμή, και έχει την καλύτερη βαθμολογία από τα εργαστήρια που βαθμολογούν τα προϊόντα AV. Κάνε μία δοκιμή που είναι δωρεάν για ένα μήνα πριν αποφασίσεις όπως και τα υπόλοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα