Προς το περιεχόμενο

vfm mobo - gpu - cpu γυρω στα 400$

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από fotaras76,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μπορείτε να μου προτείνετε μητρική + επεξεργαστής + gpu όσο πιο vfm γύρω στα 400-500 ευρώ. Χρήση για gaming αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο αμα τρέχει τα games σε medium ή σε high.

Για gpu κοιτούσα rtx 3050 ή rx 6600.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Cr4zyc4t3 είπε

Καλησπέρα,

Μπορείτε να μου προτείνετε μητρική + επεξεργαστής + gpu όσο πιο vfm γύρω στα 400-500 ευρώ. Χρήση για gaming αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο αμα τρέχει τα games σε medium ή σε high.

Για gpu κοιτούσα rtx 3050 ή rx 6600.

Μνήμες έχεις; Στα 400 ευρώ δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που έβαλε ο fotaras.

Ισως ένας 12400f με μια b760m με ddr5 μνήμες που θα είναι πιο δυνατός και θα παρει αναβαθμιση σε έναν κλειδωμένο 14ης στο μελλον . Αλλά όλο το πακέτο θα πάει παραπάνω κάπου στα 450. 

Καλύτερα να πάρεις μια 4060 μαζί με επεξεργαστή μητρική του fotara.

Επεξ/σία από tzavardin
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 03/09/2024 at 21:51, Cr4zyc4t3 said:

Για gpu κοιτούσα rtx 3050

Όχι,όχι,όχι.Μαπα καρτα ακόμα και καινούργια που ήταν(η "φρέσκια" 6gb ακόμα χειρότερη).

Για basic gamming GPU κοιτάς δεν κοιτάς τίποτα κάτω από 6600.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.
Στις 4/9/2024 στις 4:23 ΠΜ, fotaras76 είπε

Msi b550-a pro

Ryzen 5 5600

Rx 6600

Ωραία σε ευχαριστώ. Θα χρειαστώ και τροφοδοτικό, έχει καποιο να μου προτείνεις? Ποσα w θα χρειαστώ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Cr4zyc4t3 είπε

Ωραία σε ευχαριστώ. Θα χρειαστώ και τροφοδοτικό, έχει καποιο να μου προτείνεις? Ποσα w θα χρειαστώ?

Για την 6600 ένα ποιοτικό 500w gold είναι μια χαρά. Αν σκοπεύεις στο μέλλον να πάρεις καλύτερη κάρτα πάρε με πιο πολλά watt.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...