gnarkill Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για νέο σύστημα στα 800 ευρώ καθαρά για gaming μόνο κουτί για έναν φίλο, και κανένα 200άρι θα δώσει για οθόνη λογικά θα κινηθεί προς το παρόν σε 1080π. Απαιτήσεις δεν έχει γιατί δεν γνωρίζει και πολλά. Τώρα δεν ξέρω σκεφτόμουν για καλή βάση αλλά στα 800 ίσως είναι λιγο περιορισμένο το budget αμα δεν βρεθέι κάποια προσφορά. Ειμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Παιχνίδια κανένα Call of duty, Witcher etc Ευχαριστώ
tzavardin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, gnarkill είπε Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για νέο σύστημα στα 800 ευρώ καθαρά για gaming μόνο κουτί για έναν φίλο, και κανένα 200άρι θα δώσει για οθόνη λογικά θα κινηθεί προς το παρόν σε 1080π. Απαιτήσεις δεν έχει γιατί δεν γνωρίζει και πολλά. Τώρα δεν ξέρω σκεφτόμουν για καλή βάση αλλά στα 800 ίσως είναι λιγο περιορισμένο το budget αμα δεν βρεθέι κάποια προσφορά. Ειμαι ανοιχτός σε προτάσεις. Παιχνίδια κανένα Call of duty, Witcher etc Ευχαριστώ Θα στήσετε εσείς ή να υπολογίσουμε από μαγαζί που στήνει κιόλας, τύπου eshop;
gnarkill Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δεν είμαι σίγουρος. Άμα μας δεσμεύει τότε ας μην το υπολογίσουμε. Ας πούμε θα το στήσουμε εμείς. Είμαι λιγο μπερδεμένος επίσης ήθελα να βάλω ddr5 am5 αλλά μάλλον δεν χωράει σε αυτό το budget ακόμα και αν πάμε στα 900 νομίζω; Δεν ξέρω για αυτό είπα να ρωτήσω και εδώ
tzavardin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, gnarkill είπε Δεν είμαι σίγουρος. Άμα μας δεσμεύει τότε ας μην το υπολογίσουμε. Ας πούμε θα το στήσουμε εμείς. Είμαι λιγο μπερδεμένος επίσης ήθελα να βάλω ddr5 am5 αλλά μάλλον δεν χωράει σε αυτό το budget ακόμα και αν πάμε στα 900 νομίζω; Δεν ξέρω για αυτό είπα να ρωτήσω και εδώ Είναι λίγο δύσκολο το am5 αν βάλουμε κάρτα καλύτερη των 4060/7600, αλλά γίνεται. Βλέπω μια ταινία αυτή τη στιγμή. Θα φτιάξω ένα συστηματάκι αμέσως μετά να το δεις είτε από eshop είτε από scroutz. 1
sattack Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου AM4 για να περισσεψουν όσο το δυνατον περισσοτερα μετά για GPU.
tzavardin Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Λίστα εδώ. Αν δεν δουλεύει, γιατί δεν βγάζω και εύκολα άκρη με το bestprice τα πράγματα είναι αυτά εδώ. Είτε από scroutz είτε από αλλού αμφιβάλλω ότι βγαίνουν πάνω από 900. Θα έλεγα όμως ιδανικά να βάλει ο φίλος άλλα 100 και να πάρει μια 7800xt αντί της 7700xt. Υπάρχει και η επιλογή του 12400f με μια μητρική των 100 ευρώ όπως αυτή και μνήμες ddr5 που αυτή τη στιγμή είναι σε ακραία καλή τιμή. Απλά βγαίνει περίπου 50 ευρώ πάνω λόγω των μνημών. Για μένα αξίζει καλύτερα από τον 5600 γιατί μπορεί να πάρει και μια αναβάθμιση αργότερα σε κάποιον κλειδωμένο, ή έστω εξαπύρηνο 13600k-14600k αυτή η μητρική, και όπως είναι 12400 με ddr5 7000 cl32 θα τον πατάει τον 5600 εύκολα. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου από tzavardin
gnarkill Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Συγγνώμη είχα κάποια τρεχάματα και είχα και κατι θέματα υγείας και ξέχασα να απαντήσω. Δυστυχώς το budget μειώθηκε οπότε με βάση αυτά που προτείνατε έγιναν οι κατάλληλες προσαρμογές. Του πρότεινα kolink για κουτί και be quiet για τροφοδοτικό μιας και θα πέσει και σε κάρτα. Νομίζω είμαστε καλά. Οπότε περιμένω πότε θα το αποφάσισε να το προχωρήσει. Ευχαριστώ για τις προτάσεις και τη βοήθεια και όλες τις εναλλακτικές
redmedusa Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μη μασάς https://www.bestprice.gr/c/1803776243/r5-5600-rx-6700xt-1440p-165hz Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από redmedusa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα