XarisArgy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Γνωριζει κανεις καποιο μαγαζι εδω Ελλαδα, που να σε αφηνει να φτιαξεις online και να παραγγηλεις μπλουζες με σταμπες, καλης ομως ποιοτητας?
phanispal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Κι εγώ ενδιαφέρομαι να εκτυπώσω κάποια σχέδια (φωτό), και θα ήθελα πέρα από ποιοτικότερο ύφασμα, αν γίνεται η στάμπα να μην είναι βινυλίου ή όπως αλλιώς λέγεται αυτό το υλικό που κολλάνε πάνω στο ύφασμα, αλλά να είναι "integrated" ας το πούμε έτσι. Είναι εφικτό κάτι τέτοιο;
nvel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου υπάρχει η εκτύπωση σε χαρτί sublimination και μεταφορά σε ύφασμα με θερμοπρέσα και η απευθείας εκτύπωση σε ύφασμα με εκτυπωτή υφασμάτων
phanispal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Ψάχνοντας βρήκα αυτούς: https://www.stabatos.gr/ Αναφορά σε κείμενο Χρησιμοποιούμε 5 διαφορετικές μεθόδους τυπώματος ανάλογα με το θέμα και τον τύπο υφάσματος. Βινύλιο Ψηφιακή εκτύπωση DTG (Direct to Garment) DTF (Direct to Film) Εξάχνωση Μεταξοτυπία Άντε βγάλε άκρη τι είναι οι άλλες τέσσερις. Αν και φαντάζομαι με ένα τηλέφωνο θα λυθούν οι όποιες απορίες. 1
nvel Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου ότι σου έγραψα, τα dtg-dtf είναι εκτυπωτές υφάσματος και η εξάχνωση είναι η πρέσα, την μεταξοτυπία την ξεχνάς είναι για μαζική παραγωγή 2
liopyr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Οι τεχνολογίες που παίζουν αυτή την στιγμή σε αυτό το κομμάτι είναι το sublimation που αναφέρθηκε, όπου το αποτέλεσμα είναι σαφώς πιο ποιοτικό αλλά δεν δεν κάθεται σε όλα τα υφάσματα (π.χ σε βαμβακερό ύφασμα το ξεχνάς), όπως επίσης ξεχνάς και το λευκό χρώμα στην εκτύπωση. Τα τελευταία χρόνια δουλεύουν όλοι φουλ με DTF εκτυπωτές (direct to film) όπου η ποιότητα είναι σχετικά καλή* και υπάρχει η δυνατότητα πολλών εκτυπώσεων ανά ώρα. *Το κακό των DTF είναι πως όλα τα μηχανήματα είναι κινέζικα, το support τους δεν γνωρίζει αγγλικά και απαντάει με google translate, και το σωστό στήσιμο τέτοιου μηχανήματος μεγάλος τζόγος. Πέρασα σαν τεχνικός από αυτούς τους εκτυπωτές και η αλήθεια είναι πως κανένας δεν ξέρει να τους ρυθμίζει σωστά. Ούτε εγώ όσο ασχολήθηκα, ούτε κανένας τεχνικός στην Ελλάδα (μετρημένοι στα δάχτυλα είναι), ούτε καν οι Κινέζοι. Έχουν κάποια έτοιμα προφίλ που ίσως ταιριάξουν σε αυτό που θέλεις να βγάλεις, ίσως όχι. Οι περισσότεροι πελάτες βέβαια δεν το καταλαβαίνουν, αλλά οι έμπειροι γραφίστες τραβάνε τα μαλλιά τους με το αποτέλεσμα. DTG έχουν ελάχιστοι λόγω κόστους και χρόνου εκτύπωσης, προσωπικά μόνο έναν γνωρίζω αλλά δεν πουλάει λιανική. 2
dreaming123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Εγώ παίρνω από https://dresscode.army/ και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (Λαμία). Και από τι είδα έχει DTG που γράφει το παλικάρι από πάνω ότι είναι το καλύτερο. 1
Deathmace Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Αν δεν έχεις πρόβλημα με την πόλη, Teesney (βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης). Κάνει μπλούζες με εκτύπωση μελανιού. Έχω κάνει πάνω από 40 μπλούζες έχουν ελάχιστη φθορά. Κάποιες φορεμένες 50+ φορές. Τα χρώματα χάνουν κάποιους τόνους μετά από πάρα πολλά πλυσίματα αλλά σε σχέση με άλλες στάμπες αντέχουν πολύ περισσότερο. Ένα αρνητικό που έχει αυτή η μέθοδος είναι ότι αν θέλεις να κάνεις σχέδιο με ανοιχτό χρώμα σε σκούρο ύφασμα, χάνει λίγο την "φωτεινότητα". Σε σχέση με ψηφιακή εκτύπωση και βινύλια (πιο παλιά ή ποιότητά τους δεν ήταν καλή, φθείρονται γρήγορα, αλλά απ'ότι άκουσα έχει βελτιωθεί χωρίς να έχω όμως ιδία άποψη). Μεταξοτυπία δεν θα σου κάνει κανένας για λίγα τμχ γιατί θέλει πάρα πολλή δουλειά για να ετοιμαστεί. 1
elio_1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) myprintshop.gr Το έχει φίλος, όσες φορές έχω πάρει κάτι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από elio_1
XronisR Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου γινεται σε μπλουζακια με σταμπες να βαλουμε αλλη σταμπα απο πανω;
smpt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) ναι το εχω κάνει εγω σε μπλούζα της κόρης μου. Εξαρτάτε απο την στάμπα - να μην είναι διαφανής- και ίσως το μαγαζί. Δεν ξέρω να σου πω τι στάμπα ήταν. Το άφησα στο μαγαζί Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από smpt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα