Donalhioy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, GATE123 είπε ... τα βαζω εδω βλεπω τις ιδες εταιριες ως ενα βαθμο λενοβο μοτο 1+ Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2024 από Donalhioy
GATE123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, kp1 είπε Δεν λέει μέσα για oneplus στο κείμενο αν και έχει πάνω την OnePlus σε φωτογραφία Και τη σχέση έχει αυτό Η Oppo είναι θυγατρική της OnePlus. Οπότε συμπεριλαμβάνει και την OnePlus. Για να μην το κουράζουμε τηλέφωνο υπάρχει. Όποιος θέλει ρωτάει.
johnmayson Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στη ιδια φαση ψιλοσκεφτομαι να παω σε android για δοκιμη δε με νοιαζουν καμερα.browsing και λειτουργικο οσο ποιο smooth.Οχι samsung ουτε xaomi.Σκεφτομαι το oppo το 12f τι θα μου προτεινατε;;; ξεχασα να γραψω οτι η αγορα θα γινει απο μεγαλο καταστημα και να μπορουμε να το βρουμε το τηλ διοτι το honor δε πρεπει να υπαρχει Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2024 από johnmayson
johnmayson Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 το 12φ pro μπορει να μη ειναι το καλυτερο απο θεμα επεξεργαστη αλλα για τη χρηση που το θελω εγω θα χω καποιο προβλημα;;;; εχει πολυ ωραια εμφανιση.
dvlsakos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 6/9/2024 στις 1:53 ΜΜ, johnmayson είπε Στη ιδια φαση ψιλοσκεφτομαι να παω σε android για δοκιμη δε με νοιαζουν καμερα.browsing και λειτουργικο οσο ποιο smooth.Οχι samsung ουτε xaomi.Σκεφτομαι το oppo το 12f τι θα μου προτεινατε;;; ξεχασα να γραψω οτι η αγορα θα γινει απο μεγαλο καταστημα και να μπορουμε να το βρουμε το τηλ διοτι το honor δε πρεπει να υπαρχει Για oppo δεν γνωριζω καθολου εγω...
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 6/9/2024 στις 1:53 ΜΜ, johnmayson είπε Στη ιδια φαση ψιλοσκεφτομαι να παω σε android για δοκιμη δε με νοιαζουν καμερα.Σκεφτομαι το oppo το 12f τι θα μου προτεινατε;;; Που κολλάει το Oppo 12F με το εδώ θέμα?
sleep32 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2024 Στις 4/9/2024 στις 10:18 ΜΜ, dvlsakos είπε Καλησπερα προερχομενος απο POCO F1 απολυτα ευχαριστημενος , το κινητο δεν κολλαει πουθενα ακομα και σημερα, μονο μπαταρια λιγο χανει. τα εβγαλε τα λεφτα του 5.5 χρονια αλλα ηρθε η ωρα να το αλλαξω. Μεχρι 500-600 ευρω περιπου τι κινητο θα προτεινατε να εχει καλο επεξεργαστη , ram κατα προτιμηση 12gb (εχω 8 τωρα) 256 χωρο και ανω, αλλα και καλη καμερα μια και μου εχει λειψει η καλη φωτογραφια με το poco. nfc , γρηγορη φορτιση , 5g , και καλη μπαταρια εννοειτε. Ειμαι αναμεσα σε αυτα και καμια προταση ακομα την ακουω. Samsung a55 ( αν και το ειδα απο κοντα και μου φαινεται οτι εχει χαμηλο φωτισμο) Xiaomi 13t ( η pro) Poco f6 (η pro) One+ 12r Real me 11pro η Realme gt6 Honor 200 pro Ολα αυτα με τιμες απο skroutz. αν και σκεφτομαι να περιμενω και την black friday για καμια προσφορα απο τα μεγαλα καταστηματα ωστε να μην μπλεξω. Δεν ειμαι σιγουρος και τι γινεται με τις εγγυησεις , πχ αν η xiaomi που δεν εχει αντιπροσοπεια στην ελλαδα πως σε καλυπτει αν γινει κατι αφου απο ενα μικρο μαγαζακι δεν προκειται να βγαλεις ακρη. πηρες καποιο απο αυτα τελικα; εντυπωσεις; 1
dvlsakos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2024 23 ώρες πριν, sleep32 είπε πηρες καποιο απο αυτα τελικα; εντυπωσεις; Πηρα τελικα το xiaomi 13t pro , πολυ καλο κινητο στο συνολο του με ωραιες καμερες με τον φορτιστη του μεσα (σημαντικο) . 2
ababa641 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2024 Στις 23/11/2024 στις 9:18 ΜΜ, dvlsakos είπε Πηρα τελικα το xiaomi 13t pro , πολυ καλο κινητο στο συνολο του με ωραιες καμερες με τον φορτιστη του μεσα (σημαντικο) . Σου έχει παρουσιάσει πρόβλημα στο σήμα ή στα δεδομένα?
dvlsakos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, ababa641 είπε Σου έχει παρουσιάσει πρόβλημα στο σήμα ή στα δεδομένα? Οχι κανενα, το μονο που ειχε παρουσιασει ειναι να μην κραταει μπαταρια οσο θα επρεπε για τα δεδομενα του, και αυτο που εκανα ηταν να βγαλω το 5g και να το γυρισω σε 4g πχ + κανα δυο ακομα ρυθμισεις. επισης μικρο λεπτομέρειες που εχω παρατηρησει και τα ειχα το poco ειναι η απουσια led notificashion , και σαν να εχει αδυναμη δονηση , πολλες φορες αν εχω το κινητο στο αθορυβο και μου στελνουν κατι δεν το παιρνω χαμπαρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα