Μάκαρος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Καλησπερα σε όλους. Επιτελους ξεχρεώνω το αυτοκίνητο. Λόγω της δανειοδότησης υπήρχε παρακράτηση κυριότητας. Ξέρει κάποιος να μου πει την διαδικασία για να αρθεί η παρακράτηση ; Τι χαρτιά χρειάζεται πέρα από το εξοφλητικο από την τράπεζα ; Γίνεται μέσω gov ή θα πρέπει να πάω στο υπουργείο ; σας ευχαριστώ !!
meletis_m Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Μάκαρος είπε Καλησπερα σε όλους. Επιτελους ξεχρεώνω το αυτοκίνητο. Λόγω της δανειοδότησης υπήρχε παρακράτηση κυριότητας. Ξέρει κάποιος να μου πει την διαδικασία για να αρθεί η παρακράτηση ; Τι χαρτιά χρειάζεται πέρα από το εξοφλητικο από την τράπεζα ; Γίνεται μέσω gov ή θα πρέπει να πάω στο υπουργείο ; σας ευχαριστώ !! Είναι από έμπορο αγορασμενο ; Παλιότερα σου έδινε 2 υπεύθυνες δηλώσεις και με το εξοφλητικο πήγαινες υπουργείο και έβγαζες τη νέα άδεια κυκλοφορίας.
Nabuko Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, Μάκαρος είπε Ξέρει κάποιος να μου πει την διαδικασία για να αρθεί η παρακράτηση ; Διάβασε και εδώ μήπως σε βοηθήσει 1
Μάκαρος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Στις 4/9/2024 στις 9:49 ΜΜ, meletis_m είπε Είναι από έμπορο αγορασμενο ; Παλιότερα σου έδινε 2 υπεύθυνες δηλώσεις και με το εξοφλητικο πήγαινες υπουργείο και έβγαζες τη νέα άδεια κυκλοφορίας. Επίσημη αντιπροσωπεία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα