kundi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Εσπασε η οθονη μου και το καλωδιο συνδεσhς χαλασε στην motherboard , συνδεσα μεThunderbolt ενα μονιτορ , οτι και να εκανα τα παντα παραμενει το προβλημα με το kernel o cpu λειτουργει στο 70%, και λεω κατσε να δοκιμασο να βαλω windows10 ! και ο cpu ειναι λειτουργει στο 13%!!!! καμια λυση σε mac os ?
J0hn82 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 https://eclecticlight.co/2024/07/11/why-is-kernel_task-taking-so-much-cpu/
atheatos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2024 33 λεπτά πριν, kundi είπε Εσπασε η οθονη μου και το καλωδιο συνδεσhς χαλασε στην motherboard , συνδεσα μεThunderbolt ενα μονιτορ , οτι και να εκανα τα παντα παραμενει το προβλημα με το kernel o cpu λειτουργει στο 70%, και λεω κατσε να δοκιμασο να βαλω windows10 ! και ο cpu ειναι λειτουργει στο 13%!!!! καμια λυση σε mac os ? Για ποιο Mac OS μιλάμε και φυσικά ποιο Mac? Φαντάζομαι κάποιο με Intel επεξεργαστή για να λες windows και μιας και δεν έχει hdmi μάλλον για κάποιο παλιό που ετρεχε με Catalina? Λύση σε Mac OS είναι το big sure και Monterey συνήθως για αυτά τα μοντέλα ,με την χρήση opencore.
kundi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 3/9/2024 στις 3:53 ΜΜ, atheatos είπε Για ποιο Mac OS μιλάμε και φυσικά ποιο Mac? Φαντάζομαι κάποιο με Intel επεξεργαστή για να λες windows και μιας και δεν έχει hdmi μάλλον για κάποιο παλιό που ετρεχε με Catalina? Λύση σε Mac OS είναι το big sure και Monterey συνήθως για αυτά τα μοντέλα ,με την χρήση opencore. κανενα imac δεν εχει hdmi, sonoma εχω open core ...
atheatos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, kundi είπε κανενα imac δεν εχει hdmi, sonoma εχω open core ... Μοντέλο? Δοκίμασε Monterey με oc. Κάποια παλιά μοντέλα δεν συμπεριφέρονται καλά με το Sonoma. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2024 από atheatos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα