Προς το περιεχόμενο

Οδική Βοήθεια έχασε το κλειδί

RosieAna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά, θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρετε να μου πείτε. Έμεινε το αμάξι σε μακρινή πολή και ήταν Σαββατο 17 Αυγούστου βραδάκι, το πήραν και είπαν επειδή αλλάζει 3 νομούς δεν θα μας πάρουν μαζί. Μείναμε υποχρεωτικά ακόμη ένα βράδυ εκεί και πήραμε 2 λεωφορεία (ως Θεσ/κη και απο κει στην πόλη μας). Ήμουν εγώ, ο σύντροφος μου (Αμεα 93% λόγω αιμοκάθαρσης) και το σκυλάκι μας, καταλαβαίνετε τι τραβήξαμε γιατί μας ζητούσαν 380 ευρώ για ενοικιαζόμενο το πιο φτηνό αφου δεν θα το επιστρέφαμε,άσε το ταξί.... Το αμάξι μου το έφεραν Παρασκευή 23 Αυγούστου - 7 μέρες μετά χωρίς κλειδιά με ανοιχτό τον διακοπτη στη θέση αναμονής, με άδεια μπαταρία. Παραδέχτηκαν ότι ο πρώτος που το παρέλαβε το έχασε και να στείλω με μαιλ αίτηση κλπ στο αρμόδιο τμήμα να απαντήσουν. Τα κάνω αυτά Σου Κου  και το στέλνω (δεν έχω δεύτερο κλεδί, οπότε πρέπει να βγεί η κλειδαριά και να παει σε εξουσιοδοτημένο) και μου απαντούν λείπουν εκτός εως 02.09 αν είναι επείγον να στείλω αλλού το μαιλ. Το κάνωκαι μου λένε θα απαντήσουν άμεσα, απαντούν Τετάρτη 28 να κάνω κλειδί και θα πληρώσουν 100-150 ευρώ Max, για τη μπαταρία όχι, φταίει ο χαλασμένος διακόπτης. Πέμπτη το συνεργείο ενημερώνεται και να ναι καλά οι άνθρωποι παραλαμβάνουμε το κλειδί Παρασκευη βράδυ 29. Το Σουκου ειναι κλειστό το συνεργειο. Το έφτιαξαν κατευθειαν Δευτερα 02 Σεπτέμβρη.Εν τω μεταξύ δεν έχω αμάξι και πλέον από τις 19 πηγαινοέρχομαι δουλεία αλλάζοντας 3 λεωφορεία πάνε και αλλα τοσα στην επιστροφή, είμαι επαρχία!!!!! Εν τω μεταξύ ο ασφαλιστής μου λέει οτι δικαιουμαι μεταφορικά, για μένα και όσους ηταν στο αμάξι, όχι μεγάλο ποσό, αλλά κάτι είναι κι αυτό. Αλλά αυτοί δεν μου είπαν τίποτε. Οπότε συνοψίζοντας :
1. εκτός του κλειδιού που μου το έκαναν 150+φπα και δεν ξερω αν θα αποζημειώσουν όλο το ποσό

2.για το ότι δεν μας γύρισαν πίσω δικαιούμαι κάτι και τι;
3.για τις μέρες που έμεινα χωρίς αμάξι από δική τους υπαιτιότητα μέχρι να απαντήσουν και να γίνει κλειδί- που δεν καθυστέρησα ούτε λεπτό εγώ- δεν πρέπει να μου δίναν κάποιο αυτοκίνητο αντικατάσταση; ή κάποιο ποσο για τις μετακινήσεις κλπ αυτού του διαστήματος;

4. για την μπαταρία δεν το συζητώ τη θεωρώ χαμένη κι ας έστειλα φωτο που φαινεται οτι ο διακόπτης ειχε αφεθεί σε λάθος σημειο κι 7 μερες μετα λογικο ηταν να πεσει η μπαταρια, αλλά ξερω δεν θα βγαλω ακρη οποτε το αφηνω στην ακρη

Συγγνώμη για το σεντόνι κι ευχαριστώ πολύ αν μπορέσετε να με βοηθησετε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 λεπτά πριν, tutuyo είπε

αντιλαμβανομαι την ταλαιπωρια σου, αλλα αφου εχεις ασφαλιστη γιατι δεν τον ρωτας ολα αυτα? Αυτος δεν ειναι ο ρολος του?

+1

Και διάβασε και το συμβόλαιο σου.

Εδώ τι να σου πει κάποιος χωρίς να έχει εικόνα του συμβολαίου που έχεις αποδεχτεί;

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια ασφαλιστική έχεις;

Το 100-150€ πώς το έβγαλαν σαν κόστος; 100 ή 150;  Στην τύχη το είπαν;

Εγώ για να βγάλω δεύτερο κλειδί μου ζήτησαν 250€ στην VW, και έχω το πρώτο. Αν δεν το είχα θα ήταν πολλαπλάσιο το κόστος.

Στην θέση σου θα τους πήγαινα αποδείξεις για όλες τις ζημιές και θα απαιτούσα αποζημίωση. Αν έχεις πλήρες πακέτο οδικής βοήθειας, είναι υποχρεωμένοι να σου καλύψουν μεταφορικά και έξοδα διαμονής. Δες το συμβόλαιό σου.

Επεξ/σία από liopyr

Σε αρκετές περιπτώσεις τα συμβόλαιο οδικής εφόσον μείνεις εκτός νομού καλύπτουν τα έξοδα επιστροφής (ταξί, λεοφωρείο) ή/και τα έξοδα του ξενοδοχείου. Μίλα και για αυτό μαζί τους και με τον ασφαλιστή σου.

150 ευρώ αν έχεις σχετικά καινούργιο αμάξι 2010 και μετά είναι τπτ, αν έχεις ένα κλειδί το βάζουν πάνω στην κονσόλα συνδέουν το διαγνώστηκο και γράφουν όσα κλειδιά χρειάζεται (250 ευρώ και πάνω) αν δεν υπάρχει κανένα κλειδί αλλάζει κατά πολύ το θέμα και πολλές φορές ξεπερνάει τα 1000 ευρώ (για αυτό αρκετοί προχωρούν σε immo OFF και απλά βγάζουν κλειδιά βάση κλειδαριάς όταν τα χάνουν όλα

Εξαρτάται από το αυτοκίνητο, σε εμένα 2 κλειδαράδες δεν κατάφεραν να βγάλουν δεύτερο κλειδί, ο ένας μάλιστα έπαιζε με τον εγκέφαλο χωρίς να έχει ιδέα τι κάνει, του έλεγε ένας άλλος άμπαλος από το τηλέφωνο, τελικά τον έβρισα και πήγα καρέντα.

Στις "καλές" οδικές βοήθειες προβλέπεται επαναπατρισμός στην διεύθυνση διαμονής του ιδιοκτήτη του οχήματος, όπου αναγράφεται το συμβόλαιο (δηλ. αν ξεμείνεις από βλάβη στην Ξάνθη θα σε φέρουν Αθήνα εφόσον εκεί είναι η έδρα σου). Τα λένε αυτά ξεκάθαρα τα συμβόλαια. Μην ψωνίζετε ό,τι νάναι πακέτα ασφάλισης με ό,τι νάναι οδική.

2 ώρες πριν, kalmik είπε

Στις "καλές" οδικές βοήθειες προβλέπεται επαναπατρισμός στην διεύθυνση διαμονής του ιδιοκτήτη του οχήματος, όπου αναγράφεται το συμβόλαιο (δηλ. αν ξεμείνεις από βλάβη στην Ξάνθη θα σε φέρουν Αθήνα εφόσον εκεί είναι η έδρα σου). Τα λένε αυτά ξεκάθαρα τα συμβόλαια. Μην ψωνίζετε ό,τι νάναι πακέτα ασφάλισης με ό,τι νάναι οδική.

όλες οι οδικές μεταφέρουν το οχημα στη διευθυνση διαμονής. Αν μείνεις  εντός Νομού αυτό γίνεται αυθημερόν αν είσαι σε άλλο Νομό και ειδικά μακρια αυτό μπορεί να πάρει 2 και 3 μέρες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...