Προς το περιεχόμενο

φασαρια απο κεντρικο δρομο

alkistismenelaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάνε και εσύ φασαρία από το σπίτι σου. Ξεκινά να παίζεις πιάνο, βιολί, μπουζούκι, ντραμς. Πάρε σκύλο να φωνάζει όλη μέρα. Θα ακούσει και ο δρόμος την φασαρία σου και θα σταματήσει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Κάνε και εσύ φασαρία από το σπίτι σου. Ξεκινά να παίζεις πιάνο, βιολί, μπουζούκι, ντραμς. Πάρε σκύλο να φωνάζει όλη μέρα. Θα ακούσει και ο δρόμος την φασαρία σου και θα σταματήσει. 

γελασα ....πολύ αστείο...

7 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Λίγο extreme αυτό, αλλά λίγη μουσική πχ αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός θα βοηθούσε. Τουλάχιστον μπορεί να δοκιμαστεί εύκολα.

17 λεπτά πριν, Doubt είπε

Λίγο extreme αυτό, αλλά λίγη μουσική πχ αγαπημένος ραδιοφωνικός σταθμός θα βοηθούσε. Τουλάχιστον μπορεί να δοκιμαστεί εύκολα.

οκ...ναι οντως βοηθαει

Υπάρχουν εταιρείες και μηχανικοί, εξειδικευμένοι στην ηχομόνωση. Με μια μελέτη ηχομόνωσης θα προσδιοριστεί το πρόβλημα και τα απαραίτητα μέτρα. Η ηχομόνωση είναι ιδιαίτερο σπορ, δεν το 'χουν όλοι οι μηχανικοί. Τα νέου τύπου κουφώματα μπορεί να διαφημίζονται ως ηχομονωτικά αλλά είναι για συνήθεις στάθμες θορύβου, για μεγαλύτερα επίπεδα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ειδικές σειρές κουφωμάτων με πιστοποίηση, με προδιαγραφές που θα καθορίσει η μελέτη.

• Like 1

Περίμενε, τόσα χρόνια έχεις αυτό το πρόβλημα ή το έχεις αγοράσει χρόνια απλά τώρα μετακόμισες εσύ;

Γενικά επειδή έχω το ίδιο πρόβλημα, συνηθίζεις. Φαντάσου έχω συνηθίσει εγώ που δεν έχω καν κουφώματα αλουμινίου κτλ.

Τα (ας μην τα χαρακτηρίσω γιατί θα πέσει μπαν) που κυκλοφορούν με κωλοφτιαγμένες εξατμίσεις ακούγονται ακόμα αλλά οκ, ρίχνω την "ευχούλα" μου και συνεχίζω την ζωή μου γνωρίζοντας ότι δε μπορεί να γίνει κάτι πρακτικό.

• Like 1

Τριπλά ηχομονωτικά τζάμια με σημαντικό κόστος, αλλά μετά πραγματικά δεν ακούγεται σχεδόν τίποτα. Σε επαγγελματικό χώρο, σε πολύ κεντρικό σημείο στο κέντρο δεν ακούγεται απολύτως τίποτα απ' έξω. 

Αλλά και πάλι, το να σκέφτεσαι να ανοίξεις τα παράθυρα στο ίδιο σου το σπίτι λόγω θορύβου, είναι για εμένα τόσο σημαντικό που θα άλλαζα σπίτι. Γιατί δεν είναι μόνο ο θόρυβος, αλλά και τα καυσαέρια.

8 ώρες πριν, kokos23 είπε

νομίζω ότι είναι θέμα συνήθειας  δηλ αν σκέφτεσαι συνέχεια τι πήγα και πήρα ναι θα σε ενοχλεί, αν όμως "σβήσεις" τους θορύβους χωρίς να ασχολείσαι, κάποια στιγμή θα σταματήσεις να τους ακούς...

το γραφείο μου είναι σε κεντρικό δρόμο με πάαααααρα πολύ φασαρία, στην αρχή είχα πάντα κλειστό παράθυρο, τώρα ακόμα και με πορεία από κάτω με ντουντούκες δεν ασχολούμαι και το παράθυρο είναι τέρμα ανοιχτό, αφού μερικές φορές Αύγουστο που δεν έχει κίνηση σχολιάζω την ησυχία ...

Το ότι συνήθισες το θόρυβο δεν είμαι σίγουρος ότι συνεπάγεται πως δε σε επηρεάζει έστω και χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι.

2 ώρες πριν, Menelaos83 είπε

Και εγω αποφασιζω😁

Περαν της πλακας ποσο λογικο ειναι οτι δεν το προσεξες πριν το αγορασεις?

Δεν το βρίσκω και τόσο παράλογο προσωπικά, όταν πας να δεις ένα σπίτι, συνήθως πιάνεις την κουβέντα με τον ιδιοκτήτη/μεσίτη/ενοικιαστή, δεν κάθεστε αγαλματάκια ακούνητα και αμίλητα να δείτε πόσο ενοχλητικός είναι ο θόρυβος, ούτε πας τη νύχτα που ο κόσμος κοιμάται όπου και γίνεται πιο εύκολα αντιληπτός.

18 λεπτά πριν, alkistismenelaos είπε

ειναι εξωτερικο το ρολο αυτό εννοείς?

εξωτερικο εισαι οκ. γιατι αυτα που κάθονται πανω απο τα τζάμια βαζουν ΠΑΡΑ πολυ θορυβο. με διπλα τζαμια δεν επρεπε να ακους σχεδον τιποτα. η εισαι παραξενος η κατι αλλο συμβαινει. βεβαια εχω ακουσει απο γνωστους οτι σε κατι πολυκατοικιες του 2000-2010 η ηχομονοση ειναι αστεια. λεπτοι τοιχοι? δεν ξερω... Παντως εγω με κλειστα τα παντα και με τα ηχομονοτικα τζαμια, ο συναγερμος που βαραει σε αμαξι κατω απο το σπιτι μου ισα που ακουγεται μεσα και ειμαι στον πρωτο, 10 μετρα μακρια απο το αμαξι. αν κλεισω μια εσωτερικη πορτα δεν ξυπναει ουτε μωρο παιδι. Έχεις σωληνα αποροφφητηρα που κοιτάει το δρομο και δεν εχει εξωτερικες γριλιες η κλαπετο μεσα? και απο εκει μπαινει θορυβος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Δεν το βρίσκω και τόσο παράλογο προσωπικά, όταν πας να δεις ένα σπίτι, συνήθως πιάνεις την κουβέντα με τον ιδιοκτήτη/μεσίτη/ενοικιαστή, δεν κάθεστε αγαλματάκια ακούνητα και αμίλητα να δείτε πόσο ενοχλητικός είναι ο θόρυβος, ούτε πας τη νύχτα που ο κόσμος κοιμάται όπου και γίνεται πιο εύκολα αντιληπτός.

Δεν συμφωνω, δεν χρειαζεται να κατσεις αγαλματακια ακουνητα, κανεις μια βολτα λιγο τριγυρω σε  ωρα αιχμης και μπορεις ευκολα να καταλαβεις τι παιζει, αν ο δρομος δλδ ειναι μεγαλος  με εντονη κινηση η τετοιος ωστε να μπορει κυριως μια  μηχανη να αναπτυξει μεγαλη ταχυτητα με τα γνωστα προβληματα.

Επεξ/σία από Menelaos83

2 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Δεν συμφωνω, δεν χρειαζεται να κατσεις αγαλματακια ακουνητα, κανεις μια βολτα λιγο τριγυρω σε  ωρα αιχμης και μπορεις ευκολα να καταλαβεις τι παιζει.

ε ενταξει ...δεν το ειχα στο μυαλο μου αυτό το θέμα...το πλήρωσα...εσύ δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος?

Μόλις τώρα, alkistismenelaos είπε

ε ενταξει ...δεν το ειχα στο μυαλο μου αυτό το θέμα...το πλήρωσα...εσύ δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος?

εχεις και το όνομα του αγοριού μου....

τι έτους είναι το διαμέρισμα????γιατί και τα ντουβάρια μπαζουν

μιλά με έναν μηχανικό που ασχολείται με ηχομονώσεις  να έρθει να κάνει αυτοψία....

Μόλις τώρα, kostasbm είπε

τι έτους είναι το διαμέρισμα????γιατί και τα ντουβάρια μπαζουν

μιλά με έναν μηχανικό που ασχολείται με ηχομονώσεις  να έρθει να κάνει αυτοψία....

ευχαριστώ καλέ μου...αυτό θα κάνω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...