Fotia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Για απορίες ,ένα τηλέφωνο στην smartec... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, GATE123 είπε ... τα βαζω εδω βλεπω τις ιδες εταιριες ως ενα βαθμο λενοβο μοτο 1+ Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από Donalhioy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, kp1 είπε Δεν λέει μέσα για oneplus στο κείμενο αν και έχει πάνω την OnePlus σε φωτογραφία Και τη σχέση έχει αυτό Η Oppo είναι θυγατρική της OnePlus. Οπότε συμπεριλαμβάνει και την OnePlus. Για να μην το κουράζουμε τηλέφωνο υπάρχει. Όποιος θέλει ρωτάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στη ιδια φαση ψιλοσκεφτομαι να παω σε android για δοκιμη δε με νοιαζουν καμερα.browsing και λειτουργικο οσο ποιο smooth.Οχι samsung ουτε xaomi.Σκεφτομαι το oppo το 12f τι θα μου προτεινατε;;; ξεχασα να γραψω οτι η αγορα θα γινει απο μεγαλο καταστημα και να μπορουμε να το βρουμε το τηλ διοτι το honor δε πρεπει να υπαρχει Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου από johnmayson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου το 12φ pro μπορει να μη ειναι το καλυτερο απο θεμα επεξεργαστη αλλα για τη χρηση που το θελω εγω θα χω καποιο προβλημα;;;; εχει πολυ ωραια εμφανιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmayson Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου κανεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvlsakos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Στις 6/9/2024 στις 1:53 ΜΜ, johnmayson είπε Στη ιδια φαση ψιλοσκεφτομαι να παω σε android για δοκιμη δε με νοιαζουν καμερα.browsing και λειτουργικο οσο ποιο smooth.Οχι samsung ουτε xaomi.Σκεφτομαι το oppo το 12f τι θα μου προτεινατε;;; ξεχασα να γραψω οτι η αγορα θα γινει απο μεγαλο καταστημα και να μπορουμε να το βρουμε το τηλ διοτι το honor δε πρεπει να υπαρχει Για oppo δεν γνωριζω καθολου εγω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Στις 6/9/2024 στις 1:53 ΜΜ, johnmayson είπε Στη ιδια φαση ψιλοσκεφτομαι να παω σε android για δοκιμη δε με νοιαζουν καμερα.Σκεφτομαι το oppo το 12f τι θα μου προτεινατε;;; Που κολλάει το Oppo 12F με το εδώ θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα