Προς το περιεχόμενο

Google pay σε s24 ultra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eliasj είπε

Αυτο ειναι το προβλημα μου. Βγαζει μονο update δεν εχει πουθενα uninstall 😐 Τελικα μετα απο δεκα + χρονια με iPhone δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι επρεπε να αλλαξω OS οσο και να εχω σιχαθει το design των iPhones

Συνήθεια είναι.  Και λίγο παλεύω αλλα οκ. Αν κάνεις update την εφαρμογή μετά θα πρέπει να σου βγαζει κατάργηση ή κάτι άλλο 

Δημοσ.
Στις 5/9/2024 στις 12:54 ΜΜ, eliasj είπε

Καλημερα και απο εμενα. Εχω εφαμιλο προβλημα αλλα με το gov.gr wallet. Οπως και ο @mrvaggos πηγα απο iphone σε S24 plus εχω περασει 3 καρτες Alpha, Revolut, Εθνικη, αλλα δεν μου περναει ταυτοτητα, αδεια οδηγησης και my auto. Οταν παταω add to wallet μου βγαζει share apps just once and always. Δεν θελω να το μετανιωσω ακομα δεν το πηρα το τηλεφωνο. Θα εκτιμουσα την βοηθεια σας παρακαλω. Ευχαριστω

P.S. Μου εχει κανει install to Microsoft Swiftkey Keyboard στο οποιο οταν παει να κανει update βγαζει συνεχεια error και δεν βλεπω πως να το κανω uninstall. To απενεργοποιησα απο το keyboard list αλλα δεν υπαρχει πουθενα να το κανω uninstall 

Δεν περνανε ακομα τα στοιχεια του gov στο g wallet. Για την ωρα μενεις με το gov wallet. Και, αν αυτος ειναι τοσο σημαντικος λογος για να μετανιωσεις μια αγορα τηλ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...