Προς το περιεχόμενο

Λανθασμένη δρομολόγηση στο Google Maps.

teot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν βάλουμε  σαν αφετηρία το λιμάνι της Ανκόνας η τον παραλιακό δρόμο της Ανκόνας  και προορισμό κάποια πόλη βόρεια....σε πηγαίνει με καράβι μέσω Κροατίας.

Ακόμη και την γειτονική Φλωρεντία αν βάλουμε σαν προορισμό  σε κάνει μια ωραία βόλτα 14 ωρών  μέσω Κροατίας.....

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-03 174604.jpg

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-03 174208.jpg

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-03 174330.jpg

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-03 174438.jpg

Αν η αφετηρία είναι μετά το σημείο που σημειώνω με κόκκινο βέλος  η δρομολόγηση γίνεται σωστά 

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-03 174903.jpg

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-03 232129.jpg

Επεξ/σία από teot
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Κατι κανείς λάθScreenshot_2024-09-04-02-14-36-67_3d9111e2d3171bf4882369f490c087b4.jpg.c5f91eaed94460eb709d6b8d738cffa4.jpgος 

Όπως βλέπεις καμία σχέση οι τοποθεσίες που έχεις βάλει. Ισχύει η διαδρομή που έχει βάλει, όμως δεν καταλαβαίνω την ύπαρξη του τοπικ. Οκ κάνει λάθος, το καταλαβαίνεις πριν ξεκινήσεις ταξίδι. 

Screenshot_20240904_022827_Maps.jpg

μα ρε φιλε απο το σημειο (φανταζομαι οτι ξερεις τι ειναι ο μολος,  molo sud) που το βαζεις να ξεκινησει μονο μια επιλογη εχει...να παρεις το καραβι. τι θες να σου προτεινει?
Εχεις περασει την εισοδο του λιμανιου και εισαι μεσα στο λιμανι, ε, σου λεει με το καραβι θελει να παει αυτος.
Αν βγεις εξω απο το λιμανι θα σε παει κανονικα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, verylife78 είπε

μα ρε φιλε απο το σημειο (φανταζομαι οτι ξερεις τι ειναι ο μολος,  molo sud) που το βαζεις να ξεκινησει μονο μια επιλογη εχει...να παρεις το καραβι. τι θες να σου προτεινει?
Εχεις περασει την εισοδο του λιμανιου και εισαι μεσα στο λιμανι, ε, σου λεει με το καραβι θελει να παει αυτος.
Αν βγεις εξω απο το λιμανι θα σε παει κανονικα.

Δηλαδή το σενάριο μόλις κατέβηκα απο το καράβι  ερχόμενος απο Ελλάδα, εδωσα τον προορισμό που θέλω να πάω   και ζήτησα  μου χαράξει την διαδρομή   για να συνεχίσω το ταξίδι μου  δεν παίζει... πρέπει να βγω έξω απο το λιμάνι για να μου βγάλει σωστή δρομολόγηση; 

Εχεις δεί σε άλλο λιμάνι να γίνεται αυτό που έγραψες;

Δηλαδή αν γυρίζοντας απο κάποιο νησί μόλις κατέβω απο το καράβι στον Πειραιά και πριν βγω απο το λιμάνι ζητήσω να με πάει σε κάποια πόλη της Ελλάδας, αφου ακόμη ειμαι μέσα στο λιμάνι (με την δικιά σου λογική) θα πρέπει να με βγάλει να πάω  μέσω κάποιου νησιού.

Επεξ/σία από teot

Έχει δίκιο ο φίλος. Αν βάλει κάποιος αφετηρία molo sud ankona, ότι προορισμό και να βάλει τον πάει από Κροατία.

spacer.png

Το χαζό είναι ότι αν επιλέξω αντί για ι.χ. το λεωφορείο το πάει ηπειρωτικά.

spacer.png

Στείλε email στην google.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, micos000 είπε

Στείλε email στην google.

Εχει ηδη ειδοποιηθεί....

Το κρίσιμο σημείο απ ότι έχω καταλάβει (με το δικό μου το μυαλό) ειναι η πύλη του λιμανιού....

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-04 234558.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-04 234510.png

Επεξ/σία από teot
  • Like 1

Έκανα μια φορά τη διαδρομή μέσω autostrata από Ανκόνα για Αυστρία και τρόμαξε το μάτι μου. Τι una fatsa una ratsa; Αυτοί είναι πολύ χειρότεροι από εμάς στο οδήγημα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Aν βάλεις Porto di Ancona, Molo Sud, 12, 60125 Ancona AN, Ιταλία σε πάει απο ξηρά.

Screenshot 2024-09-04 21.41.27.png

Molo  είναι η αποβάθρα και μάλλον ο λόγος που σε πάει απο θάλασσα.

To  Porto di Ancona, Molo Sud, 12 ειναι εξω απο την επίμαχη περιοχή  για αυτο σε δρομολογεί κανονικά.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-05 000316.png

Αν δεις στις εικόνες που εβαλα πιο πάνω .... ακόμη και οταν δεν γράφει Molo παλι σε πάει μέσω Κροατίας

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-04 234558.png

Επεξ/σία από teot
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Δοκίμασε το porto Ancona ,Molo santa Maria 60121  (Ελπίζω να το δείχνει σωστά ο χαρτης απο κάτω,προορισμός Ελβετία)

Ναι σε δρομολογεί σωστά  γιατι  η αφετηρία δεν  ειναι στον παραλιακο  αλλα στον παραλληλο δρομο ... εξω απο την επιμαχη περιοχη .

Το προβλημα όπως έχω γράψει δημιουργείτε μονο αν η αφετηρία ειναι στον παραλιακό δρόμο ανάμεσα απο τα βέλη.

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-05 002816.png

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-05 002927.png

Επεξ/σία από teot

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν αφαιρέσεις τα πορθμεία αλλάζει κάτι ?

οχι... μια απο τα ίδια....

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-09-05 004543.png

Ειναι σαν να μην υπαρχει συνέχεια στον παραλιακο δρόμο  στο σημειο της εισόδου του λιμανιου.

Ελπιζω οτι καποια στιγμη θα  διορθωθει.....

Επεξ/σία από teot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...