Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω ένα bmw του 1986 εδώ και 7 χρόνια στην αυλή μου και μου πιάνει και τον χώρο .

Το έχω νόμιμα σε προσωρινή ακινησία.

Μου το ζήτησε κάποιος και θέλει κανονική μεταβίβαση. Δίνει 200€.

Μια κουβέντα είπαμε αλλά αμέσως αμέσως προκύπτουν τα τέλη κυκλοφορίας 250€. Ίσως ΑΦΟΥ θέλει κανονική μεταβίβαση, τα εννοεί extra πληρωμή δική του.

Η άλλη εναλλακτική είναι απόσυρση ανακύκλωση αλλά νομίζω πάει με το βάρος 50-60€ ? Υποθέτω ότι δεν πληρώνεις τέλη και λοιπά έξοδα?

Ποια είναι η καλύτερη λύση?

Μήπως μου διαφεύγει κάτι?

ΥΓ. Το 2017 που πέθανε ο πατέρας μου έκανα μεταβίβαση λόγω θανάτου και κατευθείαν προσωρινή ακινησία.

Την άδεια κυκλοφορίας όμως ΔΕΝ βρίσκω. Υπήρχε υποχρέωση να παραδοθεί ΜΑΖΙ με τις πινακίδες?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
  • Moderators
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έχω ένα bmw του 1986 εδώ και 7 χρόνια στην αυλή μου και μου πιάνει και τον χώρο .

Το έχω νόμιμα σε προσωρινή ακινησία.

Μου το ζήτησε κάποιος και θέλει κανονική μεταβίβαση. Δίνει 200€.

Μια κουβέντα είπαμε αλλά αμέσως αμέσως προκύπτουν τα τέλη κυκλοφορίας 250€. Ίσως ΑΦΟΥ θέλει κανονική μεταβίβαση, τα εννοεί extra πληρωμή δική του.

Η άλλη εναλλακτική είναι απόσυρση ανακύκλωση αλλά νομίζω πάει με το βάρος 50-60€ ? Υποθέτω ότι δεν πληρώνεις τέλη και λοιπά έξοδα?

Ποια είναι η καλύτερη λύση?

Μήπως μου διαφεύγει κάτι?

ΥΓ. Το 2017 που πέθανε ο πατέρας μου έκανα μεταβίβαση λόγω θανάτου και κατευθείαν προσωρινή ακινησία.

Την άδεια κυκλοφορίας όμως ΔΕΝ βρίσκω. Υπήρχε υποχρέωση να παραδοθεί ΜΑΖΙ με τις πινακίδες?

Ναι μαζί με της πινακίδες λογικά την παρεδωσες

Κάνα 200-300 θα τα πάρεις αν τι στείλεις για ανακύκλωση (αυτοί πάντα να ξες από ότι πούνε έστω 50 ευρώ πάνω τους περνει να δώσουν)

Εξήγησε στον αγοραστή ότι αν θέλει μεταβίβαση θα πρέπει να επωμιστει όλα τα έξτρα κοστοι (τελοι, κτεο κτλ)

Το μοντέλο είναι μήπως και αξίζει κάτι παραπάνω?

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Μεταβίβαση ή απόσυρση;
Δημοσ.

αν εχεις χρονο και θες να βγαλεις χρηματα απο το οχημα προχωρα σε πωληση. Πιστευω 200 ευρ ειναι ξεφτυλα ποσο. Υπαρχει τελευταια πολυ μεγαλο ενδιαφερον για παλια ιχ (πριν το 1990) και υπαρχουν γκρουπακια στο φεις. Αρκει το οχημα τοσο μοτερικα οσο και εξωτερικα να μην ειναι τελειως χρεπι. Εχω δει οχηματα με εκατομμυρια πωλησεις (αρα οχι συλλεκτικα) να τα αγοραζουν απο 1500 ευρ. Ψαξε γκρουπακια στο φεις. Προφανως θα πρεπει να βαγλεις χαρτια και να δωσεις για ενα βασικο σερβις (π.χ μπαταρια, υγρα λαστιχα κτλ) ζητα προσφορα και για τα 2 απο συνεργειο και απο καποιο μεσολαβητη (ή ψαξε εσυ μονος για τα χαρτια)

Αν δε θες να ασχοληθεις/δεν εχεις χρονο παρε τηλ σε οσα κεντρα ανακυκλωσης υπαρχουν στη περιοχη σου γιατι εχουν διαφορες τοσο στη τιμη οσο και σε διαφορα αλλα:

αν το οχημα μπορει να παει μεχρι εκει σιγουρα θα παρεις πανω απο 200 ευρ. Αν αυτοι θα ερθουν να στο παρουν προφανως τα χρηματα που θα παρεις λιγοστευουν.

Υπαρχουν κεντρα που μπορουν να σου δωσουν μεμονομενα μερη του ιχ που μπορουν να πιασουν καποια χρηματα πριν παει στη πρεσσα (ραδιο/προφυλακτηρες/ζαντες συνηθως) και αλλα κεντρα απλως δεν ασχολιουνται

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ulalume είπε

Ειναι σε κατασταση να περασει κτεο για να γινει μεταβίβαση;

Σωστό!

Υπάρχει υποχρέωση εντός 15 ημέρων !

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ulalume είπε

Ειναι σε κατασταση να περασει κτεο για να γινει μεταβίβαση;

Δεν χρειάζεται να είναι επιτυχές το πέρασμα απο το κτέο,και με χαρτί για απαίτηση για επανεξέταση σε ένα μήνα γίνεται η μεταβίβαση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Δεν χρειάζεται να είναι επιτυχές το πέρασμα απο το κτέο,και με χαρτί για απαίτηση για επανεξέταση σε ένα μήνα γίνεται η μεταβίβαση.

Δεν το ήξερα ότι πάει κι έτσι. Μια χαρά 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

ΠΡΩΤΑ πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ και ΜΕΤΑ να γίνει η μεταβίβαση.

Δημοσ.
Στις 5/9/2024 στις 9:15 ΠΜ, vamvakoolas είπε

αν εχεις χρονο και θες να βγαλεις χρηματα απο το οχημα προχωρα σε πωληση. Πιστευω 200 ευρ ειναι ξεφτυλα ποσο. Υπαρχει τελευταια πολυ μεγαλο ενδιαφερον για παλια ιχ (πριν το 1990) και υπαρχουν γκρουπακια στο φεις. Αρκει το οχημα τοσο μοτερικα οσο και εξωτερικα να μην ειναι τελειως χρεπι. Εχω δει οχηματα με εκατομμυρια πωλησεις (αρα οχι συλλεκτικα) να τα αγοραζουν απο 1500 ευρ. Ψαξε γκρουπακια στο φεις. Προφανως θα πρεπει να βαγλεις χαρτια και να δωσεις για ενα βασικο σερβις (π.χ μπαταρια, υγρα λαστιχα κτλ) ζητα προσφορα και για τα 2 απο συνεργειο και απο καποιο μεσολαβητη (ή ψαξε εσυ μονος για τα χαρτια)

Αν δε θες να ασχοληθεις/δεν εχεις χρονο παρε τηλ σε οσα κεντρα ανακυκλωσης υπαρχουν στη περιοχη σου γιατι εχουν διαφορες τοσο στη τιμη οσο και σε διαφορα αλλα:

αν το οχημα μπορει να παει μεχρι εκει σιγουρα θα παρεις πανω απο 200 ευρ. Αν αυτοι θα ερθουν να στο παρουν προφανως τα χρηματα που θα παρεις λιγοστευουν.

Υπαρχουν κεντρα που μπορουν να σου δωσουν μεμονομενα μερη του ιχ που μπορουν να πιασουν καποια χρηματα πριν παει στη πρεσσα (ραδιο/προφυλακτηρες/ζαντες συνηθως) και αλλα κεντρα απλως δεν ασχολιουνται

αν ομως ειναι παρατημενο 7 χρονια δεν εχει μεγαλη υπεραξια.

αυτος που το αγοραζει πρεπει να δωσει πολλα χρηματα για να το κανει λειτουργικο ή να τα δωσει ο ts για να ανεβασει την τιμη.

Αυτο που πρεπει να ζητησει ο gregonymo στον αγοραστη ειναι 250+ ολα τα εξοδα αλλιως δεν αξιζει η πωληση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...