Xristina118 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα! Σύντομα μετακομίζω και πρέπει να επιλέξω εταιρία για το ρεύμα καθώς έχω δικό μου ρολοι. Όσο κοιτάω online μου βγαζει οτι αυτην την χρονικη στιγμή (Σεπτέμβρης 2024) τρέχει μια προσφορά στην Ηρων με κίτρινο τιμολόγιο. Αν εχει κάποιος να μου προτείνει κάτι καλύτερο ή αν έχει κακή εμπειρία με την εταιρία να μου το επισημάνει. Γενικα οποιαδηποτε εμπειρια έχετε είτε καλή η κακη με καποιον παροχο θα με βοηθουσε.Επίσης δεν σπουδαζω πλέον οπότε δεν μπορώ να επωφεληθω απο κάποιες φοιτητικες προσφορές που βγαίνουν αυτην την περίοδο.
Dinos1973 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 24 minutes ago, Xristina118 said: Καλησπέρα! Σύντομα μετακομίζω και πρέπει να επιλέξω εταιρία για το ρεύμα καθώς έχω δικό μου ρολοι. Όσο κοιτάω online μου βγαζει οτι αυτην την χρονικη στιγμή (Σεπτέμβρης 2024) τρέχει μια προσφορά στην Ηρων με κίτρινο τιμολόγιο. Αν εχει κάποιος να μου προτείνει κάτι καλύτερο ή αν έχει κακή εμπειρία με την εταιρία να μου το επισημάνει. Γενικα οποιαδηποτε εμπειρια έχετε είτε καλή η κακη με καποιον παροχο θα με βοηθουσε.Επίσης δεν σπουδαζω πλέον οπότε δεν μπορώ να επωφεληθω απο κάποιες φοιτητικες προσφορές που βγαίνουν αυτην την περίοδο. Μακρυα απο τα κιτρινα τιμολογια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα