gio72 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2004 Γεια σας! Έχω τον Neotion 3000 με λογισμικό SA10.9C και σήμερα πέρασα το 12.0cf. Ενώ όλα δουλεύουν κανονικά όταν πατώ menu kai 1234 δεν ανοίγει τίποτα! Μήπως ξέρει κάποιος κάτι; Χρειάζεται να κάνω και κάτι άλλο; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drafex Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Kanonika tha eprepe...Dokimase na ksanaperaseis tin 10.9c , meta to allcam bin kai meta tin 12 cf. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
passenger57 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Φιλαράκο...ποσο τον έχεις πάρει τον δεκτη σου? Είσαι ευχαριστημένος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2004 Φιλαράκο...ποσο τον έχεις πάρει τον δεκτη σου? Είσαι ευχαριστημένος? Nai gia peste tipota giati me endiaferei kai mena! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axidous Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2004 Παιδιά εγώ το είχα πάρει γύρω στα 240 ευρωπουλα και ειμαι απολυτα ευχαριστημένος Εχω βαλει και μια matrix reload και πιανω αρκετα απαγορευμενα καναλια Πολύ καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Ayti h matrix reload ti einai karta? Kai poso stoixizei? Gia poso kairo 8a blepeis spasmena kanalia? Dose moy kapoies plirofories giati me endiaferei to 8ema kai exo kai ton idio dekti. Eyxaristw.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.