whitesnake Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα σε όλους, έχω έναν Xerox C235 και έχουν τελειώσει τα toner. Δεν βλέπω κάποια λύση σε συμβατά, ενώ τα αυθεντικά κοστίζουν στην καλύτερη περίπτωση 240 € το σετ, ποσό που μου φαίνεται υπερβολικό. Γνωρίζει κάποιος κάτι διαφορετικό; Υπάρχει τρόπος να βρω φθηνότερα αναλώσιμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δεν υπαρχουν ακομα συμβατα για τους τελευταιους xerox, πιθανον βγουν στο μελλον, αγνωστο ποτε. Μαλλον επρεπε να το εχεις υπολογισει αυτο πριν τον αγορασεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeole Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Όντως, έχει δίκιο ο φίλος μας ο lector. Η μόνη ελπίδα είναι η αναζήτηση στο εξωτερικό, με αμφίβολα φυσικά αποτελέσματα ΚΑΙ για την εύρεση ΚΑΙ (κυρίως) για την ποιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whitesnake Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δεν τον αγόρασα. Μου τον έδωσαν, αφού δεν τον χρησιμοποιούσαν λόγω ακριβών αναλωσίμων! Θα μπει στην αποθήκη για λίγο καιρό, μήπως και εμφανιστεί κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marryjanes Δημοσ. Πέμπτη στις 08:39 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 08:39 πμ He wasn't sold to me. They were not utilizing it because of the expensive consumables, so they handed it to me! Just in case something comes up, it will be put into storage for a time. escape road Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα