Cr4zyc4t3 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, Μπορείτε να μου προτείνετε μητρική + επεξεργαστής + gpu όσο πιο vfm γύρω στα 400-500 ευρώ. Χρήση για gaming αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο αμα τρέχει τα games σε medium ή σε high. Για gpu κοιτούσα rtx 3050 ή rx 6600. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση fotaras76 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Λύση Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Msi b550-a pro Ryzen 5 5600 Rx 6600 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Cr4zyc4t3 είπε Καλησπέρα, Μπορείτε να μου προτείνετε μητρική + επεξεργαστής + gpu όσο πιο vfm γύρω στα 400-500 ευρώ. Χρήση για gaming αλλά δεν με ενδιαφέρει τόσο αμα τρέχει τα games σε medium ή σε high. Για gpu κοιτούσα rtx 3050 ή rx 6600. Μνήμες έχεις; Στα 400 ευρώ δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό που έβαλε ο fotaras. Ισως ένας 12400f με μια b760m με ddr5 μνήμες που θα είναι πιο δυνατός και θα παρει αναβαθμιση σε έναν κλειδωμένο 14ης στο μελλον . Αλλά όλο το πακέτο θα πάει παραπάνω κάπου στα 450. Καλύτερα να πάρεις μια 4060 μαζί με επεξεργαστή μητρική του fotara. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από tzavardin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) On 03/09/2024 at 21:51, Cr4zyc4t3 said: Για gpu κοιτούσα rtx 3050 Όχι,όχι,όχι.Μαπα καρτα ακόμα και καινούργια που ήταν(η "φρέσκια" 6gb ακόμα χειρότερη). Για basic gamming GPU κοιτάς δεν κοιτάς τίποτα κάτω από 6600. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cr4zyc4t3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Στις 4/9/2024 στις 4:23 ΠΜ, fotaras76 είπε Msi b550-a pro Ryzen 5 5600 Rx 6600 Ωραία σε ευχαριστώ. Θα χρειαστώ και τροφοδοτικό, έχει καποιο να μου προτείνεις? Ποσα w θα χρειαστώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras76 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, Cr4zyc4t3 είπε Ωραία σε ευχαριστώ. Θα χρειαστώ και τροφοδοτικό, έχει καποιο να μου προτείνεις? Ποσα w θα χρειαστώ? Για την 6600 ένα ποιοτικό 500w gold είναι μια χαρά. Αν σκοπεύεις στο μέλλον να πάρεις καλύτερη κάρτα πάρε με πιο πολλά watt. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Ένα ποιοτικό 650άρι ή 750άρι λογικά θα σε καλύψει και στην επόμενη αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Τίμιοτατο και φθηνο-> Seasonic g12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα