alkistismenelaos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου παιδιά καλησπέρα, θέλω την απόψη σας...πριν λιγα χρονια αγορασα ενα πολύ ωραιο σπίτι σε μεγαλη πολη της Ελλάδας, το οποίο όμως γειτνιαζει με πολύ κεντρικο δρομο....ναι δεν το προσεξα πριν το αγορασω ...αλλά το θεμα ειναι παροτι εχω καλά κουφωματα ότι με ενοχλει ο θορυβος από το δρομο, σκεφτομαι να το πουλήσω γενικά από τις όλες άλλες απόψεις με βολευει πολύ η σκεφτομαι όπως μου είπαν να βάλω ενα επιπρόσθετο κουφωμα για να κοβει τον ηχο σε καθε μπαλκονοπορτα.... τι να κανω εχω τρελαθεί 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου υπαρχουν ηχομωνοτικα κουφωματα (συνηθως τα pvc ειναι καλυτερα), τριπλα τζαμια κλπ. Μιλα με καποιον που φτιαχνει παραθυρα. πχ η Rehau σιγουρα εχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkistismenelaos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου εχω ηχομειωτικα κουφωματα της rehau κοβουν τον ηχο αλλα τα μηχανακια και τα λεωφορεια δηλαδη τα βαρεου τυπου ακουγονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου στο μπαλκονι αντι για καγκελα ψηλο ηχομονωτικο τζαμι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, alkistismenelaos είπε εχω ηχομειωτικα κουφωματα της rehau κοβουν τον ηχο αλλα τα μηχανακια και τα λεωφορεια δηλαδη τα βαρεου τυπου ακουγονται Λύσεις... 1. Πούλησε το. 2. Ξεκίνα να γίνεις κυνηγός. Από τα πολλά "μπαμ και μπουμ" θα σου μείνει μια μικρή κώφωση και δεν θα ακούς πια τον θόρυβο. 3. Προσποιήσου ότι δεν ακούς τον θόρυβο. Άλλη λύση δεν υπάρχει. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Κάνε το όπως η ομοιοπαθητική.Ανοιξε τα όλα μερικές μέρες,θα σε τρελάνει ο θόρυβος και όταν τα κλείσεις θα σου φανεί παράδεισος. 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhdenistis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δεν τον γλυτώνεις με τίποτα τον θόρυβο σε κεντρικό δρόμο μεγάλης πόλης, να βάλεις στα αυτιά βαμβάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkistismenelaos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου αμαν...μου κανατε την καρδια περιβολι 3 ώρες πριν, georgiouu είπε στο μπαλκονι αντι για καγκελα ψηλο ηχομονωτικο τζαμι; δεν το ξερω αυτο πώς γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiouu Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, alkistismenelaos είπε ακυρο Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου από georgiouu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) τι θες να σου απαντήσουμε; δε πρόσεξε λέει το δρόμο. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από spirit)earth)aflame 2 1 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Στις 3/9/2024 στις 5:31 ΜΜ, alkistismenelaos είπε πριν λιγα χρονια αγορασα ενα πολύ ωραιο σπίτι Πριν λίγα χρόνια που το αγόρασες και μέχρι τώρα δεν είχε φασαρία? Συμφωνεί και η Άλκηστις και ο Μενέλαος για την πώληση? 2 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου White noise... ειναι θεμα ημερών να τον συνηθίσεις και να μην σε ενοχλει. Εμενα 10 χρόνια πάνω σε έναν απο τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, και κατέληξα να κοιμάμαι με ανοιχτα παράθυρα το καλοκαιρι... Χαμπαρι !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexvi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μήπως το αγόρασες μετά τα μεσάνυχτα? Πώς γίνεται να μην είδες την λεωφόρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkistismenelaos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου ναι ξερω φταιω ....εμενα ξανα σε κεντρικο δρομο αλλα δε μ ενοχλουσε τοσο, αλλά αυτός έχει μεγαλο φορτο κ μ ενοχλει 5 ώρες πριν, Nabuko είπε Είναι η Άλκηστις ή ο Μενέλαος που γράφει? Πριν λίγα χρόνια που το αγόρασες και μέχρι τώρα δεν είχε φασαρία? Συμφωνεί και η Άλκηστις και ο Μενέλαος για την πώληση? γυναικα ειμαι .... ειναι δικο μου...εγω αποφασίζω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου νοικιασε το 600 ευρο, βρες μια γκαρσονερια με 300 σε κανα στενο να μην περναει ψυχη problem solved next 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα