Jannis64 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, προσπαθώ εδώ και δύο μέρες να αγοράσω ένα κλειδί για Windows 10 Pro (ίδιο πρόβλημα και για έκδοση Home) μέσα από το site του GODEAL24, που προτείνεται κατά τακτά διαστήματα στο Insomnia. Το πρόβλημα παρουσιάζεται στο σημείο που επιλέγεις τρόπο πληρωμής όπου στο αντίστοιχο πεδίο γράφει No Payment Methods και εμφανίζεται το μήνυμα " Your order cannot be completed at this time as there is no payment methods evailable for it " Να σημειώσω πως στο παρελθόν έχω προμηθευτεί αρκετές φορές κλειδιά για Windows από GODEAL24, χωρίς κανένα πρόβλημα. Υπάρχει κάποια ενημέρωση γιατί συμβαίνει αυτό? Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από Jannis64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Για αρχή δεν είναι προσφορά οπότε λάθος μέρος επέλεξες να ανοίξεις το νήμα αυτό. Μετά υπάρχουν και άλλες σελίδες που βρίσκεις στο allkeyshop που έχουν τα κλειδιά αυτά κατά πολύ φθηνότερα ή παίζεις με το δωρεάν script από το github massgravel αλλά με κάθε επιφύλαξη -δεν μου έχει τύχει κάτι εδώ και 2 χρόνια που το ξέρω- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Εγω ειχα αγορασει απο https://www.keysworlds.com/ πριν 5 χρονια περιπου, και δουλευει ακομη αψογα. 8 ευρω τοτε, δεν ξερω τι παιζει πλεον απο τιμες. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από emperor4her 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Jannis64 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μέλος Λύση Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, τελικά αγοράστηκε κλειδί, με χρήση εκπτωτικού κουπονιού, από Keysfan.com, στα ίδια χρήματα που προσφερόταν από Godeal24, στο site της οποίας παραμένει μέχρι και τώρα η δυσλειτουργία που περιέγραψα παραπάνω. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από Jannis64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα