codename **7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα παιδιά. Με πήρανε σήμερα τηλέφωνο από την Vodafone και μου είπαν με 14.90 απεριόριστα λεπτά , 10 GB και 900 μηνύματα και δώρο μέχρι τον Μάρτιο του 2025 100 GB για να τα καταναλώσω. Τι συμφέρει περισσότερο ? Πείτε γνώμες. Καρτοκινητο , καρτοσυμβολαιο κ ποια εταιρεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 13 ώρες πριν, codename **7 είπε Καλησπέρα παιδιά. Με πήρανε σήμερα τηλέφωνο από την Vodafone και μου είπαν με 14.90 απεριόριστα λεπτά , 10 GB και 900 μηνύματα και δώρο μέχρι τον Μάρτιο του 2025 100 GB για να τα καταναλώσω. Τι συμφέρει περισσότερο ? Πείτε γνώμες. Καρτοκινητο , καρτοσυμβολαιο κ ποια εταιρεία. Ανάλυσε πρώτα τις ανάγκες σου και βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
codename **7 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Θα ήθελα μερικά λεπτά προς όλους αλλά κυρίως ενδιαφέρομαι για το ίντερνετ μιας και βλέπω πολλά βιντεάκια σχετικά με την δουλειά κ κυρίως για εξάσκηση των αγγλικών μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinost24 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Στις 4/9/2024 στις 9:26 ΠΜ, soul_d είπε Ανάλυσε πρώτα τις ανάγκες σου και βλέπουμε Από μια εταιρία που ξέρω δίνουν συμβόλαιο vodafone όλα απεριοριστα και τα λεπτά και τα sms και τα GB στα 20 ευρώ αν ενδιαφέρεται καποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
codename **7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, konstantinost24 είπε Από μια εταιρία που ξέρω δίνουν συμβόλαιο vodafone όλα απεριοριστα και τα λεπτά και τα sms και τα GB στα 20 ευρώ αν ενδιαφέρεται καποιος Για δωσε πληροφοριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Στις 8/9/2024 στις 10:54 ΠΜ, konstantinost24 είπε Από μια εταιρία που ξέρω δίνουν συμβόλαιο vodafone όλα απεριοριστα και τα λεπτά και τα sms και τα GB στα 20 ευρώ αν ενδιαφέρεται καποιος Για ενημερωσε μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Η biznest μέσω της voda....επίσης το πρόγραμμα το έχουν και αρκετά γραφεία με ασφάλειες φθηνό ρεύμα και τηλεφωνία κτλπ Biznest η αλλιώς payless στο facebook +302109862485 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermaikos4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου γνωριζει καποιος πως μπορω να βρω καλυτερη προσφορα απο nova απο τα 29ευρω για 100αρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Έχει η Vodafone κάτι προσφορές από γραφεία που ασχολούνται με ασφάλειες ΔΕΗ κτλπ και συμβόλαια σταθερής έχει προσφορές σε business στα 23 ευρώ ψάξε fb πάρε τηλ και θα βρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου Πάρε την paylles-biznest μου είχαν κάνει προσφορά πριν ένα μήνα το Vodafone 100ari fttc στα 23 ευρώ... Έχει κατά καιρούς προαφορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα