StamTheMan Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πιο πολυ απο περιεργεια,καθως δεν εχω παρουσια στο tiktok περαν απο trolling, προσπαθω να λυσω το εξης προβλημα. Σε παλιο και καινουργιο λογαριασμο, παταω follow σε χρηστες,μου γραφει οτι τους ακολουθω,αλλα οταν κανω refresh ειναι σαν να μην εγινε το follow. Το προβλημα παραμενει σε chrome και opera ακομα και μετα απο διαγραφη cookies. Αυτα απο το PC, απο το app στο κινητο ακολουθει κανονικα. Σπασιμο, καμια ιδεα; Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από StamTheMan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Τωρα ειδα οτι και τα likes που κανω απο το pc , δεν καταχωρουνται. Κοιταζω μετα , μεσω της εφαρμογης , να δω που εχω κανει like και δεν υπαρχει τιποτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amorealex Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου Μια από τα ίδια κι εγώ. Λύση δεν έχω βρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα