Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε έναν καυστήρα στην οικοδομή που χάλασε. Ήταν ήδη φτιαγμένος ξανά πριν 5 χρόνια και πάλι άρχισε να στάζει . Ζητάει ο τεχνικός 600 ευρώ που ειναι υπεύθυνος με αυτόν τον καυστήρα. Θέλω να ξέρω για τι ζημιά μιλάμε και αν αξίζει ... Ή αν μας πιάνουν τον κωλο 

• Haha 3
  • Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Give-me-a-hit είπε

Έχουμε έναν καυστήρα στην οικοδομή που χάλασε. Ήταν ήδη φτιαγμένος ξανά πριν 5 χρόνια και πάλι άρχισε να στάζει . Ζητάει ο τεχνικός 600 ευρώ που ειναι υπεύθυνος με αυτόν τον καυστήρα. Θέλω να ξέρω για τι ζημιά μιλάμε και αν αξίζει ... Ή αν μας πιάνουν τον κωλο 

Και εδώ το ακριβώς θέλεις να μάθεις?

Το παραρτημα του μαντείου τον Δελφών του insomnia λόγο περικοπών έκλεισε

Ζητά αναλυτική έκθεση από το τεχνικό, με την έκθεση που θα σου δώσει πάνε και σε 4-5 ακόμα πάρε προσφορές να δεις

• Like 3
  • Haha 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Give-me-a-hit είπε

Λογικα σου τρυπησε το καζανι πανω απτη φλογα. Κλασσικη βλαβη. Ειναι λιγο τσιμπημενη η τιμη..Μπορει να ζητησει σχεδον οτι θελει γιατι ενας καινουριος της ψιλοπροκοπης παει κανα 3μισαρι χιλιαρικα..Εχει κ φτηνοτερους βεβαια δε ξερω αν αξιζουν.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Give-me-a-hit είπε

Έχουμε έναν καυστήρα στην οικοδομή που χάλασε

καυστήρας Αυτός χάλασε  ?

Spoiler

image.jpeg.5334b02b4a87bf7109bbda9761dda919.jpeg

η αυτός λέβητας ?

Spoiler

image.jpeg.c6acec27a9d38962dd237b011b415248.jpeg

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, hp8 είπε

καυστήρας Αυτός χάλασε  ?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.jpeg.5334b02b4a87bf7109bbda9761dda919.jpeg

η αυτός λέβητας ?

Απόκρυψη περιεχομένων

image.jpeg.c6acec27a9d38962dd237b011b415248.jpeg

Φίλε είναι ένα μεγάλο πράγμα, φαντάσου το 2 επί 2. Και είχε ξανά τρυπήσει πριν 5 χρόνια και πάλι έγινε επισκευή 

Δημοσ.
1 minute ago, Give-me-a-hit said:

Φίλε είναι ένα μεγάλο πράγμα, φαντάσου το 2 επί 2. Και είχε ξανά τρυπήσει πριν 5 χρόνια και πάλι έγινε επισκευή 

πριν 5 ξανατρύπησε και επισκευάστηκε.

πριν πόσα χρόνια πρωτομπήκε και δούλεψε; 25; 35;

Δημοσ.
On 04/09/2024 at 16:51, greekfragma said:

πριν 5 ξανατρύπησε και επισκευάστηκε.

πριν πόσα χρόνια πρωτομπήκε και δούλεψε; 25; 35;

On 04/09/2024 at 16:49, Give-me-a-hit said:

μια χαρά απαντάς σε άλλα θέματα αλλά απάντηση σε όσα ρωτάμε στο δικό σου αγνοείται....

γιατί δεν θες να πεις πόσα χρόνια έχει στο κεφάλι ο λέβητας;

Δημοσ.

Βρες άλλον τεχνικό και ρώτα το κόστος για να κάνεις σύγκριση, δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρεις αξιόπιστη απάντηση σε αυτό. Την τιμή στην είπε ήδη ο μάστορας. 

Για εμένα αν δεν θέλετε να δώσετε λεφτά, είναι παλιός ο καυστήρας αλλάξτε το τελείως με καινούργιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, greekfragma είπε

μια χαρά απαντάς σε άλλα θέματα αλλά απάντηση σε όσα ρωτάμε στο δικό σου αγνοείται....

γιατί δεν θες να πεις πόσα χρόνια έχει στο κεφάλι ο λέβητας;

λοιπον τελικα ηρθε ο μαστορας. ο καυστηρας ειχε ξανα-επισκευαστει πριν 5 χρονια για τρυπες για 450 ευρω.

Τωρα ζητησε 600. Τελικα οι τρυπες ηταν 4, και απο μπροστα και απο πισω (ειναι του 2007). Και μαντεψε τι εγινε, αδειασε ολο το νερο στο υπογειο και πλημμύρισαν 10 αποθηκες επειδη δεν εχουμε τρυπα να φευγουν τα νερα. ημασταν με τους κουβαδες και αδειαζαμε τα νερα...

Γενικα εγινε μεγαλη ζημια αλλα το προλαβαμε και τωρα ολα στεγνωσαν. Φτιαχτηκε ο καυστηρας και θα δουλεψει για πολλα ακομα χρονια , τουλαχιστον 5 μας ειπε. 

Για αγορα νεου, μας ειπαν 2500 χιλιαρικα και κανα χιλιαρικο ακομα η μεταφορα τοποθετηση και να φυγει ο παλιος.

ρωτησα επισης αν μας συμφερει να αλλαξουμε σε ατομικο, μας ειπε κατηγορηματικα ΟΧΙ, οτι δεν θα γινει ποτε η αποσβεση και συμφερει να εχουμε ολη η οικοδομη.

αυτα.

5 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Βρες άλλον τεχνικό και ρώτα το κόστος για να κάνεις σύγκριση, δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρεις αξιόπιστη απάντηση σε αυτό. Την τιμή στην είπε ήδη ο μάστορας. 

Για εμένα αν δεν θέλετε να δώσετε λεφτά, είναι παλιός ο καυστήρας αλλάξτε το τελείως με καινούργιο. 

φιλε το προβλημα ειναι οτι υπαρχουν καποιοι στην οικοδομη που θελουν να πληρωνουν τον ιδιο τεχνιτη. Δεν τους αρεσουν οι αλλαγες γιατι σκεφτονται οτι στην αναγκη αυτος θα ερθει να μας σωσει.

Επεξ/σία από Give-me-a-hit
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Give-me-a-hit είπε

λοιπον τελικα ηρθε ο μαστορας. ο καυστηρας ειχε ξανα-επισκευαστει πριν 5 χρονια για τρυπες για 450 ευρω.

Τωρα ζητησε 600. Τελικα οι τρυπες ηταν 4, και απο μπροστα και απο πισω (ειναι του 2007). Και μαντεψε τι εγινε, αδειασε ολο το νερο στο υπογειο και πλημμύρισαν 10 αποθηκες επειδη δεν εχουμε τρυπα να φευγουν τα νερα. ημασταν με τους κουβαδες και αδειαζαμε τα νερα...

Γενικα εγινε μεγαλη ζημια αλλα το προλαβαμε και τωρα ολα στεγνωσαν. Φτιαχτηκε ο καυστηρας και θα δουλεψει για πολλα ακομα χρονια , τουλαχιστον 5 μας ειπε. 

Για αγορα νεου, μας ειπαν 2500 χιλιαρικα και κανα χιλιαρικο ακομα η μεταφορα τοποθετηση και να φυγει ο παλιος.

ρωτησα επισης αν μας συμφερει να αλλαξουμε σε ατομικο, μας ειπε κατηγορηματικα ΟΧΙ, οτι δεν θα γινει ποτε η αποσβεση και συμφερει να εχουμε ολη η οικοδομη.

αυτα.

φιλε το προβλημα ειναι οτι υπαρχουν καποιοι στην οικοδομη που θελουν να πληρωνουν τον ιδιο τεχνιτη. Δεν τους αρεσουν οι αλλαγες γιατι σκεφτονται οτι στην αναγκη αυτος θα ερθει να μας σωσει.

Είναι μαντεμενιο το καζάνι ; 

Εάν έχετε τη μελέτη του μηχανολόγου από τη άδεια οικοδομής  πάρε μια προσφορά για καζάνι μόνο .

Δημοσ.
3 ώρες πριν, meletis_m είπε

Είναι μαντεμενιο το καζάνι ; 

Εάν έχετε τη μελέτη του μηχανολόγου από τη άδεια οικοδομής  πάρε μια προσφορά για καζάνι μόνο .

ιταλικο μοντελο 2007, απο μεσα μοιαζει με μαντεμι ναι

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Give-me-a-hit είπε

αυτα.

Καλά αυτά είναι κλασσικά προβλήματα. Ας αναλάβει ο διαχειριστής να βρει μάστορα και να παρει προσφορές, το αν γκρινιάζουν κάποιοι δεν έχει σημασία. Εγώ πάντως θα σκεφτούν σοβαρά αλλαγή, κάτι μου λέει ότι πέσατε σε ελαττωματική παρτίδα η κακη μάρκα, με δύο επισκευές ήδη έχετε φτάσει σε κόστος το 1/3 ενός καινούργιου. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mariosnik_ είπε

Καλά αυτά είναι κλασσικά προβλήματα. Ας αναλάβει ο διαχειριστής να βρει μάστορα και να παρει προσφορές, το αν γκρινιάζουν κάποιοι δεν έχει σημασία. Εγώ πάντως θα σκεφτούν σοβαρά αλλαγή, κάτι μου λέει ότι πέσατε σε ελαττωματική παρτίδα η κακη μάρκα, με δύο επισκευές ήδη έχετε φτάσει σε κόστος το 1/3 ενός καινούργιου. 

φιλε το φτιαχνουμε τελευταια φορα. μετα θα σκεφτούμε σοβαρα να το γυρίσουμε σε ατομικο ολοι μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...