Pintsie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα! Έχω ένα κατάστημα με ρούχα και θέλω να βρω -εάν υπάρχει- κάποιο πρόγραμμα/εφαρμογή που να δημιουργεί κωδικούς από μόνο του και να μπορώ να έχω εκεί μέσα από ποιον προμηθευτή είναι το κάθε ρούχο, την τιμή του και άλλα στοιχεία. Ξέρω σίγουρα ότι υπάρχει erp που το κάνει αυτό. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ excel και τα κάνω χειροκίνητα, πχ έχω γράψει ένα κατεβατό με κωδικούς πχ 4001001 που από 400 για παράδειγμα ξεκινούν οι μπλούζες, δίπλα τον κωδικό του προμηθευτή, τιμή χωρίς φπα κτλ κτλ. Απλά, στην αρχή με βόλευε γιατί ήταν λίγοι οι κωδικοί, τώρα που έχω πιο πολλούς, είναι διάσπαρτα και χάνεται η μπάλα.
makiss8 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου πρεπει να βρεις εναν προγραμματιστη, να σου στησει μια βαση δεδομενων με πινακες να υπαρχουν τα παντα ολη η πληροφορια και με μια απλη αναζητηση να βρισκεις αυτο που θελεις, ολα γινονται αλλα κατι ετοιμο και δωρεαν ΔΕΝ νομιζω να βρεις
jimakos00 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πολύ "μπακαλίστικο" αυτό. Για σωστή δουλειά πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Με αυτό που κάνεις θα δημιουργήσεις ένα χάος και μετά άντε να το συμμαζέψεις. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από jimakos00
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα