teot Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Αν βάλουμε σαν αφετηρία το λιμάνι της Ανκόνας η τον παραλιακό δρόμο της Ανκόνας και προορισμό κάποια πόλη βόρεια....σε πηγαίνει με καράβι μέσω Κροατίας. Ακόμη και την γειτονική Φλωρεντία αν βάλουμε σαν προορισμό σε κάνει μια ωραία βόλτα 14 ωρών μέσω Κροατίας..... Αν η αφετηρία είναι μετά το σημείο που σημειώνω με κόκκινο βέλος η δρομολόγηση γίνεται σωστά Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από teot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Κατι κανείς λάθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Κατι κανείς λάθος Αν είχες διαβάσει προσεκτικά τι ακριβώς γράφω... θα έβλεπες ότι δεν κάνω λάθος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Κατι κανείς λάθος Όπως βλέπεις καμία σχέση οι τοποθεσίες που έχεις βάλει. Ισχύει η διαδρομή που έχει βάλει, όμως δεν καταλαβαίνω την ύπαρξη του τοπικ. Οκ κάνει λάθος, το καταλαβαίνεις πριν ξεκινήσεις ταξίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου μα ρε φιλε απο το σημειο (φανταζομαι οτι ξερεις τι ειναι ο μολος, molo sud) που το βαζεις να ξεκινησει μονο μια επιλογη εχει...να παρεις το καραβι. τι θες να σου προτεινει? Εχεις περασει την εισοδο του λιμανιου και εισαι μεσα στο λιμανι, ε, σου λεει με το καραβι θελει να παει αυτος. Αν βγεις εξω απο το λιμανι θα σε παει κανονικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, verylife78 είπε μα ρε φιλε απο το σημειο (φανταζομαι οτι ξερεις τι ειναι ο μολος, molo sud) που το βαζεις να ξεκινησει μονο μια επιλογη εχει...να παρεις το καραβι. τι θες να σου προτεινει? Εχεις περασει την εισοδο του λιμανιου και εισαι μεσα στο λιμανι, ε, σου λεει με το καραβι θελει να παει αυτος. Αν βγεις εξω απο το λιμανι θα σε παει κανονικα. Δηλαδή το σενάριο μόλις κατέβηκα απο το καράβι ερχόμενος απο Ελλάδα, εδωσα τον προορισμό που θέλω να πάω και ζήτησα μου χαράξει την διαδρομή για να συνεχίσω το ταξίδι μου δεν παίζει... πρέπει να βγω έξω απο το λιμάνι για να μου βγάλει σωστή δρομολόγηση; Εχεις δεί σε άλλο λιμάνι να γίνεται αυτό που έγραψες; Δηλαδή αν γυρίζοντας απο κάποιο νησί μόλις κατέβω απο το καράβι στον Πειραιά και πριν βγω απο το λιμάνι ζητήσω να με πάει σε κάποια πόλη της Ελλάδας, αφου ακόμη ειμαι μέσα στο λιμάνι (με την δικιά σου λογική) θα πρέπει να με βγάλει να πάω μέσω κάποιου νησιού. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από teot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Έχει δίκιο ο φίλος. Αν βάλει κάποιος αφετηρία molo sud ankona, ότι προορισμό και να βάλει τον πάει από Κροατία. Το χαζό είναι ότι αν επιλέξω αντί για ι.χ. το λεωφορείο το πάει ηπειρωτικά. Στείλε email στην google. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, micos000 είπε Στείλε email στην google. Εχει ηδη ειδοποιηθεί.... Το κρίσιμο σημείο απ ότι έχω καταλάβει (με το δικό μου το μυαλό) ειναι η πύλη του λιμανιού.... Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από teot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Aν βάλεις Porto di Ancona, Molo Sud, 12, 60125 Ancona AN, Ιταλία σε πάει απο ξηρά. Molo είναι η αποβάθρα και μάλλον ο λόγος που σε πάει απο θάλασσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Έκανα μια φορά τη διαδρομή μέσω autostrata από Ανκόνα για Αυστρία και τρόμαξε το μάτι μου. Τι una fatsa una ratsa; Αυτοί είναι πολύ χειρότεροι από εμάς στο οδήγημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Aν βάλεις Porto di Ancona, Molo Sud, 12, 60125 Ancona AN, Ιταλία σε πάει απο ξηρά. Molo είναι η αποβάθρα και μάλλον ο λόγος που σε πάει απο θάλασσα. To Porto di Ancona, Molo Sud, 12 ειναι εξω απο την επίμαχη περιοχή για αυτο σε δρομολογεί κανονικά. Αν δεις στις εικόνες που εβαλα πιο πάνω .... ακόμη και οταν δεν γράφει Molo παλι σε πάει μέσω Κροατίας Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από teot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δοκίμασε το porto Ancona ,Molo santa Maria 60121 (Ελπίζω να το δείχνει σωστά ο χαρτης απο κάτω,προορισμός Ελβετία) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δοκίμασε το porto Ancona ,Molo santa Maria 60121 (Ελπίζω να το δείχνει σωστά ο χαρτης απο κάτω,προορισμός Ελβετία) Ναι σε δρομολογεί σωστά γιατι η αφετηρία δεν ειναι στον παραλιακο αλλα στον παραλληλο δρομο ... εξω απο την επιμαχη περιοχη . Το προβλημα όπως έχω γράψει δημιουργείτε μονο αν η αφετηρία ειναι στον παραλιακό δρόμο ανάμεσα απο τα βέλη. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από teot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Αν αφαιρέσεις τα πορθμεία αλλάζει κάτι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν αφαιρέσεις τα πορθμεία αλλάζει κάτι ? οχι... μια απο τα ίδια.... Ειναι σαν να μην υπαρχει συνέχεια στον παραλιακο δρόμο στο σημειο της εισόδου του λιμανιου. Ελπιζω οτι καποια στιγμη θα διορθωθει..... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από teot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα