Προς το περιεχόμενο

Samsung Odyssey Neo G7 vs G8

seithan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψήνω την Samsung Odyssey Neo G7 S32BG750NP VA HDR, έχει κάποια διαφορά σε σχέση με την G8 πέρα από το άχρηστο (για εμένα) 240hz refresh rate vs 165hz;

Επίσης και η 

Samsung Odyssey Neo G70NC VA HDR Smart Monitor 43" 4K 3840x2160 144Hz

φαίνεται ενδιαφέρουσα λόγω αυξημένου μεγέθους. Έχει την ιδια ποιότητα απεικόνισης με της G7/8 VA panel ;

Επεξ/σία από seithan
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πέρα από τα Hz η G8 τα πάει λίγο καλύτερα όσον αφορά τα reflections, κατά τα άλλα ίδιες είναι, πάρε την φθηνότερη.

https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/samsung-odyssey-neo-g8-s32bg85-vs-samsung-odyssey-neo-g7-s32bg75/33710/33691?usage=4112&threshold=0.10

• Like 1
  • Thanks 1

16 hours ago, music_lover said:

Πέρα από τα Hz η G8 τα πάει λίγο καλύτερα όσον αφορά τα reflections, κατά τα άλλα ίδιες είναι, πάρε την φθηνότερη.

https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/samsung-odyssey-neo-g8-s32bg85-vs-samsung-odyssey-neo-g7-s32bg75/33710/33691?usage=4112&threshold=0.10

Για την G70 τι γνώμη έχεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 minutes ago, music_lover said:

Την S32BG70 εννοείς?

Από ότι έχω καταλάβει είναι η Odyssey Neo G7 43".

Διαβάζοντας reviews φαίνεται ότι είναι μοιράζεται την ίδια τεχνολογία με τις άλλες δυο επιλογές, χωρίς κυρτότητα (θετικό) και με κάποια προβλήματα στην ταχύτητα των SMART χαρακτηριστικών της και στην αναγνώριση ενεργής πηγής στην θυρες εισόδου της εικόνας.

Είναι περσινά reviews όμως, λογικά θα έχουν εξαλειφθεί με s/w updates.

Επεξ/σία από seithan

10 λεπτά πριν, seithan είπε

Από ότι έχω καταλάβει είναι η Odyssey Neo G7 43".

Διαβάζοντας reviews φαίνεται ότι είναι μοιράζεται την ίδια τεχνολογία με τις άλλες δυο επιλογές, χωρίς κυρτότητα (θετικό) και με κάποια προβλήματα στην ταχύτητα των SMART χαρακτηριστικών της και στην αναγνώριση ενεργής πηγής στην θυρες εισόδου της εικόνας.

Είναι περσινά reviews όμως, λογικά θα έχουν εξαλειφθεί με s/w updates.

Ναι όντως αλλά 43 ίντσες για pc monitor? Πολύ μεγάλο..

13 minutes ago, music_lover said:

Ναι όντως αλλά 43 ίντσες για pc monitor? Πολύ μεγάλο..

Όχι για μένα 😄 Ήδη οι 32" μου είναι οριακές και δεν θέλω να δώσω λεφτά για 32" πάλι! Συν ότι για ταινίες κάθομαι στα 2 μέτρα και θέλω λίγο μεγαλύτερη οθόνη.

Λογικά θα την "κλείσω "  σήμερα , θέλει 2 εβδομάδες να την φέρουν, στα 600€ περίπου.

Σε αυτό που συνεχίζω να το ψάχνω, υποστηρίζει Freesynv Premium Pro, αλλά έχω NVIDIA (Gsync).

2 λεπτά πριν, seithan είπε

Όχι για μένα 😄 Ήδη οι 32" μου είναι οριακές και δεν θέλω να δώσω λεφτά για 32" πάλι! Συν ότι για ταινίες κάθομαι στα 2 μέτρα και θέλω λίγο μεγαλύτερη οθόνη.

Λογικά θα την "κλείσω "  σήμερα , θέλει 2 εβδομάδες να την φέρουν, στα 600€ περίπου.

Σε αυτό που συνεχίζω να το ψάχνω, υποστηρίζει Freesynv Premium Pro, αλλά έχω NVIDIA (Gsync).

Τι οθόνη έχεις τώρα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, music_lover said:

Τι οθόνη έχεις τώρα?

Panasonic TXL32E6, τίμια κ έχει γράψει πολλά "χιλιόμετρα". Από το 2013-2014!

Επεξ/σία από seithan

18 λεπτά πριν, seithan είπε

Panasonic TXL32E6, τίμια κ έχει γράψει πολλά "χιλιόμετρα". Από το 2013-2014!

Οπότε από μια 1080p IPS edge lit θα πας σε μια 4k VA mini led, η διαφορά είναι τεράστια! Ακόμα και ίδιες ίντσες να πάρεις είναι μέρα με την νύχτα οι δύο οθόνες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...