Προς το περιεχόμενο

Συμφέρουσες προσφορές

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. Με πήρανε σήμερα τηλέφωνο από την Vodafone και μου είπαν με 14.90 απεριόριστα λεπτά , 10 GB και 900 μηνύματα και δώρο μέχρι τον Μάρτιο του 2025 100 GB για να τα καταναλώσω. Τι συμφέρει περισσότερο ? Πείτε γνώμες. Καρτοκινητο , καρτοσυμβολαιο κ ποια εταιρεία. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

13 ώρες πριν, codename **7 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Με πήρανε σήμερα τηλέφωνο από την Vodafone και μου είπαν με 14.90 απεριόριστα λεπτά , 10 GB και 900 μηνύματα και δώρο μέχρι τον Μάρτιο του 2025 100 GB για να τα καταναλώσω. Τι συμφέρει περισσότερο ? Πείτε γνώμες. Καρτοκινητο , καρτοσυμβολαιο κ ποια εταιρεία. 

Ανάλυσε πρώτα τις ανάγκες σου και βλέπουμε 

Θα ήθελα μερικά λεπτά προς όλους αλλά κυρίως ενδιαφέρομαι για το ίντερνετ μιας και βλέπω πολλά βιντεάκια σχετικά με την δουλειά κ κυρίως για εξάσκηση των αγγλικών μου. 

Στις 4/9/2024 στις 9:26 ΠΜ, soul_d είπε

Ανάλυσε πρώτα τις ανάγκες σου και βλέπουμε 

Από μια εταιρία που ξέρω δίνουν συμβόλαιο vodafone όλα απεριοριστα και τα λεπτά και τα sms και τα GB στα 20 ευρώ αν ενδιαφέρεται καποιος

8 ώρες πριν, konstantinost24 είπε

Από μια εταιρία που ξέρω δίνουν συμβόλαιο vodafone όλα απεριοριστα και τα λεπτά και τα sms και τα GB στα 20 ευρώ αν ενδιαφέρεται καποιος

Για δωσε πληροφοριες.

Στις 8/9/2024 στις 10:54 ΠΜ, konstantinost24 είπε

Για ενημερωσε μας :)

Η biznest μέσω της voda....επίσης το πρόγραμμα το έχουν και αρκετά γραφεία με ασφάλειες φθηνό ρεύμα και τηλεφωνία κτλπ

Biznest η αλλιώς payless στο facebook +302109862485

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Έχει η Vodafone κάτι προσφορές από γραφεία που ασχολούνται με ασφάλειες ΔΕΗ κτλπ και συμβόλαια σταθερής έχει προσφορές σε business στα 23 ευρώ ψάξε fb πάρε τηλ και θα βρεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...