dvlsakos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Καλησπερα προερχομενος απο POCO F1 απολυτα ευχαριστημενος , το κινητο δεν κολλαει πουθενα ακομα και σημερα, μονο μπαταρια λιγο χανει. τα εβγαλε τα λεφτα του 5.5 χρονια αλλα ηρθε η ωρα να το αλλαξω. Μεχρι 500-600 ευρω περιπου τι κινητο θα προτεινατε να εχει καλο επεξεργαστη , ram κατα προτιμηση 12gb (εχω 8 τωρα) 256 χωρο και ανω, αλλα και καλη καμερα μια και μου εχει λειψει η καλη φωτογραφια με το poco. nfc , γρηγορη φορτιση , 5g , και καλη μπαταρια εννοειτε. Ειμαι αναμεσα σε αυτα και καμια προταση ακομα την ακουω. Samsung a55 ( αν και το ειδα απο κοντα και μου φαινεται οτι εχει χαμηλο φωτισμο) Xiaomi 13t ( η pro) Poco f6 (η pro) One+ 12r Real me 11pro η Realme gt6 Honor 200 pro Ολα αυτα με τιμες απο skroutz. αν και σκεφτομαι να περιμενω και την black friday για καμια προσφορα απο τα μεγαλα καταστηματα ωστε να μην μπλεξω. Δεν ειμαι σιγουρος και τι γινεται με τις εγγυησεις , πχ αν η xiaomi που δεν εχει αντιπροσοπεια στην ελλαδα πως σε καλυπτει αν γινει κατι αφου απο ενα μικρο μαγαζακι δεν προκειται να βγαλεις ακρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Therempant Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Αν σε ενδιαφέρει Samsung Galaxy A55 8/128gb μου το έδωσαν δώρο χθες το άνοιξα λίγο να το τσεκάρω αλλά δεν με βολεύει το λογισμικό είμαι αιφονακιας. Στείλε μου μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Από αυτά τα καλύτερα είναι Xiaomi 13T Pro, Realme GT6 και Honor 200 Pro. Κάπου κερδίζει και κάπου χάνει το καθένα συγκριτικά με το άλλο αλλά σαν σύνολο είναι κοντά όλα. Δες μερικά συγκριτικά σε youtube κλπ και αποφάσισε ποιες λεπτομέρειες μετράνε παραπάνω για σένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, dvlsakos είπε Καλησπερα προερχομενος απο POCO F1 απολυτα ευχαριστημενος , το κινητο δεν κολλαει πουθενα ακομα και σημερα, μονο μπαταρια λιγο χανει. τα εβγαλε τα λεφτα του 5.5 χρονια αλλα ηρθε η ωρα να το αλλαξω. Μεχρι 500-600 ευρω περιπου τι κινητο θα προτεινατε να εχει καλο επεξεργαστη , ram κατα προτιμηση 12gb (εχω 8 τωρα) 256 χωρο και ανω, αλλα και καλη καμερα μια και μου εχει λειψει η καλη φωτογραφια με το poco. nfc , γρηγορη φορτιση , 5g , και καλη μπαταρια εννοειτε. Ειμαι αναμεσα σε αυτα και καμια προταση ακομα την ακουω. Samsung a55 ( αν και το ειδα απο κοντα και μου φαινεται οτι εχει χαμηλο φωτισμο) Xiaomi 13t ( η pro) Poco f6 (η pro) One+ 12r Real me 11pro η Realme gt6 Honor 200 pro Ολα αυτα με τιμες απο skroutz. αν και σκεφτομαι να περιμενω και την black friday για καμια προσφορα απο τα μεγαλα καταστηματα ωστε να μην μπλεξω. Δεν ειμαι σιγουρος και τι γινεται με τις εγγυησεις , πχ αν η xiaomi που δεν εχει αντιπροσοπεια στην ελλαδα πως σε καλυπτει αν γινει κατι αφου απο ενα μικρο μαγαζακι δεν προκειται να βγαλεις ακρη. Στο OnePlus 12r θα πας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emp87 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου oneplus nord 4/oneplus 12 η nothing phone 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) σε αυτα τα 3 εισαι https://www.kimovil.com/en/compare/oneplus-12r,poco-f6-pro-16gb-1tb,realme-gt-6-16gb-512gb το gt 6 θα ελεγα ως πρωτη επιλογη, το poco τελευταια Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από Donalhioy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvlsakos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου ευχαριστω για τις απαντησεις. Οποιος ξερει να μου πει με τις εγγυησεις τι παιζει? με την xiaomi ειναι λιγο μπερδεμα η φαση. με realme , oneplus και honor ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, dvlsakos είπε με την xiaomi ειναι λιγο μπερδεμα η φαση. με realme , oneplus και honor ; xiaomi infoquest στην αθηνα και MiStore στην υπολοιπη ελλαδα την realme την εχει η procordia.. η oneplus δεν ξερω τωρα, αλλα πριν 2-3 χρονια χρειαστηκε να στειλω ενα στην πολωνια (αγορασμενο απο σκρουτζ) ξερω οτι τα huawei τα ειχε η smartec.. λογικα εκει και τα Honor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 30 λεπτά πριν, Donalhioy είπε xiaomi infoquest στην αθηνα και MiStore στην υπολοιπη ελλαδα την realme την εχει η procordia.. η oneplus δεν ξερω τωρα, αλλα πριν 2-3 χρονια χρειαστηκε να στειλω ενα στην πολωνια (αγορασμενο απο σκρουτζ) ξερω οτι τα huawei τα ειχε η smartec.. λογικα εκει και τα Honor Νομίζω λάθος τα είπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, GATE123 είπε Νομίζω λάθος τα είπες. περα απο huaweι και honor εχω στειλει τις εξης μαρκες στα αναλογα καταστηματα τα τελευταια 4χρονια Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από Donalhioy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, dvlsakos είπε ευχαριστω για τις απαντησεις. Οποιος ξερει να μου πει με τις εγγυησεις τι παιζει? με την xiaomi ειναι λιγο μπερδεμα η φαση. με realme , oneplus και honor ; Realme SMART 4 ALL TECHNOLOGIES στο Ελληνικό OnePlus και Honor(Λογικά επειδή είναι Huawei) η Smartec στο Χαϊδάρι. 5 λεπτά πριν, Donalhioy είπε περα απο huaweι και honor εχω στειλει τις εξης μαρκες στα αναλογα καταστηματα τα τελευταια 4χρονια Εάν έχεις πάρει Xiaomi από αλυσίδα ναι η info quest είναι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 21 λεπτά πριν, GATE123 είπε Realme SMART 4 ALL TECHNOLOGIES στο Ελληνικό OnePlus και Honor(Λογικά επειδή είναι Huawei) η Smartec στο Χαϊδάρι. Εάν έχεις πάρει Xiaomi από αλυσίδα ναι η info quest είναι . αν απλα διαβαζεις τους "συνεργατες" στα ενλογω site... να ξερεις οτι κατι αλλο παιζει, δεν ξερω τι, μπορει να ειναι με το που στελνουν μεγαλες αλυσιδες δεν θα ψαξω τωρα να κανω printscreen αλλα ημουν μαζι με παιδι που πηγε το xiaomi του στην παυλου μελα ακομα και τωρα σε γειτονικο site στελνουν τα oneplus Πολωνια, εγω το εστειλα το '19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kp1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, GATE123 είπε Realme SMART 4 ALL TECHNOLOGIES στο Ελληνικό OnePlus και Honor(Λογικά επειδή είναι Huawei) η Smartec στο Χαϊδάρι. Εάν έχεις πάρει Xiaomi από αλυσίδα ναι η info quest είναι . OnePlus δεν έχει Ελλάδα σίγουρα τα στέλνουν Πολωνία το ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GATE123 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Donalhioy είπε αν απλα διαβαζεις τους "συνεργατες" στα ενλογω site... να ξερεις οτι κατι αλλο παιζει, δεν ξερω τι, μπορει να ειναι με το που στελνουν μεγαλες αλυσιδες δεν θα ψαξω τωρα να κανω printscreen αλλα ημουν μαζι με παιδι που πηγε το xiaomi του στην παυλου μελα ακομα και τωρα σε γειτονικο site στελνουν τα oneplus Πολωνια, εγω το εστειλα το '19 44 λεπτά πριν, kp1 είπε OnePlus δεν έχει Ελλάδα σίγουρα τα στέλνουν Πολωνία το ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kp1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 18 λεπτά πριν, GATE123 είπε Δεν λέει μέσα για oneplus στο κείμενο αν και έχει πάνω την OnePlus σε φωτογραφία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα