mrvaggos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα. Νέος κάτοχος του κινητού s24 ultra. Ερχόμενος από iphone αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το google pay. Έχω προσθέσει 3 κάρτες. Η μία της γιουρομπανκ. Έχει καταχωρηθεί κανονικά μέσω της τράπεζας. Αλλά δεν μπορώ να κάνω ανέπαφη πληρωμή. Όταν το βάζω στο pos μου βγάζει μήνυμα να βάλω δακτυλικο αποτύπωμα ή πιν, το βάζω γίνεται η πληρωμή βγάζοντας το μπλε τικ αλλά απορρίπτεται. Και τελικά πληρώνω με την κάρτα την φυσική. Σήμερα από τα 3 καταστήματα μόνο στο ένα τα κατάφερα και σε εκείνο μετά από δύο απορρίψεις. Κάνω κάτι λαθος; Να χρησιμοποιήσω το samsung pay? Στο iphone σε βλέπει για επιβεβαίωση και γίνεται η πληρωμή κατευθείαν. Κάθε βοήθεια δεκτή. Σας ευχαριστώ
koutsis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 12 minutes ago, mrvaggos said: Καλησπέρα. Νέος κάτοχος του κινητού s24 ultra. Ερχόμενος από iphone αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με το google pay. Έχω προσθέσει 3 κάρτες. Η μία της γιουρομπανκ. Έχει καταχωρηθεί κανονικά μέσω της τράπεζας. Αλλά δεν μπορώ να κάνω ανέπαφη πληρωμή. Όταν το βάζω στο pos μου βγάζει μήνυμα να βάλω δακτυλικο αποτύπωμα ή πιν, το βάζω γίνεται η πληρωμή βγάζοντας το μπλε τικ αλλά απορρίπτεται. Και τελικά πληρώνω με την κάρτα την φυσική. Σήμερα από τα 3 καταστήματα μόνο στο ένα τα κατάφερα και σε εκείνο μετά από δύο απορρίψεις. Κάνω κάτι λαθος; Να χρησιμοποιήσω το samsung pay? Στο iphone σε βλέπει για επιβεβαίωση και γίνεται η πληρωμή κατευθείαν. Κάθε βοήθεια δεκτή. Σας ευχαριστώ Πι άλλες δυο δουλεύουν κανονικά?
mrvaggos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Έχω βάλει ρεβολουτ και edenred. Δοκίμασα μόνο eurobank γιατί σήμερα πήρα το κινητό. Αλλά περίεργο ενώ τα έχω όλα ενεργοποιημενα. Και από τα 3 καταστήματα μόνο στο ένα το δέχτηκε μετά από δύο προσπάθειες (σε φαρμακείο) Μόλις τώρα, koutsis είπε Πι άλλες δυο δουλεύουν κανονικά?
SabotazNic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, mrvaggos είπε Έχω βάλει ρεβολουτ και edenred. Δοκίμασα μόνο eurobank γιατί σήμερα πήρα το κινητό. Αλλά περίεργο ενώ τα έχω όλα ενεργοποιημενα. Και από τα 3 καταστήματα μόνο στο ένα το δέχτηκε μετά από δύο προσπάθειες (σε φαρμακείο) Παραδοξως και η αδερφη μου ειχε θεματα με eurobank, και οπως λες σε καποια περνουσε και σε καποια αλλα οχι (s23 ultra). Δοκιμασε να διαγραψεις το προφιλ πληρωμων (ψαξε στις ρυθμισεις μεσα στο google pay ή απο browser στο google one) και ξανα περασε την. Αυτο η αληθεια ειναι οτι εμεις δεν το καναμε
mrvaggos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Παραδοξως και η αδερφη μου ειχε θεματα με eurobank, και οπως λες σε καποια περνουσε και σε καποια αλλα οχι (s23 ultra). Δοκιμασε να διαγραψεις το προφιλ πληρωμων (ψαξε στις ρυθμισεις μεσα στο google pay ή απο browser στο google one) και ξανα περασε την. Αυτο η αληθεια ειναι οτι εμεις δεν το καναμε Θα δοκιμάσω κι αυτό που λες. Αλλιώς μεταφορά σε ρεβολουτ και payzy. Ελπίζω μην εχ και εκεί θέμα. Σήμερα αύριο θα δοκιμάσω payzy και θα ενημερώσω
SabotazNic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Θα δοκιμάσω κι αυτό που λες. Αλλιώς μεταφορά σε ρεβολουτ και payzy. Ελπίζω μην εχ και εκεί θέμα. Σήμερα αύριο θα δοκιμάσω payzy και θα ενημερώσω Προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει θεμα με Πειραιως και Αλφα, και αν ηταν γενικο θεμα με google wallet + eurobank, θα ειχε μαθευτει. Οποτε μαλλον αφορα λιγους και καποιο bug
GATE123 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Εγώ έχω eurobank και έχω βάλει το πορτοφόλι της Google. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Το σημαντικό είναι ότι θέλει υποχρεωτικά κάποιο κωδικό (pin ή δακτυλικό αποτύπωμα) και να παραμείνει όχι να το βγάλεις. Αλλιώς στην ακυρώνει. 1
mrvaggos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μόλις πλήρωσα με payzy όλα καλά. Θα διαγράψω τηβ κάρτα από το wallet και θα την ξαναβάλω μπας και λυθεί
mrvaggos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Εγώ έχω eurobank και έχω βάλει το πορτοφόλι της Google. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Το σημαντικό είναι ότι θέλει υποχρεωτικά κάποιο κωδικό (pin ή δακτυλικό αποτύπωμα) και να παραμείνει όχι να το βγάλεις. Αλλιώς στην ακυρώνει. Πατάω να καταργηθεί η κάρτα αλλά δεν την βγάζει. Σαν να μην γίνεται τίποτα
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, mrvaggos είπε Πατάω να καταργηθεί η κάρτα αλλά δεν την βγάζει. Σαν να μην γίνεται τίποτα Εχει κολλήσει η κάρτα,το έχω πάθει και εγώ.Θα κάνεις το εξής.Θα αφαιρέσεις απο το κινητό κάθε κλείδωμα,πιν δακτυλικο κλπ.Μετά απο 5 λεπτά περίπου θα αφαιρέσει όλες τις κάρτες απο μόνο του επειδή δεν υπάρχει προστασία.Τότε θα βάλεις πάλι τα κλειδώματα και θα περάσεις τις κάρτες απο την αρχή. (λύση που μου δώθηκε απο την google πριν λίγο καιρό) 1
mrvaggos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εχει κολλήσει η κάρτα,το έχω πάθει και εγώ.Θα κάνεις το εξής.Θα αφαιρέσεις απο το κινητό κάθε κλείδωμα,πιν δακτυλικο κλπ.Μετά απο 5 λεπτά περίπου θα αφαιρέσει όλες τις κάρτες απο μόνο του επειδή δεν υπάρχει προστασία.Τότε θα βάλεις πάλι τα κλειδώματα και θα περάσεις τις κάρτες απο την αρχή. (λύση που μου δώθηκε απο την google πριν λίγο καιρό) Αν είναι δυνατόν. Οκ ευχαριστώ πολύ Ps. Το έκανα όπως το είπες. Για να δούμε μήπως φτιάξει. Θα μάθουμε όταν το χρησιμοποιήσω. Σας ευχαριστώ όλους Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από mrvaggos 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, mrvaggos είπε Αν είναι δυνατόν. Οκ ευχαριστώ πολύ Ps. Το έκανα όπως το είπες. Για να δούμε μήπως φτιάξει. Θα μάθουμε όταν το χρησιμοποιήσω. Σας ευχαριστώ όλους Αν μπόρεσες να σβήσεις την κάρτα και φυσικά να την ξαναπεράσεις τότε εχει λυθεί το πρόβλημα που είχες να την διαγράψεις.Λογικά θα έχει λυθεί και το να μην γίνονται οι πληρωμές. 1
eliasj Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλημερα και απο εμενα. Εχω εφαμιλο προβλημα αλλα με το gov.gr wallet. Οπως και ο @mrvaggos πηγα απο iphone σε S24 plus εχω περασει 3 καρτες Alpha, Revolut, Εθνικη, αλλα δεν μου περναει ταυτοτητα, αδεια οδηγησης και my auto. Οταν παταω add to wallet μου βγαζει share apps just once and always. Δεν θελω να το μετανιωσω ακομα δεν το πηρα το τηλεφωνο. Θα εκτιμουσα την βοηθεια σας παρακαλω. Ευχαριστω P.S. Μου εχει κανει install to Microsoft Swiftkey Keyboard στο οποιο οταν παει να κανει update βγαζει συνεχεια error και δεν βλεπω πως να το κανω uninstall. To απενεργοποιησα απο το keyboard list αλλα δεν υπαρχει πουθενα να το κανω uninstall Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από eliasj
mrvaggos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 50 λεπτά πριν, eliasj είπε Καλημερα και απο εμενα. Εχω εφαμιλο προβλημα αλλα με το gov.gr wallet. Οπως και ο @mrvaggos πηγα απο iphone σε S24 plus εχω περασει 3 καρτες Alpha, Revolut, Εθνικη, αλλα δεν μου περναει ταυτοτητα, αδεια οδηγησης και my auto. Οταν παταω add to wallet μου βγαζει share apps just once and always. Δεν θελω να το μετανιωσω ακομα δεν το πηρα το τηλεφωνο. Θα εκτιμουσα την βοηθεια σας παρακαλω. Ευχαριστω P.S. Μου εχει κανει install to Microsoft Swiftkey Keyboard στο οποιο οταν παει να κανει update βγαζει συνεχεια error και δεν βλεπω πως να το κανω uninstall. To απενεργοποιησα απο το keyboard list αλλα δεν υπαρχει πουθενα να το κανω uninstall Αν πας στο play store και κάνεις αναζήτηση το SwiftKey θα σου γράφει κατάργηση εγκατάστασης. Για το gov δεν έχω προσωπική εμπειρία, δεν το είχα ούτε στο iPhone 1
eliasj Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, mrvaggos said: Αν πας στο play store και κάνεις αναζήτηση το SwiftKey θα σου γράφει κατάργηση εγκατάστασης. Για το gov δεν έχω προσωπική εμπειρία, δεν το είχα ούτε στο iPhone Αυτο ειναι το προβλημα μου. Βγαζει μονο update δεν εχει πουθενα uninstall 😐 Τελικα μετα απο δεκα + χρονια με iPhone δεν ειμαι και τοσο σιγουρος οτι επρεπε να αλλαξω OS οσο και να εχω σιχαθει το design των iPhones
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα