Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εαν γνωριζει καποιος, εχω εναν συναδερφο στην δουλεια ο οποιος εισπρατει χρηματα απο google ads στον revolut λογαριασμο του.
Ειναι δυνατον η εfορια να μπορει να δει αυτα τα χρηματα? Εαν τα χαλαει με την καρτα της revolut, λογικα αυτες οι κινησεις δεν φαινονται?

Ειχαμε μια διαφωνια, γι αυτο και ζηταω τα φωτα σας. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Panos_liquid είπε

Καλησπερα σε ολους,

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση εαν γνωριζει καποιος, εχω εναν συναδερφο στην δουλεια ο οποιος εισπρατει χρηματα απο google ads στον revolut λογαριασμο του.
Ειναι δυνατον η εfορια να μπορει να δει αυτα τα χρηματα? Εαν τα χαλαει με την καρτα της revolut, λογικα αυτες οι κινησεις δεν φαινονται?

Ειχαμε μια διαφωνια, γι αυτο και ζηταω τα φωτα σας. 

Μπορεί να ζητήσει τα στοιχεία και η Revolut να τα παραδώσει. Κάτι ακόμα αν χρησιμοποιεί τον απλό λογαριασμό της Revolut για επαγγελματική χρήση τότε μην του φανεί περίεργο κάποια στιγμή να του κλειδωθεί ο λογαριασμός.

• Like 2
Δημοσ.

Εμ, λογικο μου ακουγετε αυτο που λες, κ εγω το ιδιο ελεγα, οτι καπως θα μπορουν να το διασταυρωσουν.
Δεν τον χρησημοποιει για επαγγελματικη χρηση, απ οτι εχει πει τα ποσα ειναι 200-300 ευρω τον μηνα.

Καλα αν ηταν σαν να παιρνει μηνιατικο η πληρωμη σιγουρα θα ειχε γινει μαλακια ηδη :P

• Δημιουργία νέου...