escalator333 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος από εσάς τελευταία(φέτος) έχει αγοράσει NBA League Pass με ip άλλης χώρας για να του βγει το πακέτο φθηνότερα. Προσπάθησα να το κάνω με τούρκικο ip αλλά δεν μου δέχτηκε την πληρωμή με revolut. Υπάρχει κάποιος που έχει αντιστοιχη εμπειρία ή να το έχει καταφέρει κ να του δουλέψει? Ευχαριστω
ekrepali Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2024 Aν έχεις Cosmote ID, περίμενε μέχρι τέλη Σεπτέμβρη (μετά τις 21/9) να δεις τι προσφορά θα βγάλει για την επόμενη σεζόν. Η τιμή που βλέπεις τώρα δε περιλαμβάνει την επόμενη σεζόν... https://support.watch.nba.com/hc/en-us/articles/4411034289559-League-Pass-with-Cosmote https://www.cosmotetv.gr/portal/nba
kotsonatos04 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 4/9/2024 στις 1:00 ΠΜ, escalator333 είπε Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος από εσάς τελευταία(φέτος) έχει αγοράσει NBA League Pass με ip άλλης χώρας για να του βγει το πακέτο φθηνότερα. Προσπάθησα να το κάνω με τούρκικο ip αλλά δεν μου δέχτηκε την πληρωμή με revolut. Υπάρχει κάποιος που έχει αντιστοιχη εμπειρία ή να το έχει καταφέρει κ να του δουλέψει? Ευχαριστω Είχα για 5 χρόνια μέσω Ινδίας και το έκοψα πριν από 2 χρόνια. Το κόστος ήταν 1.2€/μηνα την τελευταία χρονιά και ήθελε να τρέχει VPN για να παίξει. Τη σεζόν 22-23 που αγόρασα μέσω COSMOTE tv discount, απαιτούνταν και η «τοποθεσία» για να δεις από φορητή συσκευή, όποτε δεν θα παίζει σε κινητό. Σε android tv δεν ξέρω πλέον πως λειτουργεί. Από πέρσι το παράτησα και βρήκα άλλους τρόπους, η τιμή ανέβηκε και βαρέθηκα να παλεύω με τα προβλήματα της εφαρμογής.
bata Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 VPN μέσω Τουρκίας, πέρσυ βγήκε 24 ευρώ περίπου η χρονιά, όμως 3 παράλληλες συσκευές. Από browser θέλει μόνο όταν κάνεις log in να έχεις VPN, μετά το απενεργοποιείς. Από android app έκανες μία φορά με VPN και μετά κάτι cacheαρε και δε ξαναζήταγε ποτέ.
madboy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 8 hours ago, bata said: VPN μέσω Τουρκίας, πέρσυ βγήκε 24 ευρώ περίπου η χρονιά, όμως 3 παράλληλες συσκευές. Από browser θέλει μόνο όταν κάνεις log in να έχεις VPN, μετά το απενεργοποιείς. Από android app έκανες μία φορά με VPN και μετά κάτι cacheαρε και δε ξαναζήταγε ποτέ. Πώς πλήρωσες; Με ελληνική κάρτα δεν παίζει και ο φίλος πιο πάνω λέει ούτε με Revolut δεν τα κατάφερε.
bata Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Πέρσυ 21 ευρώ μέσω revolut (το τσέκαρα), φέτος δεν έχω αγοράσει ακόμα, βλέπω οτι ειναι στις 840 λίρες, περίπου 22 ευρώ δηλαδή. 1
madboy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 11 hours ago, bata said: Πέρσυ 21 ευρώ μέσω revolut (το τσέκαρα), φέτος δεν έχω αγοράσει ακόμα, βλέπω οτι ειναι στις 840 λίρες, περίπου 22 ευρώ δηλαδή. Η τιμή στις 840 λιρες είναι πολύ καλή. Εδώ ζητάνε 90 ευρώ. Επειδή δεν εχω Revolut θα χρησιμοποιησω ενός φίλου την κάρτα. Απλά με παρεξένεψε το γεγονός οτι στον φίλο που άνοιξε το θέμα, δεν μπόρεσε να πληρώσει με Revolut.
escalator333 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 16/9/2024 στις 1:35 ΠΜ, bata είπε VPN μέσω Τουρκίας, πέρσυ βγήκε 24 ευρώ περίπου η χρονιά, όμως 3 παράλληλες συσκευές. Από browser θέλει μόνο όταν κάνεις log in να έχεις VPN, μετά το απενεργοποιείς. Από android app έκανες μία φορά με VPN και μετά κάτι cacheαρε και δε ξαναζήταγε ποτέ. Θα προσπαθήσω ξανά να δω με revolut αν γινεται. VPN εχω μονο στο λαπτοπ το Nordvpn με συνδρομη. Στο κομματι του android app κολλαω λιγο. Εχω android phone κ android smart tv. Για παραδειγμα πες οτι καταφερνω και αγοράζω με τουρκικο vpn την συνδρομη μεσω λαπτοπ. Στο τηλεφωνο κανω login κ πρεπει να παιξω με vpn αι απο εκει? Ρωταω επειδη δεν εχω δουλεψει ποτε vpn στο κινητο. Υπαρχει δωρεαν vpn app για android που παιζει να κανει δουλεια?
kotsonatos04 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 @bata Σε φορητή συσκευή δεν σου ζητά να ενεργοποιήσεις την τοποθεσία για να παίξει;
escalator333 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, kotsonatos04 είπε @bata Σε φορητή συσκευή δεν σου ζητά να ενεργοποιήσεις την τοποθεσία για να παίξει; αυτό θέλω λίγο να ξεκαθαρίσω με τον φίλο @bata Εαν μας δωσει το knowhow πως θα παιξει στο κινητο να το δοκιμασω.
madboy Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2024 Εκανα προσπαθεια αγοράς μέσω Revolut με Vpn Τουρκίας και δεν προχώρησε η συναλλαγή. Αν δοκιμάσει κάποιος και καταφέρει να πληρώσει μεσω Revolut ας μας ενημερώσει.
ekrepali Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2024 On 07/09/2024 at 14:02, ekrepali said: Aν έχεις Cosmote ID, περίμενε μέχρι τέλη Σεπτέμβρη (μετά τις 21/9) να δεις τι προσφορά θα βγάλει για την επόμενη σεζόν. Η τιμή που βλέπεις τώρα δε περιλαμβάνει την επόμενη σεζόν... https://support.watch.nba.com/hc/en-us/articles/4411034289559-League-Pass-with-Cosmote https://www.cosmotetv.gr/portal/nba 71.99 "προσφορά" η cosmote... τζάμπα πράγμα. 🤡 🤣
madboy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2024 Τώρα το μόνο που απομένει ειναι η προσφορά έκπτωσης 50%. Πριν 2 χρόνια είχε δοθεί στην Black Friday και περυσι τα Χριστούγεννα. Σε συνδυασμό με την προσφορά της Cosmote θα πληρώσεις το 30% της αρχικής τιμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα