Προς το περιεχόμενο

Cosmote Douple Play με TV. Που πηγε το βασικο πακετο;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ηρθε η ωρα για ανανεωση. Εδινα 40 ευρω το μηνα για 200αρα, απεριοριστα, και βασικο πακετο τηλεορασης, 13 ευρω επιδοτηση απο το κρατος, δλδ κανονικα εβγαινε 53 ευρω.

Ερωτησεις :

1) Πλεον εχουν σταματησει οι επιδοτησεις;

2) Δε βλεπω πουθενα βασικο πακετο της Cosmote TV. Ολα εχουν ειτε το Cinema Pack, ειτε το Sports, ειτε το Full.

3) Η καλυτερη τιμη που βλεπω ειναι στα 45 ευρω χωρις τηλεοραση ( πραγμα δυσκολο ) και 50 ευρω με το Cinema Pack, το οποιο θα μου ειναι αχρηστο, αφου ταινιες δε βλεπω. Αλλα τα βασικα καναλια τα θελω, οπως και τα επιπλεον ντοκιμαντερ και παιδικα που εχει το βασικο πακετο.

Συνεχιζω με 50αρικο πλεον, δλδ 10 ευρω παραπανω το μηνα, για να εχω σχεδον τα ιδια πραγματα ή μπορω να βρω κατι καλυτερο αλλου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πληρώνω 49€ το μήνα για COSMOTE DOUBLE PLAY 50 UNL plus TV Full 24 μήνες (50mbps internet /τηλεφωνία/Full pack cosmote tv[είναι μέσα και όλα τα αθλητικά καναλια]) 

Αλλα το συμβόλαιο το έκανα περυσι

Για επιδοτήσεις δε ξέρω κατι

Επεξ/σία από MrGalaxy

1 hour ago, MrGalaxy said:

Εγώ πληρώνω 49€ το μήνα για COSMOTE DOUBLE PLAY 50 UNL plus TV Full 24 μήνες (50mbps internet /τηλεφωνία/Full pack cosmote tv[είναι μέσα και όλα τα αθλητικά καναλια]) 

Αλλα το συμβόλαιο το έκανα περυσι

Για επιδοτήσεις δε ξέρω κατι

Η επιδοτηση ηταν πριν 2 χρονια για να προωθησουν τις οπτικες ινες λογικα.

Εχω και την επιλογη να πεσω σε 100αρα και να δινω 43 ευρω το μηνα. Αλλα η 200αρα ειναι αλλη φαση.

Απλα δεν ξερω γιατι δεν υπαρχει πλεον το ENTRY πακετο στη Cosmote TV. Γιατι να πρεπει αναγκαστικα να παω σε επιπλεον πακετο, απο τη στιγμη που δε το χρειαζομαι; Με το Entry θα γλυτωνα 3-4 ευρω το μηνα.

Παρόμοια και εγώ με το κουπόνι είχα 100 Mbps και cinema pack με 40. Τέτοια τιμή δεν θα σου ξανακάνουν. Δυστυχώς έχεις και 200 mbps οπότε δε θα σε πιάσει το νέο κουπόνι που θα βγει σε λίγο καιρό.

Αυτό που μου πρότειναν να κάνω από τη εξυπηρέτηση ήταν αίτημα διακοπής για να με πάρουν τηλέφωνο και να δώσουν μια λίγο καλύτερη προσφορά στην ανανέωση. Και πράγματι έδωσαν καλύτερη τιμή... κατά 3-4 ευρώ ανά μήνα από τις τιμές καταλόγου. Δηλαδή όχι κάτι φοβερό.

Επι της ουσίας. Εγώ θα το ζήταγα τηλεφωνικά το entry pack και πιστεύω ότι θα στο δώσουν. Κάνε αν θες και αυτό με το αίτημα διακοπής. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι κάτι καθώς δεν κάνουν καμμία διακοπή χωρίς να σε ξαναπάρουν να το επιβεβαιώσουν. Μπορείς να το ρωτήσεις και στην εξυπηρέτηση.

Εναλλακτικά, αλλαγή παρόχου, αναμονή σοβαρής αντιπροσφοράς απο cosmote, σπάσιμο συμβολαίου στο νέο πάροχο για να επιστρέψεις κλπ. Αν έχεις την όρεξη να το "ρισκάρεις".

On 04/09/2024 at 15:52, Engimek said:

Παρόμοια και εγώ με το κουπόνι είχα 100 Mbps και cinema pack με 40. Τέτοια τιμή δεν θα σου ξανακάνουν. Δυστυχώς έχεις και 200 mbps οπότε δε θα σε πιάσει το νέο κουπόνι που θα βγει σε λίγο καιρό.

Αυτό που μου πρότειναν να κάνω από τη εξυπηρέτηση ήταν αίτημα διακοπής για να με πάρουν τηλέφωνο και να δώσουν μια λίγο καλύτερη προσφορά στην ανανέωση. Και πράγματι έδωσαν καλύτερη τιμή... κατά 3-4 ευρώ ανά μήνα από τις τιμές καταλόγου. Δηλαδή όχι κάτι φοβερό.

Επι της ουσίας. Εγώ θα το ζήταγα τηλεφωνικά το entry pack και πιστεύω ότι θα στο δώσουν. Κάνε αν θες και αυτό με το αίτημα διακοπής. Δεν χρειάζεται να φοβάσαι κάτι καθώς δεν κάνουν καμμία διακοπή χωρίς να σε ξαναπάρουν να το επιβεβαιώσουν. Μπορείς να το ρωτήσεις και στην εξυπηρέτηση.

Εναλλακτικά, αλλαγή παρόχου, αναμονή σοβαρής αντιπροσφοράς απο cosmote, σπάσιμο συμβολαίου στο νέο πάροχο για να επιστρέψεις κλπ. Αν έχεις την όρεξη να το "ρισκάρεις".

Όταν λες νέο κουπόνι που θα βγει σε λίγο καιρό;

Στις 6/9/2024 στις 8:25 ΠΜ, Witcher1st είπε

Όταν λες νέο κουπόνι που θα βγει σε λίγο καιρό;

Μιλάω για το νέο κουπόνι gigabit voucher που έρχεται σύντομα. Αλλά πρέπει να μην έχεις πάνω από 100 mbps ταχύτητα για να στο δώσουν. Γι' αυτό και είπα ότι δυστυχώς δε θα σε "πιάσει".

• Sad 1

2 hours ago, Engimek said:

Μιλάω για το νέο κουπόνι gigabit voucher που έρχεται σύντομα. Αλλά πρέπει να μην έχεις πάνω από 100 mbps ταχύτητα για να στο δώσουν. Γι' αυτό και είπα ότι δυστυχώς δε θα σε "πιάσει".

Τουλαχιστον ισως ριξουν και τις φουσκωμενες τιμες τωρα με τα κουπονια.. Θα δειξει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...