akarthis Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Καλημερα, Η τηλεοραση μου (2018) αρχισε να κλαταρει χθες, οποτε ξεκινω τη διαδικασια αναζητησης νεας. Δεν εχω καμια γνωση σε τηλεορασεις. Διαθέσιμο budget: 1500 Απόσταση και γωνία θέασης: 3 με 4 μετρα Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: ταινιες, σειρες (torrent και πλατφορμες(netflιx κτλ) , ps5 . προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): 55 και πανω Έχουμε κάποιον περιορισμό λόγω πεθεράς/ χώρου/διάταξης/ μεγέθους επίπλων: οχι Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): smart(?) Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Οχι Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): οχι (εχω κατι πιστωτικα σε κωτσοβολο.) Ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου https://www.skroutz.gr/s/53403920/LG-Smart-Tileorasi-55-4K-UHD-OLED-OLED55C46LA-HDR-2024.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα