Προς το περιεχόμενο

"GIGA Week Unlimited" σε "Cosmoκάρτα" / σε "What's Up", υπάρχει διαφορά;

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Arkin,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή δεν μπορώ να βρω μία σαφή πληροφορία, μπορεί κάποιος να μου πει:

Το "Giga Week Unlimited" των 6,5€, έχει όριο ενεργοποίησης ανά μήνα; Σε κάποια μικρά γράμματα στους όρους έχω δει ότι έχει όριο δύο ενεργοποιήσεις ανά μήνα, ένας υπάλληλος μου είπε τρεις ανά μήνα, ένας φίλος μου λέει ότι στο What’s Up δεν έχει όριο ανά μήνα (άρα μπορείς τέσσερεις; ), αν είναι έτσι στην Cosmoκάρτα ισχύει το ίδιο;

Τελικά τι ισχύει;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο οσο ξερω ηταν 2 το μηνα μεχρι πριν κανα χρονο απο τοτε εγινε κανονικα απεριοριστο το βαζεις οσες φορες θελεις. Να το ξανα αλλαξαν σε 2? 

Eδω οι οροι δεν λεει κατι για 2 φορες ενω πριν το εγραφε. Οποτε ολα καλα. Κουμπωνεις καρτα σε ρουτερ κοβεις σταθερη και παιζεις μπαλα με 5G με τρελες ταχυτητες.

GIGA Week Unlimited
• Τα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ GB έχουν ισχύ για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου.
• H ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου μπορεί να γίνει μόνο εάν έχει λήξει το πρώτο.
• Τα ΜB του πακέτου δεν κάνουν rollover με τα ΜΒ άλλων πακέτων και δεν θα είναι διαθέσιμα για τις υπηρεσίες #pare_dwse, #pare_moirase.
• Τα MB του πακέτου είναι διαθέσιμα για περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ και εφαρμόζεται 7GB όριο στη χρήση τους. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων MB, θα εφαρμόζεται επιπέον χρέωση περιαγωγής 0,00192€/ΜΒ για την οποία ο συνδρομητής θα ενημερώνεται και με γραπτό μήνυμα.
• Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που καταναλώσουν νωρίτερα τα ΜΒ από τη λήξη του πακέτου ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB από άλλο πακέτο, η πρόσβαση στο Internet διακόπτεται και θα οδηγούνται στη σελίδα της υπηρεσίας COSMOTE My Internet (
http://myinternet.cosmote.gr) για να επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα πακέτα Internet.
• Οι συνδρομητές που δεν έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που ο όγκος δεδομένων (MB) καταναλωθεί νωρίτερα από τη λήξη του ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB από άλλο ενεργό πακέτο δεδομένων, η χρέωση για τη χρήση δεδομένων ανέρχεται σε 0,2€/MB, με μέγιστη ημερήσια χρέωση τα 2€. Εφόσον οι συνδρομητές φτάσουν τη μέγιστη επιτρεπτή ημερήσια χρήση των 2€, η COSMOTE με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών της, ενδέχεται να εφαρμόσει πολιτική ορθής χρήσης στο 1,5Mbps, μέχρι τη συμπλήρωση 24 ωρών από την πρώτη χρήση δεδομένων.
• Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, αυτό ακριβώς θέλω να κάνω αλλά έχω σκαλώσει λίγο με αυτό το θέμα του ορίου.

Όντως ήταν 2 ανά μήνα. Στη Cosmoκάρτα στο επίσημο site, σε ένα .pdf με όρους ακόμα το αναφέρει (δες στα link παρακάτω). Μπορεί (ελπίζω) να να είναι κάποιο ξεχασμένο pdf με τους παλαιότερους όρους. Στο What's Up αντίθετα δεν το αναφέρει πουθενά. Τέλος πάντων, στη δοκιμή θα φανεί, επειδή έχω Cosmoκάρτα, αν ισχύει απλά θα το αλλάξω σε What's Up 🙄

Cosmoκάρτα πακέτα

Όροι και Προϋποθέσεις (για Cosmoκάρτα)
Σε αυτό λέει: "Μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο 2 πακέτα UNLIMITED GIGA WEEK εντός 1 μήνα."

What's Up πακέτα και όροι

Επεξ/σία από Maximusius

2 ώρες πριν, Maximusius είπε

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, αυτό ακριβώς θέλω να κάνω αλλά έχω σκαλώσει λίγο με αυτό το θέμα του ορίου.

Όντως ήταν 2 ανά μήνα. Στη Cosmoκάρτα στο επίσημο site, σε ένα .pdf με όρους ακόμα το αναφέρει (δες στα link παρακάτω). Μπορεί (ελπίζω) να να είναι κάποιο ξεχασμένο pdf με τους παλαιότερους όρους. Στο What's Up αντίθετα δεν το αναφέρει πουθενά. Τέλος πάντων, στη δοκιμή θα φανεί, επειδή έχω Cosmoκάρτα, αν ισχύει απλά θα το αλλάξω σε What's Up 🙄

Cosmoκάρτα πακέτα

Όροι και Προϋποθέσεις (για Cosmoκάρτα)
Σε αυτό λέει: "Μπορούν να ενεργοποιηθούν μόνο 2 πακέτα UNLIMITED GIGA WEEK εντός 1 μήνα."

What's Up πακέτα και όροι

Koιτα εγω το εκανα απο τους πρωτους αυτο περσι αρχες του χρονου πηρα και 2 sim ωστε να το ενεργοποιω 2 φορες το μηνα σε καθε sim. Επειτα τον αφαιρεσαν τον περιορισμο. 

Φαινεται να ειναι περιορισμος ακομα σημερα στην cosmocarta. Γυρνα σε whats up για μενα αμεσα ναι να κανεις τη δουλεια σου.

• Like 1

Να 'στε καλά,

Πάντως περίεργο η Cosmoκάρτα και το What's Up / Frog να έχουν άλλους όρους στο συγκεκριμένο πακέτο. Απλώς με βολεύει το app της Cosmoκάρτας επειδή έχω και άλλα νούμερα εκεί και ήθελα να τα έχω όλα σε ένα.

Αν κάποιος άλλος είναι σίγουρος ας γράψει. Αλλά όπως και να 'χει υπάρχει λύση. Ευχαριστώ.

• Λύση
7 ώρες πριν, Maximusius είπε

Να 'στε καλά,

Πάντως περίεργο η Cosmoκάρτα και το What's Up / Frog να έχουν άλλους όρους στο συγκεκριμένο πακέτο. Απλώς με βολεύει το app της Cosmoκάρτας επειδή έχω και άλλα νούμερα εκεί και ήθελα να τα έχω όλα σε ένα.

Αν κάποιος άλλος είναι σίγουρος ας γράψει. Αλλά όπως και να 'χει υπάρχει λύση. Ευχαριστώ.

Αφου υπαρχει στους ορους λογικα ακομα δεν τον εχουν αφαιρεσει. Με το my cosmote ειτε cosmocarta ειτε whats up τα εχεις ολα ομορφα και ωραια στην εφαρμογη οποτε δεν υπαρχει διαφορα αν εισαι στο ενα η αλλο πακετο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...