Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εδώ και ένα μήνα και δεν έχω βρει λύση όπου κι αν εχω απευθυνθεί και ελπίζω ειλικρινά κάποιος από εσάς να μπορεί να βοηθήσει.
Έχω ένα eshop εδώ και 3 μήνες, έφτιαξα το επαγγελματικό προφίλ μου στο instagram και είχα το σύνδεσμο περασμένο στο bio του instagram.
Ξαφνικά πριν ένα μήνα, μου έστειλαν φίλοι και συγγενείς ότι το facebook τους είχε κατεβάσει τη δημοσίευση που είχαν κάνει 2 μήνες πριν και αφορούσε το eshop μου. 
Μετά από 2 μέρες ξεκινάνε τα προβλήματα στο instagram μου. Μου καταργούν τον σύνδεσμο από το προφίλ, μου κατεβάζουν ότι stories είχα κάνει με link του site, δεν με αφήνουν να κάνω διαφήμιση με κουμπί προτροπής στο eshop και τέλος σε ερώτηση πελάτη αν έχω site, δεν με άφηνε το instagram να απαντήσω ότι ναι, το eshop μου είναι www.juvel.gr
Επισυνάπτω screenshot το μήνυμα που μου βγάζει κάθε φορά που επιχειρώ να γράψω το link. 
Δεν έχω καταφέρει να συνομιλήσω με κάποιον στον instagram αλλά καταλαβαίνω πως δεν έχει να κάνει με αναφορά στο προφίλ μου (καθώς δουλεύει κανονικά κατά τ' άλλα το προφίλ + ότι σύνδεσμο άλλου site με αφήνει να περάσω κανονικά στο bio) 
Έχει κάποιος κάποια ιδέα να με βοηθήσει τι μπορεί να φταίει;; Ο μόνος τρόπος διαφήμισης που έχω για μια τόσο νέα επιχείρηση είναι τα social και πραγματικά δε μπορώ να δουλέψω!! 

IMG_6983 (1).jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις παρατηρεί o αλγόριθμος του facebook και του instagram, ότι κάποιος ανεβάζει συνεχώς τα ίδια link μέσα σε post του,  αντιλαμβάνεται ότι ο χρήστης το κάνει για διαφημιστικούς λόγους παράδειγμα σε όλα τα post του συμπεριλαμβάνει συνέχεια το link του website του,   τότε ορίζει αυτό το link ως spam και αφαιρεί όλα τα post.

Έτσι κερδίζει διπλά,  πρώτα αναγκάζει τον χρήστη να πληρώσει για διαφημιστική καμπάνια,  και φυσικά προφυλάσσει και το περιεχόμενο του γιατι αλλιώς το facebok θα είχε ως ροή ατέλειωτα "διαφημιστικά"  προς links  posts.   Βάζει τώρα πια ανα κάθε ένα post διαφημίσεις,  αν ειναι και διαφημιστικά τα ενδιάμεσα posts απο τους όλους τουςusers ,  απελπιζονται οι άνθρωποι  και το παρατάνε.......

Επεξ/σία από odys03
Δημοσ.

Καλημέρα και σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Είχα ανεβάσει λιγότερα από 10 stories με link του eshop (σε διάστημα 1-1,5 μήνα) και παράλληλα όλο το διάστημα έτρεχα διαφημίσεις επί πληρωμή οι οποίες είχαν προτροπή προς το insta profile και όχι στο eshop. Επίσης ο λογαριασμός μου είναι επαγγελματικός, προφανώς και θα ανεβάζω link για διαφημιστικούς λόγους. Δεν το υπολογίζει αυτό το instagram από ένα επαγγελματικό προφίλ; Όλο αυτό το διάστημα δεν έχει κερδίσει από εμένα λεφτά αλλά χάνει γιατί δε με αφήνει να κάνω διαφημίσεις 😏  Με το fb δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα, δεν ανεβάζω, κατέβασε τη δημοσίευση από 4 άτομα που κοινοποίησαν το eshop όταν άνοιξα, δε το βρίσκω τόσο τραγικό για να χαρακτηριστεί σπαμ. Αλλά το θέμα είναι τώρα πως λύνεται αυτό και πως φροντίζω όταν λυθεί να μη ξαναγίνει...

Δημοσ.

Στα link έβαζες το https://www.juvel.gr ή το https://juvel.gr; Μια πολύ γρήγορη σκέψη είναι ότι μπορεί και να έκαναν report/block λόγω του ότι το www.juvel.gr καταλήγει σε error 500 και όχι σε κάποια σελίδα, μπορεί και όχι βέβαια.
Η πρώτη εξήγηση πάντως μου φαίνεται πιο πιθανή..
Αυτό που μπορείς να κάνεις για αρχή είναι να πας στο https://developers.facebook.com/tools/debug/ να βάλεις το link σου και όταν βγάλει το "We can't review this website because the content doesn't meet our Community Standards. If you think this is a mistake, please let us know." να πατήσεις πάνω στο link του Let us now και να στείλεις ένα μήνυμα στο support με την ελπίδα ότι θα το κάνουν πάλι review.

• Like 1
Δημοσ.

Να είμαι ειλικρινής δε θυμάμαι αν έβαζα το www μπροστά, αλλά πιθανόν και να το έκανα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμβουλή σου, το έκανα και ελπίζω να πιάσει!! 😊

Δημοσ.
11 minutes ago, Martsy said:

Να είμαι ειλικρινής δε θυμάμαι αν έβαζα το www μπροστά, αλλά πιθανόν και να το έκανα.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμβουλή σου, το έκανα και ελπίζω να πιάσει!! 😊

Καλό θα ήταν να διορθώσεις αυτό το πρόβλημα. Μίλα με τον τεχνικό που σου ανέβασε το site.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, hawkpilot είπε

Καλό θα ήταν να διορθώσεις αυτό το πρόβλημα. Μίλα με τον τεχνικό που σου ανέβασε το site.

Τώρα κατάλαβα και είδα ότι δεν μπαίνει στο site αν βάλεις μπροστά το www.
Γιατί εγώ το είχα αποθηκευμένο και έμπαινα αυτόματα. Ευχαριστώ πολύ του έστειλα ήδη μήνυμα να το δούμε!! 

Παρ' όλα αυτά ο σύνδεσμος που μου καταργούν από το instagram όπως φαίνεται και στη πρώτη φωτογραφία, είναι το juvel.gr σκέτο.
Προσπάθησα να γράψω juvel.gr στο ινσταγραμ τώρα που είδα ότι το www έχει θέμα και μια δουλεύει, μια όχι, και πάλι έβγαλε το ίδιο μήνυμα παρ' όλο που δεν είχα το www

Δημοσ.
1 hour ago, Martsy said:

Τώρα κατάλαβα και είδα ότι δεν μπαίνει στο site αν βάλεις μπροστά το www.
Γιατί εγώ το είχα αποθηκευμένο και έμπαινα αυτόματα. Ευχαριστώ πολύ του έστειλα ήδη μήνυμα να το δούμε!! 

Παρ' όλα αυτά ο σύνδεσμος που μου καταργούν από το instagram όπως φαίνεται και στη πρώτη φωτογραφία, είναι το juvel.gr σκέτο.
Προσπάθησα να γράψω juvel.gr στο ινσταγραμ τώρα που είδα ότι το www έχει θέμα και μια δουλεύει, μια όχι, και πάλι έβγαλε το ίδιο μήνυμα παρ' όλο που δεν είχα το www

Κάποιοι browsers/ιστοσελίδες παρόλο που δείχνουν το όνομα του site χωρίς το www, το περιλαμβάνουν (οπτικά το εξαφανίζουν). Μπορεί να φαίνεται ότι δεν έχει σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις αλλά για παν ενδεχόμενο διόρθωσέ το.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, hawkpilot είπε

Κάποιοι browsers/ιστοσελίδες παρόλο που δείχνουν το όνομα του site χωρίς το www, το περιλαμβάνουν (οπτικά το εξαφανίζουν). Μπορεί να φαίνεται ότι δεν έχει σχέση με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις αλλά για παν ενδεχόμενο διόρθωσέ το.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι που ασχολήθηκες, με βοήθησε πολύ το σχόλιο σου, του το είπα του τεχνικού μου ότι κάποιες φορές δε λειτουργεί το www (γιατί όντως τη μια φορά έβγαλε error και την επόμενη  μπήκε) και είπε πως θα στείλει email σ' αυτούς που φιλοξενούν το server (αν κατάλαβα καλά) να το δουν το θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...