Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα με ενδιέφερε να μου πείτε τυχόν στρατηγικές στο ΚΙΝΟ που δεν έχω σκεφτεί. Ξέρω πως δεν υπάρχει στρατηγική που να κερδίζει πάντα, δεν είμαι και χθεσινός αλλά θα σας πω τι εννοώ. Παίζοντας π.χ. Στήλες, αν παίξεις τις 6 από τις 10 στήλες έχεις 60% πιθανότητες να κερδίσεις. Αν παίξεις Μονά / Ζυγά / Ισοπαλία και ποντάρεις πχ Ισοπαλία και Ζυγά, οι πιθανότητες να βγεις με κάποιο κέρδος είναι πολλές ή να πάρεις πίσω το ποντάρισμα σου. Αυτό στην ουσία ψάχνω, πιθανότητες που να είναι μεγαλύτερες είτε να πάρεις τα χρήματα σου πίσω ή να βγει ένα μικρό κέρδος. Αναλόγως και στο στοίχημα, καλύπτοντας με το ίδιο ποντάρισμα τον άσο και την ισοπαλία πχ σε μια ισορροπημένη απόδοση ( 1 = 2.50 - Χ = 3 - 2 = 2.50) οι πιθανότητες για cashback ή κέρδος είναι υπέρ σου.

Πριν μπείτε στη διαδικασία να κράξετε και να πείτε μακριά από τον τζόγο κτλ να ξεκαθαρίσω πως η ερώτηση γίνεται καθαρά για ερευνητικούς λόγους. 

Ευχαριστώ για τις όποιες (είτε troll, είτε σοβαρές) απαντήσεις σας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θέλω να σε τρολάρω, το πιστεύω όμως ακράδαντα. Η καλύτερη στρατηγική στα τυχερά παιχνίδια είναι πολύ απλά, να μην παίζεις.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 3
Δημοσ.
11 minutes ago, karyofilis said:

Καλησπέρα, θα με ενδιέφερε να μου πείτε τυχόν στρατηγικές στο ΚΙΝΟ που δεν έχω σκεφτεί. Ξέρω πως δεν υπάρχει στρατηγική που να κερδίζει πάντα, δεν είμαι και χθεσινός αλλά θα σας πω τι εννοώ. Παίζοντας π.χ. Στήλες, αν παίξεις τις 6 από τις 10 στήλες έχεις 60% πιθανότητες να κερδίσεις. Αν παίξεις Μονά / Ζυγά / Ισοπαλία και ποντάρεις πχ Ισοπαλία και Ζυγά, οι πιθανότητες να βγεις με κάποιο κέρδος είναι πολλές ή να πάρεις πίσω το ποντάρισμα σου. Αυτό στην ουσία ψάχνω, πιθανότητες που να είναι μεγαλύτερες είτε να πάρεις τα χρήματα σου πίσω ή να βγει ένα μικρό κέρδος. Αναλόγως και στο στοίχημα, καλύπτοντας με το ίδιο ποντάρισμα τον άσο και την ισοπαλία πχ σε μια ισορροπημένη απόδοση ( 1 = 2.50 - Χ = 3 - 2 = 2.50) οι πιθανότητες για cashback ή κέρδος είναι υπέρ σου.

Πριν μπείτε στη διαδικασία να κράξετε και να πείτε μακριά από τον τζόγο κτλ να ξεκαθαρίσω πως η ερώτηση γίνεται καθαρά για ερευνητικούς λόγους. 

Ευχαριστώ για τις όποιες (είτε troll, είτε σοβαρές) απαντήσεις σας!

Δεν υπάρχουν στρατηγικές στο ΚΙΝΟ. Οι αριθμοί βγαίνουν βάση του τέταρτου-πεμπτου αριθμού μετά την υποδιαστολή, από τις μετρήσεις θερμοκρασίας  10 σέρβερ (μπορεί να είναι και παραπάνω). Περνάνε από καμία 30ρια rng και φτάνουν στην οθόνη.

Τώρα, το στοίχημα, αν γνωρίζεις τα σωστά άτομα, δεν είναι ούτε τζόγος, ούτε τύχη. Θα σου πρότεινα να διευρύνεις τον κύκλο σου στον αθλητικό τομέα, και θα είσαι κομπλέ.

Spoiler

1/10 από μένα. Είναι και Τρίτη...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 minutes ago, karyofilis said:

Αν παίξεις Μονά / Ζυγά / Ισοπαλία και ποντάρεις πχ Ισοπαλία και Ζυγά, οι πιθανότητες να βγεις με κάποιο κέρδος είναι πολλές ή να πάρεις πίσω το ποντάρισμα σου. Αυτό στην ουσία ψάχνω, πιθανότητες που να είναι μεγαλύτερες είτε να πάρεις τα χρήματα σου πίσω ή να βγει ένα μικρό κέρδος. Αναλόγως και στο στοίχημα, καλύπτοντας με το ίδιο ποντάρισμα τον άσο και την ισοπαλία πχ σε μια ισορροπημένη απόδοση ( 1 = 2.50 - Χ = 3 - 2 = 2.50) οι πιθανότητες για cashback ή κέρδος είναι υπέρ σου.

Μιας και είπες πως το ψάχνεις για ερευνητικούς λόγους πάντως, σκέψου το εξής.

Επί της αρχής τα τυχερά παιχνίδια δημιουργούνται με σκοπό να αποφέρουν κέρδη σε αυτούς που τα διαχειρίζονται, όχι σε αυτούς που συμμετέχουν. Με άλλα λόγια, οι πιθανότητες είναι a priori εναντίον του παίκτη.

Παράδειγμα. Λες πως πετυχαίνεις μια ισορροπημένη απόδοση ( 1 = 2.50 - Χ = 3 - 2 = 2.50), και καλύπτεις τον άσο και την ισοπαλία με το ίδιο ποντάρισμα, ας πούμε 1€. Ας πούμε πως παίζεις κάθε μέρα για ένα χρόνο, δλδ 365 φορές.

Αυτό σημαίνει πως σε βάθος χρόνου θα χάσεις τουλάχιστον το 8.3% του αρχικού σου κεφαλαίου, δλδ ~60€. Θα παίξεις 730€ για να χάσεις ένα εξηντάρι. Δλδ ούτε στα λεφτά σου δεν μπορείς να μείνεις παίζοντας ευλαβικά σαν μαλάκας κάθε μέρα για ένα χρόνο με τις μέγιστες πιθανότητες στα χέρια σου.

Και είναι φυσικό, καθώς αν μπορούσες θεωρητικά να μείνεις στα λεφτά σου παίζοντας σε βάθος χρόνου -πόσο δε μάλλον να βγάλεις κέρδος- τότε πολύ απλά το τυχερό παιχνίδι δεν θα υπήρχε.

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 2
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...