ribo7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Αποφάσισα να καθαρίσω μια παλιά αποθηκούλα που έχω γεμάτη με παλιές συσκευές, από CRT monitor του 1998, τηλέφωνα παντόφλες, scanners που δε δουλεύουν, παλιά modems από παρόχους, μέχρι καλώδια, αντάπτορες, κλπ. Αν τα πάω σε κάποιο ιδιωτικό κέντρο ανακύκλωσης (περιοχή Λαμίας), θα πιάσουν τίποτα? Βλέπω και ο Κωτσόβολος έχει ανακύκλωση αλλά θα ασχοληθεί με τόσο παλιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μην περιμένεις να βγάλεις ούτε μισό ευρώ από αυτά. Πήγαινέ τα σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών που έχει ανακύκλωση, και αυτό ήταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Ναι αυτό, από μια εταιρεία ανακύκλωσης που ρώτησα, 0.05€/κιλό μου είπαν. Δε περίμενα να βγάλω κάτι, να τα ξεφορτωθώ θέλω απλά ρώτησα μη τυχόν υπάρχει και καμιά άλλη λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μακιαβέλλι Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 6 hours ago, ribo7 said: Αποφάσισα να καθαρίσω μια παλιά αποθηκούλα που έχω γεμάτη με παλιές συσκευές, από CRT monitor του 1998, τηλέφωνα παντόφλες, scanners που δε δουλεύουν, παλιά modems από παρόχους, μέχρι καλώδια, αντάπτορες, κλπ. Αν τα πάω σε κάποιο ιδιωτικό κέντρο ανακύκλωσης (περιοχή Λαμίας), θα πιάσουν τίποτα? Βλέπω και ο Κωτσόβολος έχει ανακύκλωση αλλά θα ασχοληθεί με τόσο παλιά? Μπαμπά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα